Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

berraksucum ben yatıyorum artık canım.pıtırcığa ve kendine çok dikkat et iyi geceler görüşmek üzere:KK55::KK55:

:nazar:bende ilk bebeğime hamileyim. şuanda 16 haftalık. içim kıpır kıpır. allahım hepimizin bebişlerine sağlık versin...:nazar:

Benimde ilk bebegim. Cok heycanliyim daha 4 haftalik cok yeni. Zaman cabuk gecsede bebisimi alsam kucagima

bizzz geldikkk nasilsiniz bakalim:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

yeni hamisler hosgeldiniz topige rabbim saglikla hayirlisiyla kucaklarimiza almak nasip etsin insallah bebislerimizi

kimsecikler yokkk:KK14:.....bekledim gelen giden olmadi neyse kendinize iyi bakin sonra gorusuruz ozaman

kızlar günaydın

size birşey sormak istiyorum

ben 8. haftam da dr kontrolüne gittim kalp ritmini gördük ama sesi duyamadık dr. daha erken dedi 12 haftada duyulur dedi kafam karıştı .
normalde bu dönemde duyulması gerekilmez mi

kızlar günaydın

ben 8. haftam da dr kontrolüne gittim kalp ritmini gördük ama sesi duyamadık dr. daha erken dedi 12 haftada duyulur dedi kafam karıştı .

cnm dr en doğrusunu yapmış duyulur ama erken haftalarda bebeğe zararı olabilir....her dr dinletmiyor...kalp atışını gördüysen bir sorun yoktur:KK49::KK49::KK49::KK49:

kızlar günaydın

katiliyorum berraksuya her dr un takdikleri farklidir bnce de en dogrusu nu yapmis dr un onlar az cok seslerini duymasalarda kalp ritminden ne oldugunu kestirmislerdirler kotu bir sey olsaydi dinleme geregi duyardi hemen dr un rahat ol bnce bir sorun yoktur

vandaki depremzedelere çok çok geçmiş olsun...rabbim yardımcıları olsun,ölenlere başsağlığı diliyorum..

yaralılara rabbim tez zamannda şifa versin...inşallah kayıplarımız artmaz..havada çok soğuk allahım sen yardımcıları ol..

vandaki depremzedelere çok çok geçmiş olsun...rabbim yardımcıları olsun,ölenlere başsağlığı diliyorum..

yaralılara rabbim tez zamannda şifa versin...inşallah kayıplarımız artmaz..havada çok soğuk allahım sen yardımcıları ol..

cok uzgunum hep kotu haberler aliyoruz ayni depremi bnm memleketimde yasadi oyuzden cok iyi bilirim o aciyi amin allah yardimcilari olsun...

X