Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

benimde ilk gebeliğim şuan da son günlerim sayılır heyecan varmı :KK50: beni neyin bekledigini bilmediğim için tam tersi stres var gebelik boyunca 10 kilo almış olmama ragmende pek rahat degilim rahat uyuyamıyorum nerdeyse sabaha kadar ayaktayım karışık duygular işte :KK49:

Bende 38 haftalığa dayanmak uzereyim benimki de her an gelebilir hafiften gün sancılarım oluyo benimde ilk hamileliğim heyecanlı ve stresliyim o an geldiginde dönüşü olmuyo artık şimdi en azından bir kac günümüz var diye hafif rahatlıkta olmuyo değil :) bakalım inşallah sezeryan olmam normal istiyorum sana da bana da bizim gibi olanlara da Allah sabır saglık versin doğacak bebeklerimize de. Amin. :):KK49:

en küçük aranızda benm bebğim mi ki :) 5 haftalıkyız daha muhtemel doğum tarihimiz mart 4 de inşallah rabbim sağlık sıhhat verirse ilk bebeğim mercimeğim diye seviyorum onun ben hep daha kese var kendi yok bakalım bu c.tesi belirirmi az gösterir mi kendini gidince görecez inşallah hayırlısyla çok heyecan verici bişey herşey yaparken aklına geliyo benm bebegim var dikakt etmeliyim daha çok küçük eğilirken bile özür dilerim mercimeğim diye bebegimi seviyorum belki okurken delirmiş olabileceğimi düşünebilirsiniz ama gerçekten böyle Allahım inşallah sağlıkla kucagımıza almamızı cümlemize nasip eder hayırlısyla

Ben de cok yeniyim 6. haftaya girdim :KK49: Bize bu duyguyu yasattigi icin Allah a sukrediyorum :nazar:

taze hamile arkadaşları tebrik ederim sağlıkla devam inşallah....sakın geçmio günler demeyin öyle çabuk geçioki ben 6 haftalık filandım üye olduğumda şimdi doğumu bekliorum..

glşh gelmemiş bugün acaba doğum yaptı mı
doğumu yaklaşan arkadaşlara allah kolaylık versin, yeni hamilelere de mutlu bir süreç diliyorum, tadını çıkarın

Ben de yeni sayılırım İlk bebek heyecanı sanırım başka olacak Benim gibi arkadaşlara sağlıklı huzurlu gebelikler, Doğumu yaklaşan arkadaşlara kolay doğumlar sonrasında da bebeklerini sağlıklı kucaklarını nasip etsin Allahım.Amin.

İyi aksamlar hanimlar.....sizden yardim istiyorum bi konu hakkinda ....bebek ne zmn oynamaya baslar yada anne ne zmn hisseder....? Birde bu oynamalar sanci gb mi olur ...ara ara sancim oluyo acaba diyorum karin buyumesi mi? Yoksa bebegim hareketleri mi? .....garip ama gercek bir sey daha var 2aylikken hissettim bu durumu gobegim resmen nabiz atar gb atiyo bunlar normalmi bi turlu bilemedim sizlere danisayim dedim.....simdiden tesekkurler.....

glşh gelmemiş bugün acaba doğum yaptı mı
doğumu yaklaşan arkadaşlara allah kolaylık versin, yeni hamilelere de mutlu bir süreç diliyorum, tadını çıkarın

daha yapmadım bugun akşama kadar yattım çok sıcaktı hiç kalkamadım akşam üzeri sancım oldu atlattık bakalım şimdi iyim sancım geçince hemen duş aldım saçımı fönledim tertemiz gideyim hastaneye diye bu telaş heycan bi bitseydi ne zaman gelecek benim bebeğim :KK50:

daha yapmadım bugun akşama kadar yattım çok sıcaktı hiç kalkamadım akşam üzeri sancım oldu atlattık bakalım şimdi iyim sancım geçince hemen duş aldım saçımı fönledim tertemiz gideyim hastaneye diye bu telaş heycan bi bitseydi zaman gelecek benim bebeğim :KK50:[/QUOTE
bende ne zman olcak diye bekliorum aynı senin gibi ama senin nişanın gelmiş benden önce olur büyük ihtimal....bu akşam üstü girdim nete gülşh yok doğurdu dedim heralde..:KK9:

daha yapmadım bugun akşama kadar yattım çok sıcaktı hiç kalkamadım akşam üzeri sancım oldu atlattık bakalım şimdi iyim sancım geçince hemen duş aldım saçımı fönledim tertemiz gideyim hastaneye diye bu telaş heycan bi bitseydi zaman gelecek benim bebeğim :KK50:[/QUOTE
bende ne zman olcak diye bekliorum aynı senin gibi ama senin nişanın gelmiş benden önce olur büyük ihtimal....bu akşam üstü girdim nete gülşh yok doğurdu dedim heralde..:KK9:

herkes bekliyor valla bende dahil ne zamn doğurcam diye nasıl olcak diye çarşamba kontrolum var nezamn doğurcam acaba doktor sana ne dedi senle haftamız aynıydı ?

herkes bekliyor valla bende dahil ne zamn doğurcam diye nasıl olcak diye çarşamba kontrolum var nezamn doğurcam acaba doktor sana ne dedi senle haftamız aynıydı ?
benimde yarın randevum var evet senle 1 gün vardı aramız normalde benim adet tarihime göre 18 gün var ama erken yumurtlamadan 1 hafta önce olur dedi doktorgeçen hafta gittiğimde 2 hafta demişti benimki önümüzdeki hafta olur heralde:26:

bizimde oğlumuzu kucağımıza almamıza 2 hafta kaldı. 3o temmuz sezeryan tarihim. ilk hemileliğim. çok heyecanlıyım. artık sabırsızlanıyorum ve sıcaklar çok bunaltıyor. oturduğum yerde şakır şakır terliyorum geceleri uyuyamıyorum. dün sabah 6.30 da apartmanın önüne attım kendimi nefes alamadım sıcaktan. çok merak ediyorruz eşimle oğlumuzu acaba nasıl bi bebek olacak kime benzeyecek. ilk hamile olduğumu öğrendiğimizdeki heyacanımız zaman geçtikçe yaşadığımız heyecanlar farklı. çok mükemmel bi duygu allah isteyen herkese nasip etsin. yanlız kızlar bi konuda çok korkuyorum ben. sanki bebek olduktan sonra artık eşimle aramızda engel olacakmış gibi geliyo bazen. sizinde böyle hissettiğiniz oldumu hiç?? sonra pişman oluyorum düşündüklerim yüzünden

bende 11+2 hamişim çoook heyecanlyım.aynı durumlardan bende muzdaribim göğüslerim fena ve benim hala ağrım var ne zamana kadar devam edecek?

bugunde burdayım kızlar gece :) rüyamda doğum yapıyordum, hergün dahada heycanlanıyorum bazende hep böyle kalcakmışım gibi geliyo :KK9:

Ben de cok yeniyim 6. haftaya girdim :KK49: Bize bu duyguyu yasattigi icin Allah a sukrediyorum :nazar:

bende 6+3 üm tatlım.hemen hemen aynıyız senle.ne mutlu bize.evet çok şükür gerçekten

bende 11+2 hamişim çoook heyecanlyım.aynı durumlardan bende muzdaribim göğüslerim fena ve benim hala ağrım var ne zamana kadar devam edecek?

ben 6+3 üm şuan ama benimde göğüslerim fena acıyor.üstüne bile yatamıyorum geceleri o kadar

Kızlar bende bebişimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış...Öğrendiğim günden beri sürekli düşünceler neler giydircem saçı nasıl olacak göz rengi ne olacak?:)babanın yeşil benim kahverengi çünkü...herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için doğumu yakın olanlara Allah Yardım etsin çabucak sağlıkla kurtulsunlar inşallah

X