Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

bende hamileyim 6 haftalık oldu şimdi ve çok panik durumdayım düşük tehlikesi oldu birde sürekli yatıyorum korkudan aman kızlar dikkat edin ağır kaldırmayın stres zaten uzak durun işimde ağırdı tabii biraz işi de bıraktım çocuğum için şimdi tek isteğim karnımın kocamna olup tekmelerini hisstedeceğim günlerin gelmesi ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi hepimize sağlıklı huzurl güzel bir hamilelik diliyorum.....

canım ınsallah hayırlısıyla o gunlerıde göruruz bebegımızı de alırız kucagımıza dedıgın gıbı stresten uzak durmalıyız bırde sakındıgın göze cöp batarms derler bende 7 haftalıgım böyle arada kalmıs durumdayım

hemde nasıl heyecaan
ona bişey olmasın korkusuuu
sankı kalbım sıkışıyor Allah ım
inşallah hiç birimizin bebegıne bişeycikler olmadan kavusuruzzzz

berraksu,,:97: evanur nerde biliyomusun.bi kaç gündür yok dimi??

canlarim benim bu aralar baya bi agirlastim halsizligimde cabasi en ufak bir seyde hemen yoruluyorum birde hazirliklara basladim artik onlarlada kosturuyorum sonra dr.a gidip geliyorum simdilik gorunen hazir gibi hersey ama iannki bitmiyor odasinin gelmesini bekliyorum ozaman aldiklarimi yikayp utuleyip yerlestirecem ozamanda isde dogum cantasini hazirlayacam insallah geceleri hic uykum yok gunduzleride evde ruh gibi dolasiyorum hersey yolunda sukurler olsun ki sadece yorgunlukdan bir sey yapasim yok okadar yine firsat buldukca girerim kendinize iyi bakin allaha emenet olun

canlarim benim bu aralar baya bi agirlastim halsizligimde cabasi en ufak bir seyde hemen yoruluyorum birde hazirliklara basladim artik onlarlada kosturuyorum sonra dr.a gidip geliyorum simdilik gorunen hazir gibi hersey ama iannki bitmiyor odasinin gelmesini bekliyorum ozaman aldiklarimi yikayp utuleyip yerlestirecem ozamanda isde dogum cantasini hazirlayacam insallah geceleri hic uykum yok gunduzleride evde ruh gibi dolasiyorum hersey yolunda sukurler olsun ki sadece yorgunlukdan bir sey yapasim yok okadar yine firsat buldukca girerim kendinize iyi bakin allaha emenet olun

cnm bunlar tatlı telaşlar..rabbim bizede yaşatsın:))o haftaları...biliyorum çok halsizleşmişsindir...bol bol dinlen cnm..arada kendinden haberdar et bak merak ediyoruz sonra.

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.bebeğim daha 4 haftalık cuma günü doktora gidicem.ultrasonda bebişimi görebilirmiyim.siz ne zaman gördünüzzz bebişinizii??

cnm bunlar tatlı telaşlar..rabbim bizede yaşatsın:))o haftaları...biliyorum çok halsizleşmişsindir...bol bol dinlen cnm..arada kendinden haberdar et bak merak ediyoruz sonra.

Cok dogru soyluyorsun zaten aldiklarimla yatacam nerdeyse inanirmisin simdi dahada iyi anliyor insan artik
Bnmle bebegim diye sagligindn suphe etmiyor bazen yorgunlukdan sevemiyorum gobisimi ama
Sev diye bnde varim oyle bir diyor ki artik isde son zamnlar geliyor allhin izniyle bir nefesde saglikla hersey
Yolunda gider insallh tatlim elimden geldigi kadariyla yazmaya calisacm

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.bebeğim daha 4 haftalık cuma günü doktora gidicem.ultrasonda bebişimi görebilirmiyim.siz ne zaman gördünüzzz bebişinizii??

O dr unun makinesine yani ultrason alerinin gelismis olmasina bagli ben onalti gunlukken bebegimi gormustum
Beyaz bir noktaydi insallh gorursun sende

hmm bende yıkayacağım yakında alldıklarımı...odasıda geldi çok şükür meleğimin...sende Allaha emanet ol canım

hemde nasıl heyecaan
ona bişey olmasın korkusuuu
sankı kalbım sıkışıyor Allah ım
inşallah hiç birimizin bebegıne bişeycikler olmadan kavusuruzzzz

amiinnn inşallah canım

oncelikle hayirli olsun canim, tabiki gorususun ama cok sey bekleme yaniii kucuk bi fasulyeden fazlasini bekleme annesi. 3 aydan sonra iyice belli olmaya basliyorlar.

cnm 4 hafta çok erken...6.haftada keseyi görürsün,8.haftada kalp atışını görürsün

sabırsızlanıyor insan bebişini görmek için:))))cuma bi gideyim ben doktora folik asitime başlayayım bide bende astım var astım aşısı oluyorum,zararı olur mu diye doktoruma danışıcağım..astım dr birşey olmaz dozaşı düşürücez dedi bilgi almam lazım her ikisindende....bide çok fena boğazlarım şiş ve gögüsüm ağrıyor öksürünce içim sökülüyor sanki:KK43:(((

sabırsızlanıyor insan bebişini görmek için:))))cuma bi gideyim ben doktora folik asitime başlayayım bide bende astım var astım aşısı oluyorum,zararı olur mu diye doktoruma danışıcağım..astım dr birşey olmaz dozaşı düşürücez dedi bilgi almam lazım her ikisindende....bide çok fena boğazlarım şiş ve gögüsüm ağrıyor öksürünce içim sökülüyor sanki:KK43:(((

cnm hayırlı olsun bebeğin...bu aralar dikkat edin kendinize bol bol meyve tüketin...hasta grip insanların yanına fazla yaklaşmayın..

öncelikle yüce rabbim herkezin cocugunu kendisine bagislasin insallah,ve hamile adaylarin insallah cocuklari saglikli dogar ve hayirli evlat olurlar..
bende hamileyim ilk bebegime bu yillardir hayalini kurdugum ve ölmeden önce olmasini istedigim tek arzumdu güzel allahim bunu bana bagisladi ona sükürler olsun,birde kucagima alip hayirlisiyla büyütmemi nasip eder bana insallah..

cok heyecanliyim ve cok mutluyum dünya bir yana o bir yana dogunca ona verecek o kadar cok sevgim varki anlatilmaz bir duygu.
insallah isteyen herkese nasip eder bu güzel duyguyu allahim,

simdiden allah yardimciniz olsun sabir versin dogumunuzda. :emir_bebek:

öncelikle yüce rabbim herkezin cocugunu kendisine bagislasin insallah,ve hamile adaylarin insallah cocuklari saglikli dogar ve hayirli evlat olurlar..
bende hamileyim ilk bebegime bu yillardir hayalini kurdugum ve ölmeden önce olmasini istedigim tek arzumdu güzel allahim bunu bana bagisladi ona sükürler olsun,birde kucagima alip hayirlisiyla büyütmemi nasip eder bana insallah..

cok heyecanliyim ve cok mutluyum dünya bir yana o bir yana dogunca ona verecek o kadar cok sevgim varki anlatilmaz bir duygu.
insallah isteyen herkese nasip eder bu güzel duyguyu allahim,

simdiden allah yardimciniz olsun sabir versin dogumunuzda. :emir_bebek:

tşk cnm...aynı güzel dilekler benden sana..:KK16::KK16::KK16:

Selam arkadaşlar.bende dün kan testiyle hamile olduğumu öğrendim 3.haftadayım sanırım. ama kasıklarımda en başından beri sürekli adet olacakmışım gibi ağrı var sizce bu normalmidir? böyle olanınız varmıydı?

X