- Konu Sahibi berraksuuu
- #5.141
bende ilk hamile kalanlardanım..... ilk gebeliğim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 haftan var dedi herşey normal çok şükür 3100 olmuş teyzesi siz neler yapıosunuz ama benim sancılar sıklaşıo yani adet ağrısı gibi olanlar..
benim dün sancım oldu dr.gitti.1 santim açılma varmış geceyi hast.de geçirdik çok kötüydü sabah eve geldik ne zamnada ne kadar açıllır bilinmiz dedi evde dinlet suyun gelince sansın olunca geri gel dedi hiç beğenmedim 1 haftadır oyuncak gibi oynadılar benle son dk.kada hastene değişriyorum bende akşam 8 de özel bi hast.randevu aldım orda doğum yapmak istiyorum hayırlısı bakalım son yaşadıklarım korku filmi gibyid musait olunca uzun uzun yazarım başka kimse yaşamasın Allah herkeze hayırlısnı versin bayan olmak çok zormuş
benim dün sancım oldu dr.gitti.1 santim açılma varmış geceyi hast.de geçirdik çok kötüydü sabah eve geldik ne zamnada ne kadar açıllır bilinmiz dedi evde dinlet suyun gelince sansın olunca geri gel dedi hiç beğenmedim 1 haftadır oyuncak gibi oynadılar benle son dk.kada hastene değişriyorum bende akşam 8 de özel bi hast.randevu aldım orda doğum yapmak istiyorum hayırlısı bakalım son yaşadıklarım korku filmi gibyid musait olunca uzun uzun yazarım başka kimse yaşamasın Allah herkeze hayırlısnı versin bayan olmak çok zormuş
canımmm tabi zor bayan olmak,tüm dertler bizde :/ yeni doktorun nasıl?
burası güzel bakalım umarım bi sorun yaşamam korktum artık zaten doğumdan korkuyorum bide kızlar nişan dedikleri şey dün geldi sizin durumunuz nasıl :18:
benimde ilk gebeliğim şuan da son günlerim sayılır heyecan varmı beni neyin bekledigini bilmediğim için tam tersi stres var gebelik boyunca 10 kilo almış olmama ragmende pek rahat degilim rahat uyuyamıyorum nerdeyse sabaha kadar ayaktayım karışık duygular işte
bende hazırda bekliyorum :) telefonum hiç susmuyor herkez merak içinde çatlarımız eşimle beraber işe gidip geliyo bende evde ki son hazırlıklarımı yapıyorum doğumdan sonra giyeceklerimi neye ihtiyacım olur plan yapıyorum gün geçiriyorum ve bebğime kavuşacağım zamanı bekliyorum bu nişandan sonra suyun mu geliyor peki sancımı?
kizlar bu arada o kadar yorgunumki sormayin.basda hersey guzeldi.annem gittikten sonra oglumu emzirdikten sonra yanidma yatirmaya basladim.koklasiyorduk ya bayiliyordum.gece emziirp yatirirdim uyurdu bi guzel.simdi yanimda ya uyaninca geri uykuya dalmadan beni kokluyo emmek istiyo.sabaha kadar uc kere emiyo.sabahsa saat basi.aman diyim yeni hamisler benim yaptigimi yapmayin.
su an yine vizildiyi.
tracyy hogg denemesi yaüpiyorum saat ikide basladim.pes etmicem yatagina alistircam.onun iyiligi iicn.yine gelirim.mucxxx
haklısın aynsefacm yalancı deyip hafif almamak lazım benim 2 haftam var daha ama kasıklarımda gün içinde sancı var ama şimdi belden yokluo beni hafif çok hafiften bugun saglık ocagına gttim idrar tahlili yaptırdım +1 protein cıktı korktum bian gebe hemşireside korkuttu beni neyseki doktorumu aradım normal olduğunu söleyince rahata erdim..gülshcım bu arada merak ediyorum napıosun diye hycanladım nişan gldi dyince...:18:
bende hazırda bekliyorum :) telefonum hiç susmuyor herkez merak içinde çatlarımız eşimle beraber işe gidip geliyo bende evde ki son hazırlıklarımı yapıyorum doğumdan sonra giyeceklerimi neye ihtiyacım olur plan yapıyorum gün geçiriyorum ve bebğime kavuşacağım zamanı bekliyorum bu nişandan sonra suyun mu geliyor peki sancımı?
Normal doğum gözüküyo açılmam geçen salı 1 santimdi şimdi ne durumda bilmiyorum nişanda geldi onmdan sonra bekliyorum bazen solumdan bi an ağrı giriyo nasıl olcak bende bilmiyorum suyum mu gelir sancım mı olur heycanla bekliyorum elim hep kasığımda ıslanma var mı acaba diye bide ben dün bu halde buz devri 4 e gittim Ama iyi geldi değişiklik oldu sizde kızlar merakta bırakmayın haberdar edin hadi allaha emanet olun
gecmis olsun canim. sende iyiden iyiye yogun gunlerdisin.en yorucu ve en heycanli gunlerin.benim dogumdan once bir hafta boyunca kasiklarimda asssaya dusecek gibi olan agri kalca batmasina cevrildiydi.öyle bir kalca agrimasi ve batma hissiki son hafta oturamiyordum yatik vaziyetteydim. e malum yatincada rahat degiliz dönemeiyosun agrilardan.ömrumu hep hamile olarak sanki yasamisim ve öyle devam edicek hislerindeydim.cok sukur bugunlerime.hadi darisi sana glsha gigimstery ve diger hamislerimizin basina.sag salim atlatin insallah.Allah yardimcimiz oluyo gercekten o mucize gunlerde