- 7 Temmuz 2015
- 334
- 202
- 30
- Konu Sahibi Kardelenaskk
Bugun kontrolum de kese göründü ve 5 hafta 1 günlük falan görünüyor dedi..Bu arada sizler hamilesiniz galiba kac haftalik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun kontrolum de kese göründü ve 5 hafta 1 günlük falan görünüyor dedi..Bu arada sizler hamilesiniz galiba kac haftalik
Masallah rabbim hayirli mubarek sekilde saglikla kucagina almayi nasip etsinBugun kontrolum de kese göründü ve 5 hafta 1 günlük falan görünüyor dedi..
Amin inşallah bu güzel duyguları rabbim hepimize nasip etsin :)Masallah rabbim hayirli mubarek sekilde saglikla kucagina almayi nasip etsin
AminAmin inşallah bu güzel duyguları rabbim hepimize nasip etsin :)
Ne kadar guzel rabbim saglikla kucaginiza aldirsinadete 2 gün kala 238
adet günü 590
ikiz gebelik
Ayy maşallahadete 2 gün kala 238
adet günü 590
ikiz gebelik
İlk değerinin üstünden iki gün geçmişti dimiArkdslar 2. b hcg sonucu 198.4
Anladım canım doktor ne dedi sonucunu gosterebildin mi :)Daha 5 saat vardi yani 48 saatin dolmasina
Doktor 10 gun bekleyelim 4 haftaya gore kucuk gorunmuyo dediAnladım canım doktor ne dedi sonucunu gosterebildin mi :)
Kese hemen görünmüyor zaten benimde 6 haftalikken göründü gelişim olarak 5 haftalık görünüyor dedi belki geç döllenme olmuştur benide 10-15 gün sonra kalp atışları için kontrole çağırdı biraz bekle kalbini ferah tut dua et herşeyin hayırlısı inşallah :)Doktor 10 gun bekleyelim 4 haftaya gore kucuk gorunmuyo dedi
Insallah canim tesekkur ederim su an zaten adetim geceli 2 gun olduKese hemen görünmüyor zaten benimde 6 haftalikken göründü gelişim olarak 5 haftalık görünüyor dedi belki geç döllenme olmuştur benide 10-15 gün sonra kalp atışları için kontrole çağırdı biraz bekle kalbini ferah tut dua et herşeyin hayırlısı inşallah :)
Yani bu degerler normaldir degil miKese hemen görünmüyor zaten benimde 6 haftalikken göründü gelişim olarak 5 haftalık görünüyor dedi belki geç döllenme olmuştur benide 10-15 gün sonra kalp atışları için kontrole çağırdı biraz bekle kalbini ferah tut dua et herşeyin hayırlısı inşallah :)