Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

doktorun numarası yok canım yha daha hamileliğim öğrenmek için gitmiştim dewlet hastanesine şimdi napıcam bilmiyorumm korkuyorum da internetten araştırdığıma göre düşük tehlikesi olabilir yazıyooo :KK43: napsam eşim gelince hemen hastaneyemi gitsemm

selam kızlar ben geldiim...canım hayırlı olsun hamileliğin.test yapsam mı yapmasam mı diye bekliyordun sanırım dimi:)) kahverengi akıntıyı dr a danış mutlaka.ve kandine bi dr edin bence

bugün doktora gittim bebişim 4 haftalık,ultrasonda görünemiyicek kadar küçük olduğu için vajinal ultrasonla baktı.küçücük bir karanlık vardı:))haftaya cuma gideceğim ultrasonda bakıcak çok heyecanlıııııı:))))))

bugün doktora gittim bebişim 4 haftalık,ultrasonda görünemiyicek kadar küçük olduğu için vajinal ultrasonla baktı.küçücük bir karanlık vardı:))haftaya cuma gideceğim ultrasonda bakıcak çok heyecanlıııııı:))))))

hayırlı olsun tebrikler:nazar::nazar:

bu dönemde boy uzunluğu baştan popoya ölçülür

Gebelik 8 . hafta
Bebek bir badem çekirdeği büyüklüğündedir

1.6 cm
1 gram

Gebelik 9 . hafta
Bebeğiniz iri bir zeytin büyüklüğündedir………………..

2.3 cm
2 gram

Gebelik 10 . hafta
3.1 cm
4 gram

Gebelik 11 . hafta

4.1 cm
7 gram

Gebelik 12 . hafta
5.4 cm
14 gram

Gebelik 13 . hafta
7.4 cm
23 gram

Gebelik 14 . hafta
8.7 cm
43 gram

Gebelik 15. hafta

10.1 cm
70 gram

Gebelik 16 . hafta
11.6 cm
100 gram

Gebelik 17 . hafta
13 cm
140 gram

Gebelik 18 . hafta
14.2 cm
190 gram

Gebelik 19 . hafta

15.3 cm
240 gram

Gebelik 20 . hafta
16.4 cm
300 gram

bu dönemde boy uzunluğu baştan topuğa ölçülür

Gebelik 20 . hafta

25.6 cm
300 gram

Gebelik 21 . hafta
26.7 cm
360 gram

Gebelik 22 . hafta
27.8 cm

430 gram

Gebelik 23 . hafta
28.9 cm
501 gram

Gebelik 24 . hafta

30 cm
600 gram

Gebelik 25 . hafta
34.6 cm
660 gram

Gebelik 26 . hafta
35.6 cm

760 grams

Gebelik 27 . hafta
36.6 cm
875 gram

Gebelik 28 . hafta

37.6 cm
1005 gram

Gebelik 29 . hafta
38.6 cm
1153 gram

Gebelik 30 . hafta
39.9 cm

1319 gram

Gebelik 31 . hafta
41.1 cm
1502 gram

Gebelik 32 . hafta

42.4 cm
1702 gram

Gebelik 33 . hafta
43.7 cm
1918 gram

Gebelik 34 . hafta
45 cm

2146 gram

Gebelik 35 . hafta
46.2 cm
2383 gram

Gebelik 36 . hafta

47.4 cm
2622 gram

Gebelik 37. hafta
48.6 cm
2859 gram

Gebelik 38 . hafta
49.8 cm

3083 gram

Gebelik 39 . hafta
50.7 cm
3288 gram

Gebelik 40 . hafta

51.2 cm
3462 gram

Gebelik 41 weeks
51.7 cm
3597 gram

Gebelik 42 . hafta
51.5 cm

3685 gram

Gebelik 43 . hafta
51.3 cm
3717 gram

Merhabalar. Idrar testime ve hislerime gore hamileyim :) henuz doktora gitmedim. 3 hafta daha gidemeyecegim. Sizlerden bilgi alayim ilk muayene icin ideal zaman ne zamandir diye.

merhaba arkadaslar ben nisan ayında 2 bucuk aylık hamileydim ve bebegi kaybettik ilk bebegimdi ama olmadı şimdi tekrar hamileyim ve cok mutluyum insallah bu sefer bir sorun olmaz hepimizin bebişi saglıkla gelsin insallahh sevgiler

hayırlısı olsun cnm bende bugun 5. haftaya basladım saglıkla gelsin bebişler

Herkese iyi aksamlar nasilsiniz okuduguma Gore herkes iyi bebislerde iyi sukurler olSun
Bu aralar grip olmak uzereyim anlayacgnz soguk algini aldim gunduzleri kendi halsizligim
Yetmezmis Gibi birde soguk alginligiyla ugrasiyorm aksam olunca atesve bogaz agrim oluyor
ONU iyilestirmeye calisiyorum ama sukur bunada birde bebek buyudukce annedeki vitamini daha
Da cok aliyor resmen emzik Gibi butin vitaminleri aliyor bndeki oyuzden en ufak birseyde hemen
Hasta oluyorm olSun feda olSun kizima annesinin vitaminleri:KK1:Heeee bu arada kismetse cumartesi
Gunu kizimin odasi geliyor ayyy cok heyecanliyim iyice vakit geliyor diye cok mutlu oluyorum birde
Kucgmdada olsa insallh ogunleride nasip eder rabbim hepimize be

Herkese iyi aksamlar nasilsiniz okuduguma Gore herkes iyi bebislerde iyi sukurler olSun
Bu aralar grip olmak uzereyim anlayacgnz soguk algini aldim gunduzleri kendi halsizligim
Yetmezmis Gibi birde soguk alginligiyla ugrasiyorm aksam olunca atesve bogaz agrim oluyor
ONU iyilestirmeye calisiyorum ama sukur bunada birde bebek buyudukce annedeki vitamini daha
Da cok aliyor resmen emzik Gibi butin vitaminleri aliyor bndeki oyuzden en ufak birseyde hemen
Hasta oluyorm olSun feda olSun kizima annesinin vitaminleri:KK1:Heeee bu arada kismetse cumartesi
Gunu kizimin odasi geliyor ayyy cok heyecanliyim iyice vakit geliyor diye cok mutlu oluyorum birde
Kucgmdada olsa insallh ogunleride nasip eder rabbim hepimize be

geçmiş olsun cnm,bende yeni yeni iyileşiyorum,daha yeni hamileyim 5. haftama girdim çok korktum hasta olunca bebişime bişey olur die..bol bol meyve tüketip iyileşiyorum:))))ayy eminim çok heyecanlısındır bebişin odası hazırlıkları,doğum heyecanı,ayyy ben bile daha şimdiden herşeyi araştırıyorum.RABBİM hepimizi sağlıkla sığhatle bebişlerimize kavuştursun inşallahhh..doğumunu nasıl düşünüyorsun cnm:)))

ıkı gündür cok kötüyümm
mdiem cok bulanıyor napsam arkadaşlar :KK43:
dün sabah olmuştu
bugün şu saat oldu devam etti
önce hiç bişey yoktu nazarmı degdı ne :KK43:

geçmiş olsun cnm,bende yeni yeni iyileşiyorum,daha yeni hamileyim 5. haftama girdim çok korktum hasta olunca bebişime bişey olur die..bol bol meyve tüketip iyileşiyorum:))))ayy eminim çok heyecanlısındır bebişin odası hazırlıkları,doğum heyecanı,ayyy ben bile daha şimdiden herşeyi araştırıyorum.RABBİM hepimizi sağlıkla sığhatle bebişlerimize kavuştursun inşallahhh..doğumunu nasıl düşünüyorsun cnm:)))

tesekkur ederim bitanem hayirli saglikli olsun bebisin insallah daha durrr buyusun bak buyudukce dahada cok aliacak vitaminleri ama feda olsun analik boyle sanirim bakalim daha ne fedekarliklar yapacaz bebislerimiz meleklerimiz icin evet cok heyecanliyim gelecegi gunu iple cekiyorum bnde arastirma zamanimda inanki guzelse mobilya veya esya cirkin diyordum cunku daha da guzelini istiyordum anlayacagin hic bir seyi yakistiramiyordum hep daha iyisi daha iyisine daha guzeline baktim ama
malesef sinirlar buraya kadar gittim dondum o cirkin dediklerimi begenmeye basladim:KK1:insan en iyisini en guzelini istiyor bebisine ama sukur bu seninenin trendi neyse o oldu isde muhum olan saglikli olsunlarda gerisi olur insallah.....dogumu normal dusunuyorum ama son anda ne olur bilmiyorum dr.umda su anlik normal diyor ama son anda olaylar degisirse duruma gore karar verecez demisti simdilik gozuken normal arti epidural igneli

selam kızlar bende geldim :KK3::KK3::KK3: ben 1 düşük yaptım 1 sene sonra yani şimdi tekrar hamileyim ama rahim filminden sonra oldu inşallah herşey çok güzel illerler:nazar:

ıkı gündür cok kötüyümm
mdiem cok bulanıyor napsam arkadaşlar :KK43:
dün sabah olmuştu
bugün şu saat oldu devam etti
önce hiç bişey yoktu nazarmı degdı ne :KK43:

yaklasik 7 ay boyunca hic yasamadim migde bulantisi ama bu aralar reflu ve migde bulantisi yasiyorum dr a sordugumda son zamanlarda olabilir dedi bir sey vermedi
ilac falan balli sut veya sicak seyler ictigimde rahatliyorum bir nebzede olsa bnce sende dene ama genelde gebeliklerde vardir migde bulantilari

X