- 10 Mayıs 2010
- 189
- 0
- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.441
bugün 4+6 21 ekimde 5+3 oluyosun.yani 6.Haftanın içinde oluyosun canım
saol canım ya kafam karışmıştı..bu hafta doktor karından ultrasyonla baktığında bebişimi görür dimi???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün 4+6 21 ekimde 5+3 oluyosun.yani 6.Haftanın içinde oluyosun canım
saol canım ya kafam karışmıştı..bu hafta doktor karından ultrasyonla baktığında bebişimi görür dimi???
göremeyebilir..benim alttan bakılmıştı daha net göründüğü için.sen hazırlıklı ol alttanda bakabilir bence
hııımmmm anladım cnm saol geçen hafta cuma gittiğimde alttan baktı zaten,hazırlıklı olayım ben yine...
ben alışkınım ya basit geliyor:)) mucizem için çok bekledim.ama kavuştum.o yüzden alttan muayene bile normal benim için
canım kalp atışlarınıda duydun mu alttan baktığında 6.haftada????bende alttan bakmaya alışıcam galiba
duymuştum canım.ama bazen duyulmayabiliyormuş hemen telaşlanma duyamazsan erken daha
bilgi verdiğin için saol cnm:))))heyecanıma ver seni soru yağmuruna tuttummmm
tebrikler cnm bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu,benim bebişimde 5+4 günlük hemen hemen aynı zamanda doğum yapıcağız demek ki haziran ayındainşallah RABBİM nasip ederse tamamına erdirirse..doktorda gördün mü ultrasonda bebişini cnm:))))
evet cnm dün doktorumuzdaydık okadr küçükk ki görülmüyo eşim ve ben okadar mutluyuzki ALLAHIM herkese nasip etsin inşllaah hayırlısıyla ellerimize alallım bebişlerrimiz okara çok merak ediyorum ki ve okadar çok istiyorum ki hemecik gelmesini hani derler ya kadınlar doguşdan anne diye gerçekden öyleymiş o küçük melegimizin boyu 0.58 cm ama bide ki etkisini anlatamam san yaaaa:) :) :) :) burda birbirimize yardım edelim tatlım ve birlikde geçirelim hamişliklerimizi :)
hafi ya senin işin dsha zormuş cn ya ben daha 5+2 hamişim daha başlamdı mide bulantılarım amam off gerçekden çok zoremuş komşum söyledi 1 hafta sadece çıbık kraker yemiş :S
çok heyecanlı oluyo bu doktora gidişlerrrr,bende cumayı iple çekiyorum,geçen hafta bebişim 4 haftalıktı alttan baktı çok küçük bir karanlık vardı.bu hafta görür inşallah karından olmadı alttan bakar...sen karından mı muayene oldun canım ne kadarlıktı doktora gittiğin gün bebişin:)))
çok heyecanlı oluyo bu doktora gidişlerrrr,bende cumayı iple çekiyorum,geçen hafta bebişim 4 haftalıktı alttan baktı çok küçük bir karanlık vardı.bu hafta görür inşallah karından olmadı alttan bakar...sen karından mı muayene oldun canım ne kadarlıktı doktora gittiğin gün bebişin:)))
merhaba dünyanın en şanslı kadınlarınasılsınız bakalım görüşmeyeli?herşey yolunda mı?biz iyiyiz oğluşumla,tek problemimiz uyku.normal mi bilmiyorum ama geceleri rahat uyuyamıyorum.sürekli sağa sola dönmekten sinir oldum..
kızlar ya bu bebk cetvellrinne nasıl ulaşabilirimmmmm???? latta olan bebginizin günlük zamnklarını gözsteren şirin şeylerden .:)
kimse yok