Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

sohbet cok guzel cikmak zorundayim oturmakdan kaburgalarima giriyor bebek ancak uzaninca gececek uzanincada zor kalkiyorum kendinize iyi bakin allaha emnet olsun bebislerinizle:KK16:

takılma canım tekrar ölçtür sinirlenme lütfen..o kadar uçuk değil...200 küsür çıkanları duydum ben

cnm elimde değildi...şimdi biraz daha iyiyim..bebeğimin tekmeleri rahatlatıyor beni...kafası sol tarafımda ayaklarıyla sürekli sağ tarafımla kavga ediyor:KK1::KK1::KK1:

cnm elimde değildi...şimdi biraz daha iyiyim..bebeğimin tekmeleri rahatlatıyor beni...kafası sol tarafımda ayaklarıyla sürekli sağ tarafımla kavga ediyor:KK1::KK1::KK1:

kavgacı olacak senin bıdık:))benimkide kayıyor bugün sürekli anlamadım nasıl yapıyor vııjjjt diye oradan oraya süzülüyor resmen:))bu arada azcık gördüm oğlumun yüzünü ya kendime benzettim eşimde sana benziyor dedi:KK1::KK1::KK1:

kavgacı olacak senin bıdık:))benimkide kayıyor bugün sürekli anlamadım nasıl yapıyor vııjjjt diye oradan oraya süzülüyor resmen:))bu arada azcık gördüm oğlumun yüzünü ya kendime benzettim eşimde sana benziyor dedi:KK1::KK1::KK1:

hmmm maşallah anneye benzicek demek:KK12::KK12::KK12:

4 boyutluya ne kadar ödediniz cnm??

kızım çok hırslı olucak galiba sağ tarafım artık yamuluyor resmen ama benim çok hoşuma gidiyor..gece yatakta elimi karnıma koyup gülüyorum...benim pıtırcığıma..

hmmm maşallah anneye benzicek demek:KK12::KK12::KK12:

4 boyutluya ne kadar ödediniz cnm??

kızım çok hırslı olucak galiba sağ tarafım artık yamuluyor resmen ama benim çok hoşuma gidiyor..gece yatakta elimi karnıma koyup gülüyorum...benim pıtırcığıma..

maşallah canım senin pıtırcığıda:))
100 lira verdik canım cd verdi birde 6 tane foto verdi.

benm eşimde şimdiden kızına diyor seni 40 yaşına kadar evlendirmicem diye...:KK30::KK30::KK30:

zavallı kızım karnımda psikolojik baskı görüyor

ayy babam beni evermeyecek diye üzülüyodur şimdiden o:KK1::KK1::KK1:nazlı yetiştiricez biz onları vermeyelim bencede oğlumuzu kzımızı:KK47::KK47:

dr benim eşime diyor ki valla işiniz var bu minikle pek nazlı şimdiden yüzünü saklamış diyor:))

ayy babam beni evermeyecek diye üzülüyodur şimdiden o:KK1::KK1::KK1:nazlı yetiştiricez biz onları vermeyelim bencede oğlumuzu kzımızı:KK47::KK47:

dr benim eşime diyor ki valla işiniz var bu minikle pek nazlı şimdiden yüzünü saklamış diyor:))

cnm ya ne yapsın annesi yeri dardır onun sen onu daracık yere koy birde yüzünü göstermesini bekle:KK1::KK1::KK1:

bebeklerin elleri hep ya kafasında,ya ağzında ,ya yüzünde oluyor hep zaten...sen haftya ona bi çikolata gönder bak nasıl açar:KK1::KK1:

İlk bebeğine hamile olan anne adayları yazısını görünce aferin acım dışarı çıktı.Benim bebeğim olmicak.İlk defa bir adamın karısı olmak istedim aşık olduğum adamdan bir bebek ne güzel değilmi ama ben acı çekiyorum canım acıyor benim kalbim acıyor ay neyse patladı birden bastırdığım duygularım. hepinize mutluluklar getirerek dünyaya gelsin bebekleriniz umarım.

cnm ya ne yapsın annesi yeri dardır onun sen onu daracık yere koy birde yüzünü göstermesini bekle:KK1::KK1::KK1:

bebeklerin elleri hep ya kafasında,ya ağzında ,ya yüzünde oluyor hep zaten...sen haftya ona bi çikolata gönder bak nasıl açar:KK1::KK1:

yedim canım ya tatlıyı sevmem tatlı bile yedim tık yok bizimkinde

X