muhabbet etmiyor ilk utangaç sandım ,ama telefonla konuşurkende susuyor
İçin ısınmadıysa hic zorlama derim.Görücü ûsulü buluşmaya gittim . Ama etkilenemedim muhabbet etmiyor ilk utangaç sandım ,ama telefonla konuşurkende susuyor ,konuşmak istiyor ama konuşmuyor bende etkilenemedim.
Bu durumda ne yapmam gerek acaba ben mi adale karar veriyorum zamanla olur mu sizce ? Ne yapmalıyım ?
Daha yeni bende utangaç biriyim ben onu konuşturmaya çalışıyorum ama o yok yaniNe zamandır tanışıyorsunuz? Daha yeni ise utanıyor ya da sizi gözlemliyor olabilir.
Ben konuştum soru sordum daha çok arada sustum ama ben hep açtım genelde oda ilk kendini tanıttı sonra sustu genellikleSiz konuşkan mıydınız peki
Yani muhabbeti siz mi yönlendirdiniz yoksa iki taraf da sustu mu?
Evet iç ısınmayınca böyle bir donukluk oluyor. Elektrik aldıysan konu konuyu açıyor merakla zatenYeni tanişmada muhabbet akmiyorsa zorlamamak lazim diye dusunuyorum cunku karşinda sifirdan keşfedecegin bir insan var ve hani kendi ilişkilerimi hatirliyorum en yoğun konuşulan zamanlar bu tanişma anlari cunku dedigim gibi sifirdan başliyorsun ve kesfetmenin, hakkinda daha cok şey ogrenme ve bilme istegi heyecani oluyor.
Bu aşamada tutukluk oluyorsa, ortak paylaşacaginiz bir şey yok belki de.
Ben boyle tutukluk durumlarinda çokta uzatma taraftari değilim. Ha cok olsun istiyorsaniz belki sonradan acilir ihtimaline karşi deneyin bir iki buluşma daha, bazilari sonradan acilabilir.
Ne zamandır tanışıyorsunuz? Daha yeni ise utanıyor ya da sizi gözlemliyor olabilir
1 hafta olucakNe zamandır tanışıyorsunuz? Daha yeni ise utanıyor ya da sizi gözlemliyor olabilir.
Ben görücü usulü evlendim . İlk 3 ay ben ve eşim konuştuk her şeyi açık açık konuştuk . Birbirimize kırmızı çizgilerimizi sunduk . 1 hafta çok erken karar vermek için . Normal bir günde ne kadar konuşuyorsun ? Arıyor yada mesaj atıyor mu ? Bunlar zamanla daha belirgin olur ama bu tarz davranışlarına dikkat edebilirsin . 3-6 ay gibi bir zaman tanı derim . Zaten olmuyorsa ondan olmadı der iletişimi kesebilirsin . Allah hayırlı insanlar ile karşılaştırsın .Görücü ûsulü buluşmaya gittim . Ama etkilenemedim muhabbet etmiyor ilk utangaç sandım ,ama telefonla konuşurkende susuyor ,konuşmak istiyor ama konuşmuyor bende etkilenemedim.
Bu durumda ne yapmam gerek acaba ben mi adale karar veriyorum zamanla olur mu sizce ? Ne yapmalıyım ?
Mesaj atıyor telefonla konuşurkende 30 sürdü sadece 10 dakkası konuşmuşuzdur oda benim ilerletmemle oldu açıkcasıBen görücü usulü evlendim . İlk 3 ay ben ve eşim konuştuk her şeyi açık açık konuştuk . Birbirimize kırmızı çizgilerimizi sunduk . 1 hafta çok erken karar vermek için . Normal bir günde ne kadar konuşuyorsun ? Arıyor yada mesaj atıyor mu ? Bunlar zamanla daha belirgin olur ama bu tarz davranışlarına dikkat edebilirsin . 3-6 ay gibi bir zaman tanı derim . Zaten olmuyorsa ondan olmadı der iletişimi kesebilirsin . Allah hayırlı insanlar ile karşılaştırsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?