İlk buluşmada zayıf gözükmek?

whoissabrina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
19
2
1
25
Kızlar ben baya kiloluyum göbek basen baya var ve çocukla intten görüştük sevgili olduk zayıf halimi biliyor kilollu hali mü bilmüyor ne yapmam gerek ne giymem lazım? Korse giymeli miyim giyceksem hangi marka olsun

Ben konuya girmeden karakter olarak soruyorsun sandım yani çekincen işte utangaç anlaminda bunu hiç beklemiyordum valla

Kızlar ben baya kiloluyum göbek basen baya var ve çocukla intten görüştük sevgili olduk zayıf halimi biliyor kilollu hali mü bilmüyor ne yapmam gerek ne giymem lazım? Korse giymeli miyim giyceksem hangi marka olsun
Kac kilosunuz, boyunuz kac? Vucut tipiniz nedir?

(Bayaği kiloluyum dediginiz 15 kilo fazla mi?)

P ile başlayan bilindik markadan almıştım ben, diz üstü, belide kapatıyor. Çok fark ediyor gerçekten. Dikişsiz olduğu için elbise altında belli olmuyor. Rahat 40 bedenken nerdeyse 36-38 arasına düşürüyor. Ancak uzun süreki kullanımda karın bölgesinde ağrı yapabilir, ona dikkat et.

Lütfen link atarmısınız

Korse kullansanız da kolları geçtim, eller ele verir. Sizi huy olarak seviyorsa terk edeceğini sanmıyorum. İlle de kilomu saklamam gerekli diyorsanız da buluşmayı erteleyin. Birkaç ay spor ve dengeli beslenmeye odaklanın. Ödem attırıcı şeyler tüketin diyeceğim ama o da ters tepebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…