- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.741
bade,simge,nehir,damla,azra,düşündüğüm daha var ama karasızım:26::26::26:
en çok nehiri beğendim
biz tuna koymayı düşünüyoruz nasıl sence?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bade,simge,nehir,damla,azra,düşündüğüm daha var ama karasızım:26::26::26:
en çok nehiri beğendim
öyle yapıyım canım:))ee ismler noldu kızlar??
kızlara ne isim düşünüldü
bizimki kesinlesti kismetse asya olacak
en çok nehiri beğendim
asyada güzel iisimleriyle yaşasınlar
teşekkürler teyzesibende en çok onu beğeniyordumtuna harika bence
ayy asya çok güzelmişbizimki kesinlesti kismetse asya olacak
cok guzel isim bnce esinin ve senin icine sinecek bir isim olmali
oglum olursa ilerde yaser veya yagiz dusunuyoruz ama ozamana kadar ne olur bilemem
arkadaşlar ev tipi ana kucağı aldınız mı??
geçen gün chicco da indirim vardı yarı fiyatından bile aşağıydı bende aldım.aslında almayı düşünmüyordum..
vallahi isim evresi çok zor...herkes farklı bişi söylüyor
dogru diyorsun ama muhum olan senin ve esinin ne istedigi gerisi bos biz asya ismini onceden beri cok severdik kizimiza kismet olacak insallah hep boyle dusunuyorduk oyle de olacak insallah zaten bebek sekerlerinide aldim ismini de yazdirdim ama dogum tarihini bilmedigim icin tarihi sonradan yazdiracaz dogudukdan sonra zaten kirkim cikmadanda mevlut yapmayi dusunuyorum millet bir seferde cikar sonradan da rahat ederim ozaman dagitmayi dusunuyorum sekerlerini hastaneye gelenlere versem tekrar mevlute de gelecekler hem ozaman hem buzaman vermek sacma olur birden mevlutde verecem hepsini eeeee daha bak bitmiyor isde aldikca aliniyor tamam diyorsun hep bir eksik cikiyor
geçen gün chicco da indirim vardı yarı fiyatından bile aşağıydı bende aldım.aslında almayı düşünmüyordum..
ben mevlüt yapmayı düşünmüyorum...sanırsam yapmamdogru diyorsun ama muhum olan senin ve esinin ne istedigi gerisi bos biz asya ismini onceden beri cok severdik kizimiza kismet olacak insallah hep boyle dusunuyorduk oyle de olacak insallah zaten bebek sekerlerinide aldim ismini de yazdirdim ama dogum tarihini bilmedigim icin tarihi sonradan yazdiracaz dogudukdan sonra zaten kirkim cikmadanda mevlut yapmayi dusunuyorum millet bir seferde cikar sonradan da rahat ederim ozaman dagitmayi dusunuyorum sekerlerini hastaneye gelenlere versem tekrar mevlute de gelecekler hem ozaman hem buzaman vermek sacma olur birden mevlutde verecem hepsini eeeee daha bak bitmiyor isde aldikca aliniyor tamam diyorsun hep bir eksik cikiyor
ne kadarra aldın cnm...bir de ne kadar kullanabiliriz??
bende aldim chicconun aldim bnde iyi yapmisssin bnce almakla cunku cok lazim olacak sana yemek yedirirken tel karsinda yatirip tel izlemesi icin sende rahat rahat islerini yapabilirsin bu sayaede nasil olsa alinacak bir seydi turkiyede cok mu pahaali chicconun urunleri burda pahali degil de oyuzden sordum
bende aldim chicconun aldim bnde iyi yapmisssin bnce almakla cunku cok lazim olacak sana yemek yedirirken tel karsinda yatirip tel izlemesi icin sende rahat rahat islerini yapabilirsin bu sayaede nasil olsa alinacak bir seydi turkiyede cok mu pahaali chicconun urunleri burda pahali degil de oyuzden sordum
ben mevlüt yapmayı düşünmüyorum...sanırsam yapmam
124 e aldım canımEki Görüntüle 283564 249 gibi bişeydi normalde. ne kadar kullanılır bilemedim ki canım...6 ay falan herhalde
öyle valla cnm hergün nette bebekler için yeni bir ürün keşfediyorum....babamız şoklarda hergün
güle güle kullan cnm