Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Selam arkadaşlar.bende dün kan testiyle hamile olduğumu öğrendim 3.haftadayım sanırım. ama kasıklarımda en başından beri sürekli adet olacakmışım gibi ağrı var sizce bu normalmidir? böyle olanınız varmıydı?

normal cnm bende yaşamıştım...adet sancısı gibi

peki kalbi sıkışıyormuş gibi yadaa hızlı atıyormuş gibi bir his yaşayan varmı ?

berrakcucum nasılsın? sizleri iyi takip ediyorum ama yazmıyorum. çünkü siz çok kıdemlisiniz :)
benim hamilelik biraz zor geçiyor. şükür mide bulantım yok çok fazla, ama kasık agrılarım bitmedi. bugunde daha farklı olarak vajinama agrı giriyor. kıramp gibi :KK43: size de böyle oldumu hiç?
denizinkızı benimde kalp çarpıntım var. 6+5 teyim henüz.

berrakcucum nasılsın? sizleri iyi takip ediyorum ama yazmıyorum. çünkü siz çok kıdemlisiniz :)
benim hamilelik biraz zor geçiyor. şükür mide bulantım yok çok fazla, ama kasık agrılarım bitmedi. bugunde daha farklı olarak vajinama agrı giriyor. kıramp gibi :KK43: size de böyle oldumu hiç?

cnm kramp bendede oluyor hala magnezyum yazdırdım 3 gündür iyiyim...mide bulantısı 12.haftadan sonra başlamıştı bende...biraz midemde rahatsız ondanda

kaynaklanıyor olabilir...folik asit içiyormusun cnm ihmal etme....15.haftadan sonra kan hapına başlıcaksın...salı günü tetanoz aşısı oldum haftaya şeker testim var...bayram dönüşü son aşım var..

cnm kramp bendede oluyor hala magnezyum yazdırdım 3 gündür iyiyim...mide bulantısı 12.haftadan sonra başlamıştı bende...biraz midemde rahatsız ondanda

kaynaklanıyor olabilir...folik asit içiyormusun cnm ihmal etme....15.haftadan sonra kan hapına başlıcaksın...salı günü tetanoz aşısı oldum haftaya şeker testim var...bayram dönüşü son aşım var..

oh Maşşallah. yarıyıda geçtin. çoğu bitti azı kaldı İnşallah.
folik asit alıyorum günde 2 tane folıc plus.

merhabalar gnbkn nasıl oldun canım ?inşallah iyisindir

bende malesef dertler bitmek bilmiyor.hayatım boyunca başıma gelmeyen bişey geldi ağzımda aft çıktı ve enfeksiyon kapmışım dr. fitill ve melhem verdi malesef yanıyorum anlicağınız :S

hamile bayanlar sizler nasılsınız?

bende malesef dertler bitmek bilmiyor.hayatım boyunca başıma gelmeyen bişey geldi ağzımda aft çıktı ve enfeksiyon kapmışım dr. fitill ve melhem verdi malesef yanıyorum anlicağınız :S

Allah şifa versin canım.

oh Maşşallah. yarıyıda geçtin. çoğu bitti azı kaldı İnşallah.
folik asit alıyorum günde 2 tane folıc plus.

şükür cnm 22.haftamıza geldik....ama yanlız olunca günler zor geçiyor...darısı sana diyelim...eee kalp atışlarını görmene az kaldı heyecnlısındır:nazar::nazar::nazar:

benim kız çok hareketli maşallah..ama babası geldiğinde çok sessiz pek hareket etmiyor(babamız bu duruma sinirlenmiyor değil):KK1::KK1::KK1::KK1:acaba diyorum onun sesini tanıyormu artık bu kadar tepkisiz kalıyor:KK52::KK52:

cnm çok geçmiş olsun...aman anne adayları çok dikkat edin kendinize.

şükür cnm 22.haftamıza geldik....ama yanlız olunca günler zor geçiyor...darısı sana diyelim...eee kalp atışlarını görmene az kaldı heyecnlısındır:nazar::nazar::nazar:

benim kız çok hareketli maşallah..ama babası geldiğinde çok sessiz pek hareket etmiyor(babamız bu duruma sinirlenmiyor değil):KK1::KK1::KK1::KK1:acaba diyorum onun sesini tanıyormu artık bu kadar tepkisiz kalıyor:KK52::KK52:

evet çok heyecanlıyım canım.
tanısa tepki gösterirdi. sanırım daha tam olarak çıkartamıyor :KK70:

Bbenmde aynı mıdem bulantım fazla yok
kasıklarım fena durumdaa
bende 5+5 canım neden oluyor peki bu biliyormusun benim bilgim yokta :KK43:

kasıklarım fena durumdaa

bugün dr.aradım. önceden adet zamanları agırı diyordum şimdi hala geçmedi tedirgin oluyorum. benim miyomum olduğu için daha fazla etkileyecekmiş kasıklarımı. ama kramp neden oluyor bilemiyorum. calsiyum eksikliği diyor nette ama hergün süt yogurt soda tüketiyorum ben. agrım cok oldugu için dr. yarın gel dedi. bakalım yarın ne diyecek. paylaşırım o zaman canım.

bugün dr.aradım. önceden adet zamanları agırı diyordum şimdi hala geçmedi tedirgin oluyorum. benim miyomum olduğu için daha fazla etkileyecekmiş kasıklarımı. ama kramp neden oluyor bilemiyorum. calsiyum eksikliği diyor nette ama hergün süt yogurt soda tüketiyorum ben. agrım cok oldugu için dr. yarın gel dedi. bakalım yarın ne diyecek. paylaşırım o zaman canım.

cnm mineral hapı yazabilir...belki bebişleride görürsün:KK76::KK76::KK76:

bana mineral hapı çok iyi geldi suya atıyorum portakal suyu gibi oluyor.

kasıklarım fena durumdaa

canım ben 5 haftalıkken kasık ağrım vardı doktora sordum rahim sağ tarafa daha çok büyür ondan kasıklarının ağrıması normal rahmin büyüyor dedi. birde mide bulantım hiç yoktu ama 7. haftaya girdim 9.haftaya kafar komadaydım hiç kusmadım Allaha şükür ama çok mide bulantısı çektim 9. hafta bitti mide bulantısıda biti

ama arkadaşlarım dalga geçiyor şimdi çocuk kolanya şişesiyle doğucak diye çünki mide bulantısından az daha kolonyayı burnuma çekçektim deliyim ben ya :)

liman ,berraksu teşekkür ederim arkadaşlar.
gebeliği sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla atlatıp hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alsak inşallah.

canım özellikle kalple olan durumu paylaşırmısın doktorlada hayır cunkı kasık agrısı falan tamam normalde
kalp olayındn korkuyorum ben dun gıttım ama aklıma gelmemıs
salı gunu tekrar gidicem o zamanaa kadar merakta kalmayayımm
tam anlamadım çokmu hızlı atıyorr yoksa sıkışıyormu garip bişey
kramp falan yok bende su anda

cnm mineral hapı yazabilir...belki bebişleride görürsün:KK76::KK76::KK76:

bana mineral hapı çok iyi geldi suya atıyorum portakal suyu gibi oluyor.

ben keseyi gördümm dün :) kalp atışı falan yoktu tabii

canım ben 5 haftalıkken kasık ağrım vardı doktora sordum rahim sağ tarafa daha çok büyür ondan kasıklarının ağrıması normal rahmin büyüyor dedi. birde mide bulantım hiç yoktu ama 7. haftaya girdim 9.haftaya kafar komadaydım hiç kusmadım Allaha şükür ama çok mide bulantısı çektim 9. hafta bitti mide bulantısıda biti

ama arkadaşlarım dalga geçiyor şimdi çocuk kolanya şişesiyle doğucak diye çünki mide bulantısından az daha kolonyayı burnuma çekçektim deliyim ben ya :)

kasık agrısını sordum normalde dedi zaten onu cok takmıyorum
ben kalp olayına taktım
bide şekerim cıktı ona :S
mide bulantım olmasa iyi olur ama bbakalım
ahah kolonya bagımlısı olmada :KK70:

X