- 7 Temmuz 2015
- 334
- 202
- 30
- Konu Sahibi Kardelenaskk
Normalde 2 katı 252 oluyor ama seninkine 200 e yakın çıkmış doktorun degerlindirse daha iyi olur bence kafanı karıştıracak bilgilerden uzak durmaya çalışYani bu degerler normaldir degil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde 2 katı 252 oluyor ama seninkine 200 e yakın çıkmış doktorun degerlindirse daha iyi olur bence kafanı karıştıracak bilgilerden uzak durmaya çalışYani bu degerler normaldir degil mi
Yurt disinda yasadigim icin doktorumla cok anlasamiyoruz o yuzden biraz meraklandimNormalde 2 katı 252 oluyor ama seninkine 200 e yakın çıkmış doktorun degerlindirse daha iyi olur bence kafanı karıştıracak bilgilerden uzak durmaya çalış
Bide ilk olunca galiba boyle pimpirikli oldumNormalde 2 katı 252 oluyor ama seninkine 200 e yakın çıkmış doktorun degerlindirse daha iyi olur bence kafanı karıştıracak bilgilerden uzak durmaya çalış
Çok haklısın canım bende aynı durumdayım keseyi gördüm ama hala tedirginim inşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruzBide ilk olunca galiba boyle pimpirikli oldum
Insallah canim:) beklemek cok sıkıntılı ama takmamaya calisiyorum rabbim nasip ettiyse bizlere elbette olacak:)Çok haklısın canım bende aynı durumdayım keseyi gördüm ama hala tedirginim inşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
Dualarını bebisinin üzerinden eksik etme elini karnina koy el-musavvir zikrini getir inşallah sımsıkı tutunur.. :)Insallah canim:) beklemek cok sıkıntılı ama takmamaya calisiyorum rabbim nasip ettiyse bizlere elbette olacak:)
Hayır canım olamaz. Daha oralara gelmedi bebeğin.Sa arkadaslar size birsey danismak istiyorum gobek deliginin altinda sol taraf saga gore biraz daha sis bebegim orda mi yani farkedilir mi bu arada takvime gore 5+2 deyiz
İnşallah keseyi de görürsün doktorun tutunmuş dediğini duymak o kadar farklı bi duygu ki anlatamamKızlar benimde ilk 86 çıktı ertesi gün 165 çıktı 6 gün sonra 2885 çıktı kese tam göremedik pazartesi tekrar gidicem
Arkadasim bebeginin kalp atisini duydunuz muBen adetime iki gun kala yaptirdim 2750 cikti c.tesi de kese ve kalp atisini duymayi planliyoruz nasip olursa insallah...
Evet canim dun duyduk ama az duyuldu bu hafta tekrar gidicez bide iki kalp atisi var gibi dedi yani ikiz olabilir dedi haftaya gelin dedi bide bi kac tahlil istedi hayirlisi olsun artik :) kalp sesi duyulmasa da kirmizi renkte yerler gozukuyor yani kalbinin attigi belli oluyor biz bir kere duyabildik bu hafta bakalim nasil olacakArkadasim bebeginin kalp atisini duydunuz mu
Elhamdulillah cok sevindim sizin adiniza ben senin degerini gordugumde yuksek ihtimal ikiz demistimEvet canim dun duyduk ama az duyuldu bu hafta tekrar gidicez bide iki kalp atisi var gibi dedi yani ikiz olabilir dedi haftaya gelin dedi bide bi kac tahlil istedi hayirlisi olsun artik :) kalp sesi duyulmasa da kirmizi renkte yerler gozukuyor yani kalbinin attigi belli oluyor biz bir kere duyabildik bu hafta bakalim nasil olacak