- 1 Ocak 2017
- 542
- 527
-
- Konu Sahibi Kardelenaskk
Tesekkur ederim Allah herkese nasip etsin insallah herkes saglicakla kucagina alsin dilerim... 6 haftalik duyduk.Elhamdulillah cok sevindim sizin adiniza ben senin degerini gordugumde yuksek ihtimal ikiz demistim
Iki gunde bir artis olmasi gerekiyor. Hatta iki katina cikiyor deger sen bi kere mi yaptirdin testi? Hayirli olsun bebisin Allah saglikla kucagina almak nasip etsin.Bata 4 gün var 52,73 çıktı bugün .
Evet benim bata 4 gün var ve ilk kez kan verdim . Bakalım salı günü tekrar vereceğim inş 2 katına çıkar. Sizin maşallah çok yüksek ikiz gebelik sanırkm . Amin inş sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız .Iki gunde bir artis olmasi gerekiyor. Hatta iki katina cikiyor deger sen bi kere mi yaptirdin testi? Hayirli olsun bebisin Allah saglikla kucagina almak nasip etsin.
Rakamlara cok takilmamak gerek canim :) o ne zaman dollenme olduguyla alakali bisey. Insallah ikizdir bunu cok istiyorum :)) Allah herkesin gönlüne göre versin insallah..Evet benim bata 4 gün var ve ilk kez kan verdim . Bakalım salı günü tekrar vereceğim inş 2 katına çıkar. Sizin maşallah çok yüksek ikiz gebelik sanırkm . Amin inş sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız .
War gibi 3 test yaptım evde 3üde silik çizgiyi gördüm 4 gün var bat'a bakalm bekliyorummBen duymadim canim boyle seyler yani tek bildigim sanirim 5in uzerinde olursa hamilelik ama burda okuduklarima ve edindigim bilgilere gore adetine 1 hafta kala biraz daha yuksek cikmasi gerekirdi ama bu sadece bana gore.. umarim vardir bebisin canim hayirlisi olsun
Sağol canım benim sende sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bugün yaptırdım yine kan testi 13.36 çıktıAa ikinci cizgi silik bile ciksa hamile derler bende oyle evde yaptigimda adetime vardi ve silikti senin gec dollenme olabilir canim simdiden hayirli olsun :) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. benim ilk degerim 2750 cikmisti adetime iki gun varken ama erken dollenmede olabilir cunku bebegin gelisimi de bir hafta onden gidiyor :)
Kızlar benimde reglime 7 gün var beta hcg 1.20 çıktı böyle olup ta sonradan yükselen var mı???
Canım sen 1.20çıktığı zaman mı hamile kaldimKızlar benimde reglime 7 gün var beta hcg 1.20 çıktı böyle olup ta sonradan yükselen var mı???
Hayırlı olsun hamilesiniz :)Pkoluyum su an şoktayım beta hcg 79
Çooookkk teşekkür ederim darısı tüm isteyenler. İki katına çıkması lazımmıs sanırım bu kimyasal ve dış gebelik nasıl oluyorHayırlı olsun hamilesiniz :)
Beta heh takip edin 2 günde bir