- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.521
sohbet cok guzel cikmak zorundayim oturmakdan kaburgalarima giriyor bebek ancak uzaninca gececek uzanincada zor kalkiyorum kendinize iyi bakin allaha emnet olsun bebislerinizle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takılma canım tekrar ölçtür sinirlenme lütfen..o kadar uçuk değil...200 küsür çıkanları duydum ben
doktora gittim bugün kesemizi gördük ALLAH a şükür:)))bebişim 5+1 günlükmüş doktorum öle dedi..11 kasımda kalp atışlarını dinlemeye gidicez inşallahh:)))
cok guzel saglikli hayirli olsun bebisin simdi sen bana 11kasim diyince tuhaf oldum cunku bir dahaki ayin 15den sonra bekliyorum ben bakalim artik
sohbet cok guzel cikmak zorundayim oturmakdan kaburgalarima giriyor bebek ancak uzaninca gececek uzanincada zor kalkiyorum kendinize iyi bakin allaha emnet olsun bebislerinizle
iyi geceler iyi bak kızımın ablasınabiz gunebknla burdayız herhalde
ben şimdilik buradayım canım...az sonra yatarım sanırsam bende
cnm elimde değildi...şimdi biraz daha iyiyim..bebeğimin tekmeleri rahatlatıyor beni...kafası sol tarafımda ayaklarıyla sürekli sağ tarafımla kavga ediyor
kavgacı olacak senin bıdık:))benimkide kayıyor bugün sürekli anlamadım nasıl yapıyor vııjjjt diye oradan oraya süzülüyor resmen:))bu arada azcık gördüm oğlumun yüzünü ya kendime benzettim eşimde sana benziyor dedi
hmmm maşallah anneye benzicek demek
4 boyutluya ne kadar ödediniz cnm??
kızım çok hırslı olucak galiba sağ tarafım artık yamuluyor resmen ama benim çok hoşuma gidiyor..gece yatakta elimi karnıma koyup gülüyorum...benim pıtırcığıma..
maşallah canım senin pıtırcığıda:))
100 lira verdik canım cd verdi birde 6 tane foto verdi.
hmm iyiymş cnm...skla cnm ileride gelinine gösterrsin bak benm oğlum diye
inşallah canım...cadı kaynana olurum ben..oğlumu zor buldum ya paylaşamam kimseyle:44::44:
benm eşimde şimdiden kızına diyor seni 40 yaşına kadar evlendirmicem diye...
zavallı kızım karnımda psikolojik baskı görüyor
ayy babam beni evermeyecek diye üzülüyodur şimdiden onazlı yetiştiricez biz onları vermeyelim bencede oğlumuzu kzımızı
dr benim eşime diyor ki valla işiniz var bu minikle pek nazlı şimdiden yüzünü saklamış diyor:))
cnm ya ne yapsın annesi yeri dardır onun sen onu daracık yere koy birde yüzünü göstermesini bekle
bebeklerin elleri hep ya kafasında,ya ağzında ,ya yüzünde oluyor hep zaten...sen haftya ona bi çikolata gönder bak nasıl açar
yedim canım ya tatlıyı sevmem tatlı bile yedim tık yok bizimkinde
güzelliğini doğduğunda göstermek istiyordur annesi