- 21 Mart 2009
- 1.375
- 84
sendeki kan pıhtılasması hangisi canım bendede faktör v taraması yapıldıda. ayrıca hamilemisin simdi igneler hamilelikte kullanılıyo diye biliyorum ben
inşaallah canım en yakın zamanda meleğin kucağına gelirrr...inşallah canı m hayırlısı ile hamile kalıp saglıkla kucagıma almayı okadar cok istiyorum kii.
canım bana hiçbir tetkik yapılmadı...bebeğin ölüm sebebi bile yok..kürtajdan bir hafta sonra doktora gittim ultsanografi yapıldı..her şey normaldi...o bebeğim dünyaya gelmeyecekmiş...ikinci hamileliğim çok şükür sorunsuz geçti kızım sağlıklı dünyaya geldi...kızlarr bide bişey sorucam size düşükten sonra size herhangi bir tetkik yapıldımıı yapıldıysa ne yapıldı.
geçmiş olsun canım...o kadar çok olmamış korunmayı bırakalı hani 1 yıl korunmasız beraberlik sonucu bebek olmayınca sorun var diyor doktorlar...sen yine de bir doktora görün canım... ultrasonografi çektir orda her şey belli oluyor..ben kürtajdan sonra çektirmiştim...En yakın zamanda bebeğin kucağına gelsin inş..slm kızlar ben de kasım ayında bir düşük yaşadım.hazirandan beri korunmuyoruz.fakat olmadı.oysa düşük olan bebeğe korunurken hamile kalmıştım.acaba bir sorun olabilir mi?doktora gideceğim adetim bitince.kürtajın etkisi olabilir mi çocuğumun olmamaması?lütfen beni bilgilendirin.
slm kızlar ben de kasım ayında bir düşük yaşadım.hazirandan beri korunmuyoruz.fakat olmadı.oysa düşük olan bebeğe korunurken hamile kalmıştım.acaba bir sorun olabilir mi?doktora gideceğim adetim bitince.kürtajın etkisi olabilir mi çocuğumun olmamaması?lütfen beni bilgilendirin.
bende adet gordukten sonra calısmalara baslıycaz 1 hafta kaldı adet gormeme boyle saymakta cok kotu:) aklınızda o sıra bebek olursa ondan da hamıle kalma sansımız bıraz olmazmıs onu dusunerek yapmamayı denemek lazım.evet hemen dus almamak,ayaklarını da havaya dıkmek gerekıyormus.ben ılk dusugumde yapmıstım bunları gercekten hemen hamıle kalmıstım.