- 1 Şubat 2025
- 19
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi whoissabrina
-
Kandırmadım zayıf halimi biliyor onun üstüne 15 kg aldımyüz yüze görüşmeden sevgili oldunuz öyle mi ?
Olduğunuz gibi gidin sizi böyle kabul etmeyenle ne ugrasıcaksınız
kandırılmış hissedip ayrılabılır onda da haklı yani
Peki bu durumu biliyor mu? Goruntulu konusmuyor musunuzKandırmadım zayıf halimi biliyor onun üstüne 15 kg aldım
TutkuKızlar ben baya kiloluyum göbek basen baya var ve çocukla intten görüştük sevgili olduk zayıf halimi biliyor kilollu hali mü bilmüyor ne yapmam gerek ne giymem lazım? Korse giymeli miyim giyceksem hangi marka olsun
E tamam o zaman . Siyah giyin olduğunuzdan daha ince gösterir, saklar .Kandırmadım zayıf halimi biliyor onun üstüne 15 kg aldım
Kac kilosunuz, boyunuz kac? Vucut tipiniz nedir?Kızlar ben baya kiloluyum göbek basen baya var ve çocukla intten görüştük sevgili olduk zayıf halimi biliyor kilollu hali mü bilmüyor ne yapmam gerek ne giymem lazım? Korse giymeli miyim giyceksem hangi marka olsun
Lütfen link atarmısınızP ile başlayan bilindik markadan almıştım ben, diz üstü, belide kapatıyor. Çok fark ediyor gerçekten. Dikişsiz olduğu için elbise altında belli olmuyor. Rahat 40 bedenken nerdeyse 36-38 arasına düşürüyor. Ancak uzun süreki kullanımda karın bölgesinde ağrı yapabilir, ona dikkat et.
Göbek ve basenim çokKac kilosunuz, boyunuz kac? Vucut tipiniz nedir?
(Bayaği kiloluyum dediginiz 15 kilo fazla mi?)
Armut tipisiniz o zaman?Göbek ve basenim çok
Bizim lafalar aynıymış bibiBen konuya girmeden karakter olarak soruyorsun sandım yani çekincen işte utangaç anlaminda bunu hiç beklemiyordum valla
Korse kullansanız da kolları geçtim, eller ele verir. Sizi huy olarak seviyorsa terk edeceğini sanmıyorum. İlle de kilomu saklamam gerekli diyorsanız da buluşmayı erteleyin. Birkaç ay spor ve dengeli beslenmeye odaklanın. Ödem attırıcı şeyler tüketin diyeceğim ama o da ters tepebilir.
15 kilo fazla gibi görünmüyor daha fazla. Bu kiloyu saklamak imkansız. Kalın topsrlayıcı tayt ve gömlek uzun kaban olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?