İlk Buluşma?..

gulken00

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
909
49
318
Arkadaşlar sizce yeni tanıştığınız biriyle ilk görüşmeye giderken neler yapılmalıdır ve nasıl giyinilmelidir? Ben bu pazar bir arkadaşımla buluşcam ve çok heyecanlıyım.:kedi:İlk izlenim de çok önemli makyajım kıyafetim nasıl olmalıboshayallersmile Ne şekilde davranmalıyım yanında bayanssulusmileBeni beğenemezse psikolojim bozulur.Yardımmopuyorumnanaktan

o kadar da kasma kendini ..asıl sen onu beğenme o seni niye beğenmiyormuş..
hem bence sen kendini ona beğendirmeye uğraşma ..
gayet doğal ol seni doğal halinle sevsin...
ayrıca bence kıyafetinden süsünden çok karakterine aşık olmalı bu adam ki sağlam olsun herşey...

bencede kasma o kdar kendını seçilme sen seç her zmn vede her zmn bakımlı olmayabılıyoruz malum zamnlarda o zmn ne yapcak dış görünüm zamnla yıpranıyor ama iç güzellik hiç bır zmn geçmezo yuzden dogal ol.

Bizim eşimle tanışmamız tesadüf eseri oldu, planlı değildi. Benim üzerimde mini etek ve çizme vardı. Tırnaklarım kırmızı ojeli, saçım makyajım hepsi tamdı. Benim eşim mini etekten pek hoşlanmazmış(dı artık) ama beni o şekilde gördüğü için öyle sevmiş. Hiç önemli değil nasıl neden hoşlandığı, ne diye kendini yoracaksın. Bırak beğenirse beğensin, beğenmezse kendi kaybeder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…