- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.281
canim merhaba,
dün giremedim foruma... cok gecmis olsun insallah bir an önce atlatirsin gribi. Bu arada doktor randevun varmis dün Tuna icin, nasil oldu iyi mi? Doktor ne dedi, neden oluyormus yesil kaka?? Insallah canim güzel haberlerle gelmissindir doktordan...
Kocaman öpüyorum seni ve Tuna´yi. Dikkat et kendine ve oglusuna... Benimde saka maka 10 gün kaldi canim ya, iyice heyecanlanmaya basladim
?
slm canim hatirlamazmiyim :) nasilsin ?nasil gecti hamileligin haberlesemez olduk!?topik dagildi .herkez bir baska yerde dertlesiyor.angella sürekli görüsoyrum.bi ara seni merak ettik naapti diye.senin saatlerde bize baya bir ters zamandi.
saka maka cok az kaldi senin icin zaman .o ilk haftalarda nasil gececk diyorduk ama sonuna geldik sag salim cok sukur.bende senin gibi normal dogum dusunuyorum,tabi oglusum süpriz yapmazsa .36.hafta randevu yapilcak .daha önce olmuyormus.benimde kasilmalar basladi.ama henuz acilmam yokmus.sende acilma olduguna göre her an hazirlikli bekliyosundur artik.uyuyabilyiormusun bari geceleri uyabilyiormusun?
simdi hatice cani senin ve angeli bekliycem.siraya girdik bakalim.ama ne heycan dimi.
kendine ve bebisine iyi bak.
canim canim cok gecmis olsun.umarim ben bu msji yazdigim sirada coktan kalbin rahatlamistir.ama genelde cok duydugumuz bir konu bebekde yesil kaka,usttugu zamanlarda olabiliyordu yigenlerimdede.ishalden ziyade karin usutmesi olabilir.canini sikma iyi olursunuz yavrucun da sende insallah.
canim ya.kolay degil son gunler nede olsa.o kadar agrim varki son gunlerde oldugunu dusununce iyice tahmin edebilyiorum.ayakta sabit durmak beni mahvediyor .otururken göbeigimin en ust kismi agriyor artik.yatiyorum kasiklarim ve cati kemikleri basliyor.neyse az kaldi annecim diyorum.butun bunlara ragmen hamileligin tadini cikarmaya calisoyrum.hep öyle diyorlar ya neyse doguma hazirlik isleri bitti sayilir.ama evi toz götürüyor.evi temizlesem yemerge yetisemiyorum.heheh.iyce agir siklet oldum.
hastaneye 36. hafta randevu aliyorlarmis.haftaya kayd olurum.sigortam hem devlete ait hem özelden var.ama kendi doktorum gelmesi icin doguma extra ödemem lazim.doktorum iyi ama hastanenin doktorlarina dogum konusudna daha cok güveniyorum.malum bir gun dis gebelik süphesiyle hastanede yatmistim ya, bas doktordan asistanina ve hemsirelerine kadar hepsi cok nazik sabirli ve bence profosyonellerdi.o yuzden dusunmüyorum.sadece kendime ve bebegime ait ayri oda istiyorum.onun icin extra gerekecek.kendi odam olursa esimde sürekli yanimda olabilir.haftaya duurmlar belli olur.
sag salim gecirelimde o gunelri.bana yine var sayilir.42 gün.sende heycan yeterli durumdadir.Allahim insallah kolaylikl atlatmani saglar.sana ve diger arkadaslarima..
hakkatten evanur nerelerde acaba .ayrica topigin ev sahibesi berraksuuu.bebislerle baharimi karsilyiorlar acaba.iki gundur burdada gunes actida
selam..anca girebildim bugünoğluşum hasta teyzeleri ishal,soğuk algınlığıdünden beri değiştirdiğim bezin haddi hesabı yok..sürekli kucağımda daha yeni uyudu..mızmızlanıyor kuzum..dr. üşüttüğü için ishal diyor.ilaçları kullanıyoruz ama ishal devam ediyor..o kadar üzgünüm ki.çok çaresizim dr u aradım tekrar bol bol emzir diyor..halsiz olursa serum takalım diyorbenim grip son sürat devam ediyor..burnum çeşme gibi başım ağrıyor..oğlum kucağımdan inmedi yorgunluktan bayılacak gibiyim..zor taşıyorum..kuzum napacağını şaşırdı..yavruma dua edin teyzeleri nolurr...iyileşsin miniğim..sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum