- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.801
kurban olduğum allahımın mucizeleri bebklerimiz....nasıl heyecanlıyız babasıyla bir bilsen..çok süslü püslüydüm bebeğim olduğundan beri sadece onu düşünüyorum kendimi bıraktım biraz neyse doğsun kızımla süsleniriz
Cnm toplamda kaç kilo aldın??birde gece yatınca korkuyormusun acaba suyum falan gelir mi diye..ne bileyim insan her an tetikte olur herhalde değilmi
oyle oluyor zaten ınsan ılk zamanlar kendını bırakıyor ama sonradan toplarlanır sanırım ınsan....tabıkıde ınsan tetıkde oluyor suyum patlasa bıle dogumun gerceklesmesı ıkı saat var hemen olmuyor malesef dr.a sormustum ne yapayım demıstım ozaman ambulansmı yoksa arabaylamı gelelım demıstım hemen dogurmazsın demıstı...ama her an onsan tetıkde oluyor ama yalancı sancıları ceke ceke artık pıstım sanırım ılk zamanlar cok panık yapıyordum sımdı geldıgınde sancı sakın olarak beklıyorum gectıkden sonra hemen saate bakıyorum on dk ıcınde ucuncude olursa hastahane dıyorum sanırım bnm bu ınatcı kızım ters gelmeye kalkacak cunku yalancı sancılarda oluyor bnde
ama alısacaksın zamanla sakın olmak zorunda oldugunu soguk kanlı olmak daha ıyı bu durumlarda bu sefer esımıde panık yaptırırsam ters gıdebılır ısler