- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- Konu Sahibi berraksuuu
- #5.121
topigin daimleri nerelerdesiniz, umarim iyisinizdir bebislerde iyilerdir... ses verin sesime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topigin daimleri nerelerdesiniz, umarim iyisinizdir bebislerde iyilerdir... ses verin sesime
başarılar canıminşallah oğluşum yarınki sınavda şans getirir bana
geçmiş olsun kuzucuğacanım selam..oğlum hasta maalesef onunla uğraşıyorum.ateşi çıktı..boğazı kızarmış,burnu akıyor.sürekli kucağımda bırakmıyor kuzum bir iyileşse çok üzülüyorum
başarılar canım
geçmiş olsun kuzucuğa
benim oğlan da fena halde ağlıyor şu saatlerde babası ilgileniyor şimdi hep bu saatlerde avaz avaz ne yapacağımı şaşırdım walla bizimkinin pazar günü kırkı doluyo ve her gün değişiyo
hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz tatlımkızlar sonunda izne ayrıldım ,ama dünkü kontrolumde 4 kez nst girdim ve serum yedim doktor yatış istesi ben gelirim bişey olursa diye kabul etmedim imza attırdı heran olabilir dedi 38.haftaya girdiğim için mi dedi yoksa bişey vardıda ondan mı dedi bilmiyorum eve geldim duş aldım yattım dinlendim bide nst bağlandığımda 4 adet sezaryanla doğum oldu çok korktum birinin gözümün önünde suyu geldi acil aldı birininde bebğinin solunumu durmuş anne de dahil tüm ekip doğum salonuna koşarak gitti 15,30 da girdiler 15,32 geçe bebğin sesi geldi ama benim psikoloji bozuldu Allah hepimize yardım etsin
kızlar sonunda izne ayrıldım ,ama dünkü kontrolumde 4 kez nst girdim ve serum yedim doktor yatış istesi ben gelirim bişey olursa diye kabul etmedim imza attırdı heran olabilir dedi 38.haftaya girdiğim için mi dedi yoksa bişey vardıda ondan mı dedi bilmiyorum eve geldim duş aldım yattım dinlendim bide nst bağlandığımda 4 adet sezaryanla doğum oldu çok korktum birinin gözümün önünde suyu geldi acil aldı birininde bebğinin solunumu durmuş anne de dahil tüm ekip doğum salonuna koşarak gitti 15,30 da girdiler 15,32 geçe bebğin sesi geldi ama benim psikoloji bozuldu Allah hepimize yardım etsin
arkadaslar ben 34+4 erkek bebiş bekliyorum muhtemel tarihimiz 15 agustos önümde kalmış 5 hafta persembe günü 4boyutlu ultrasona girdim ve bebeğimin kilosunu öğrenmek hevesiylede gitmiştim normalde dogumevine gidiyordum orada boyunu vs söylüyorlardı fakat kilosunu ögrenemiyordum,bebeğimin kilosu 1674 grammış normal mi dedim normal haftasıyla da uyumlu ama biraz zayıf kalmış dedi fakat şimdi bakıyorum cevreme benimle aynı haftada olan bebekler genelde 2 kilonun üzerinde oluyorlar ben bu bebişe nasıl kilo aldırırım???:18:
benimde yarın randevum var kızlar bakalım ne dicek doktor...dün akşam ve sabaha karşı kasılmalar yaşadım ama düzensizdi yani yalancı anlıcanız:))
ne dedi dr.nasıl geçti kontrolun ?