Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

bende en çok onu beğeniyordum:KK34::KK34::KK34:tuna harika bence:nazar::nazar::nazar:
teşekkürler teyzesi
bizimki kesinlesti kismetse asya olacak
ayy asya çok güzelmiş:nazar:
cok guzel isim bnce esinin ve senin icine sinecek bir isim olmali

oglum olursa ilerde yaser veya yagiz dusunuyoruz ama ozamana kadar ne olur bilemem

evet ikimizde beğndik.şimdilik kesin gibi...ikinci erkek olursa ismi hazır demek:))

vallahi isim evresi çok zor...herkes farklı bişi söylüyor:KK37::KK37::KK37:

dogru diyorsun ama muhum olan senin ve esinin ne istedigi gerisi bos biz asya ismini onceden beri cok severdik kizimiza kismet olacak insallah hep boyle dusunuyorduk oyle de olacak insallah zaten bebek sekerlerinide aldim ismini de yazdirdim ama dogum tarihini bilmedigim icin tarihi sonradan yazdiracaz dogudukdan sonra zaten kirkim cikmadanda mevlut yapmayi dusunuyorum millet bir seferde cikar sonradan da rahat ederim :KK34:ozaman dagitmayi dusunuyorum sekerlerini hastaneye gelenlere versem tekrar mevlute de gelecekler hem ozaman hem buzaman vermek sacma olur birden mevlutde verecem hepsini eeeee daha bak bitmiyor isde aldikca aliniyor tamam diyorsun hep bir eksik cikiyor

dogru diyorsun ama muhum olan senin ve esinin ne istedigi gerisi bos biz asya ismini onceden beri cok severdik kizimiza kismet olacak insallah hep boyle dusunuyorduk oyle de olacak insallah zaten bebek sekerlerinide aldim ismini de yazdirdim ama dogum tarihini bilmedigim icin tarihi sonradan yazdiracaz dogudukdan sonra zaten kirkim cikmadanda mevlut yapmayi dusunuyorum millet bir seferde cikar sonradan da rahat ederim :KK34:ozaman dagitmayi dusunuyorum sekerlerini hastaneye gelenlere versem tekrar mevlute de gelecekler hem ozaman hem buzaman vermek sacma olur birden mevlutde verecem hepsini eeeee daha bak bitmiyor isde aldikca aliniyor tamam diyorsun hep bir eksik cikiyor

öyle valla cnm hergün nette bebekler için yeni bir ürün keşfediyorum....babamız şoklarda hergün:KK53::KK53::KK53:

geçen gün chicco da indirim vardı yarı fiyatından bile aşağıydı bende aldım.aslında almayı düşünmüyordum..

bende aldim chicconun aldim bnde iyi yapmisssin bnce almakla cunku cok lazim olacak sana yemek yedirirken tel karsinda yatirip tel izlemesi icin sende rahat rahat islerini yapabilirsin bu sayaede nasil olsa alinacak bir seydi turkiyede cok mu pahaali chicconun urunleri burda pahali degil de oyuzden sordum

ben mevlüt yapmayı düşünmüyorum...sanırsam yapmam
ne kadarra aldın cnm...bir de ne kadar kullanabiliriz??

124 e aldım canım $Chicco-Dreams-Ana-Kucagi-Confetti__46938338_0.jpg 249 gibi bişeydi normalde. ne kadar kullanılır bilemedim ki canım...6 ay falan herhalde

bende aldim chicconun aldim bnde iyi yapmisssin bnce almakla cunku cok lazim olacak sana yemek yedirirken tel karsinda yatirip tel izlemesi icin sende rahat rahat islerini yapabilirsin bu sayaede nasil olsa alinacak bir seydi turkiyede cok mu pahaali chicconun urunleri burda pahali degil de oyuzden sordum

bende alıcam cnm...bebekleri oyalar gibime geliyor...marka araştırması yapıyorum şimdi nette:26::26:

evet lazım olacak gibi görünüyor.normalde chicco pahalı ama indirimli oldğu da oluyor.takip etmek lazım

öyle valla cnm hergün nette bebekler için yeni bir ürün keşfediyorum....babamız şoklarda hergün:KK53::KK53::KK53:

doyulmuyor anam doyulmuyor bir turlu birde simdi benm bebek kis bebegi olacak sonradan yaz olacak eeee simdiden yazlik kiyafetler burda bulamam cok zor soguk havalar burda bebegim insallah yazin 6 bucuk aylik olacak haziran ayina denk gelecek hazirandada sicak buralar yinede ince seyler gerekli ozamanda kiyafet oyuzden simdiden buyuk alamiyorum var ama yazlik degil birde busene turkiyeye gidecz kismetse turkiye daha da sicak oraya hepden kisa kollu gerekiyor analaycagin zor bnm icin artik doyarmiyim bunca alinanlardan sonra bilemem:KK1:

X