22 yaşında mısın? Ne gerek var görücü usulü ile o zaman? Çalış, sosyalleş, gez, eğlen. Zaten uyumlu ve aşık olacağın kişi çıkar karşına.
Haa yine de bir cevap istiyorsan; ilk buluşmada o enerji alınmadıysa ve sohbet yürümediyse genelde olmuyor devamı.
Ben bunu bir kere yaşadım o da baya ısrarla olmuştu, sevmiyorum ailelerin dahil olmasını çünkü ister istemez bir beklenti hallerinde oluyorlar ve herkese açıklama yapmak zorunda kalıyorsun. Hiç benlik değildi.
İlk buluşmada oturduk konuştuk, daha doğrusu konuşamadık. Çünkü muhabbeti ilerletemedik. Sürekli ben soruyorum, muhabbet açmaya çalışıyorum. Adam tek cümlelik cevaplar veriyor hopp kapandı muhabbet. Hadi tekrar muhabbet kurmaya çalış. İlk buluşmadır belki heyecandandır dedim ikinci kez buluştum. Yok adam hala aynı. Bir de 37 yaşındaydı. Kendine bir şeyler katmış olmasını, konuşkan olmasını beklemiştim. Aşırı sıkıldım. Zaman geçse de kalkıp eve gitsem moduna girdim. Sonra baktım olmuyor ben ısınamadım dedim iletişimi kopardım. Adam sonra yine tanıdıklar vasıtasıyla görüşmek istedi, beni beğendiğini söyledi ama ne yapayım ki iki muhabbet edemiyoruz daha.
Ben de sessiz, sakin biriyim zaten. Karşımdaki insanın daha konuşkan, canlı, meraklı olmasını beklerim. Hiç kriterlerime uygun değildi. Olmuyorsa olmuyor yani. Zorlama. Yaşında küçük. Karşına aşık olacağın, ısınacağın biri çıkacaktır.