İlk beta hcg değerlerimiz...

Iki gunde bir artis olmasi gerekiyor. Hatta iki katina cikiyor deger sen bi kere mi yaptirdin testi? Hayirli olsun bebisin Allah saglikla kucagina almak nasip etsin.
Evet benim bata 4 gün var ve ilk kez kan verdim . Bakalım salı günü tekrar vereceğim inş 2 katına çıkar. Sizin maşallah çok yüksek ikiz gebelik sanırkm . Amin inş sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız .

Evet benim bata 4 gün var ve ilk kez kan verdim . Bakalım salı günü tekrar vereceğim inş 2 katına çıkar. Sizin maşallah çok yüksek ikiz gebelik sanırkm . Amin inş sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız .
Rakamlara cok takilmamak gerek canim :) o ne zaman dollenme olduguyla alakali bisey. Insallah ikizdir bunu cok istiyorum :)) Allah herkesin gönlüne göre versin insallah..

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Ben igne olaylarindan hic anlamiyorum canim insallah hayirlisi olur senin icin. Ama bildigim kadariyla 5in uzerinde cikan deger hamilelige isaret. Insallah sana da tutunmustur bebisin.

Ben duymadim canim boyle seyler yani tek bildigim sanirim 5in uzerinde olursa hamilelik ama burda okuduklarima ve edindigim bilgilere gore adetine 1 hafta kala biraz daha yuksek cikmasi gerekirdi ama bu sadece bana gore.. umarim vardir bebisin canim hayirlisi olsun

Ben duymadim canim boyle seyler yani tek bildigim sanirim 5in uzerinde olursa hamilelik ama burda okuduklarima ve edindigim bilgilere gore adetine 1 hafta kala biraz daha yuksek cikmasi gerekirdi ama bu sadece bana gore.. umarim vardir bebisin canim hayirlisi olsun
War gibi 3 test yaptım evde 3üde silik çizgiyi gördüm 4 gün var bat'a bakalm bekliyorumm:halay:

Aa ikinci cizgi silik bile ciksa hamile derler bende oyle evde yaptigimda adetime vardi ve silikti senin gec dollenme olabilir canim simdiden hayirli olsun :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. benim ilk degerim 2750 cikmisti adetime iki gun varken ama erken dollenmede olabilir cunku bebegin gelisimi de bir hafta onden gidiyor :)

Aa ikinci cizgi silik bile ciksa hamile derler bende oyle evde yaptigimda adetime vardi ve silikti senin gec dollenme olabilir canim simdiden hayirli olsun :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. benim ilk degerim 2750 cikmisti adetime iki gun varken ama erken dollenmede olabilir cunku bebegin gelisimi de bir hafta onden gidiyor :)
Sağol canım benim sende sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bugün yaptırdım yine kan testi 13.36 çıktı :KK48::anneadayı:

X