Bu çok korkunç bir sorun ben anlamıyorum bu durumu ve hiçbir zamanda anlamıycam kabullenmiycemde. Daha bebeğin rahme düşmeden önce isimler düşünürsün eşinle hatta evlenmeden önce konuşursun o zaman ne annesi vardır ne babası. Ama sen evlenirsin hamile olduğunu söylediğin an herkes birşey söylemeye başlar yok adı bu olsun şu olsun.ya annelik hakkı yokmudur şimdi.sen o kadar sıkıntıları çek, düşük tehlikesini geçir o zaman kimse yanında olmasın bu ne saçma ya.insan kendi çocugunun adını kendi koyamazmı bizde de aynen böyle oldu. Saçma sapan isimlerle geldiler ama onun adını evlenmeden önce eşimle biz zaten koymuştuk. Eşimin kardeşine bebeğimizin adı bu olucak dediğimizde ilk tepki noldu biliyor musunuz'' babamlara sordunuz? '' ve tabi ben dumur oldum. Nasıl yani benim bebeğimin adını o'mu koyucak? Eşimle tartıştım bu yüzden evlenme dönememimizde kimseyi karıştırmamışken evlendikten sonra asla karıştırmam heleki bu bebeğim olursa dedim. Benmi yanlış düşünüyorum allah aşkına ya annenin hakkı yokmudur buna bebeğine isim koymaya?