Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

canim merhaba,
dün giremedim foruma... cok gecmis olsun insallah bir an önce atlatirsin gribi. Bu arada doktor randevun varmis dün Tuna icin, nasil oldu iyi mi? Doktor ne dedi, neden oluyormus yesil kaka?? Insallah canim güzel haberlerle gelmissindir doktordan...

Kocaman öpüyorum seni ve Tuna´yi. Dikkat et kendine ve oglusuna... Benimde saka maka 10 gün kaldi canim ya, iyice heyecanlanmaya basladim :-):emir_bebek::nazar:

?

slm canim hatirlamazmiyim :) nasilsin ?nasil gecti hamileligin haberlesemez olduk!?topik dagildi .herkez bir baska yerde dertlesiyor.angella sürekli görüsoyrum.bi ara seni merak ettik naapti diye.senin saatlerde bize baya bir ters zamandi.
saka maka cok az kaldi senin icin zaman .o ilk haftalarda nasil gececk diyorduk ama sonuna geldik sag salim cok sukur.bende senin gibi normal dogum dusunuyorum,tabi oglusum süpriz yapmazsa .36.hafta randevu yapilcak .daha önce olmuyormus.benimde kasilmalar basladi.ama henuz acilmam yokmus.sende acilma olduguna göre her an hazirlikli bekliyosundur artik.uyuyabilyiormusun bari geceleri uyabilyiormusun?
simdi hatice cani senin ve angeli bekliycem.siraya girdik bakalim.ama ne heycan dimi.
kendine ve bebisine iyi bak.

canim canim cok gecmis olsun.umarim ben bu msji yazdigim sirada coktan kalbin rahatlamistir.ama genelde cok duydugumuz bir konu bebekde yesil kaka,usttugu zamanlarda olabiliyordu yigenlerimdede.ishalden ziyade karin usutmesi olabilir.canini sikma iyi olursunuz yavrucun da sende insallah.

canim ya.kolay degil son gunler nede olsa.o kadar agrim varki son gunlerde oldugunu dusununce iyice tahmin edebilyiorum.ayakta sabit durmak beni mahvediyor .otururken göbeigimin en ust kismi agriyor artik.yatiyorum kasiklarim ve cati kemikleri basliyor.neyse az kaldi annecim diyorum.butun bunlara ragmen hamileligin tadini cikarmaya calisoyrum.hep öyle diyorlar ya :KK9: neyse doguma hazirlik isleri bitti sayilir.ama evi toz götürüyor.evi temizlesem yemerge yetisemiyorum.heheh.iyce agir siklet oldum.
hastaneye 36. hafta randevu aliyorlarmis.haftaya kayd olurum.sigortam hem devlete ait hem özelden var.ama kendi doktorum gelmesi icin doguma extra ödemem lazim.doktorum iyi ama hastanenin doktorlarina dogum konusudna daha cok güveniyorum.malum bir gun dis gebelik süphesiyle hastanede yatmistim ya, bas doktordan asistanina ve hemsirelerine kadar hepsi cok nazik sabirli ve bence profosyonellerdi.o yuzden dusunmüyorum.sadece kendime ve bebegime ait ayri oda istiyorum.onun icin extra gerekecek.kendi odam olursa esimde sürekli yanimda olabilir.haftaya duurmlar belli olur.
sag salim gecirelimde o gunelri.bana yine var sayilir.42 gün.sende heycan yeterli durumdadir.Allahim insallah kolaylikl atlatmani saglar.sana ve diger arkadaslarima..

hakkatten evanur nerelerde acaba .ayrica topigin ev sahibesi berraksuuu.bebislerle baharimi karsilyiorlar acaba.iki gundur burdada gunes actida:nazar:

selam..anca girebildim bugün:KK43:oğluşum hasta teyzeleri ishal,soğuk algınlığı:KK14::KK14::KK14:dünden beri değiştirdiğim bezin haddi hesabı yok..sürekli kucağımda daha yeni uyudu..mızmızlanıyor kuzum..dr. üşüttüğü için ishal diyor.ilaçları kullanıyoruz ama ishal devam ediyor..o kadar üzgünüm ki.çok çaresizim dr u aradım tekrar bol bol emzir diyor..halsiz olursa serum takalım diyor:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:benim grip son sürat devam ediyor..burnum çeşme gibi başım ağrıyor..oğlum kucağımdan inmedi yorgunluktan bayılacak gibiyim..zor taşıyorum..kuzum napacağını şaşırdı..yavruma dua edin teyzeleri nolurr...iyileşsin miniğim..sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum

selam..anca girebildim bugün:KK43:oğluşum hasta teyzeleri ishal,soğuk algınlığı:KK14::KK14::KK14:dünden beri değiştirdiğim bezin haddi hesabı yok..sürekli kucağımda daha yeni uyudu..mızmızlanıyor kuzum..dr. üşüttüğü için ishal diyor.ilaçları kullanıyoruz ama ishal devam ediyor..o kadar üzgünüm ki.çok çaresizim dr u aradım tekrar bol bol emzir diyor..halsiz olursa serum takalım diyor:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:benim grip son sürat devam ediyor..burnum çeşme gibi başım ağrıyor..oğlum kucağımdan inmedi yorgunluktan bayılacak gibiyim..zor taşıyorum..kuzum napacağını şaşırdı..yavruma dua edin teyzeleri nolurr...iyileşsin miniğim..sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum

geçmiş olsun :KK43: ikinizde biran evvel iğileşin

n
canim ya insallah iyisinizdir ikinizde,cok merak ettim.iki gecedir bende uyuyamiyorum ama hep dua ediyorum Allahim sizi korusun.neyse ki doktor kontrolundesiniz.ama iste kolay degil minicik yavru mikroplarla cebellesiyorken anneninde hem hasta olmasi hem yorgun olmasi :KK50: üst üste gelmis.:nazar:

Selam kizlar nezamndan beri yazamadim mama yaramadi buyudukce karin sisligi kabiz yapti haftalardan beri mizmizliklri cokdu uyudugu zamn meyve purelerini sebzelerini ayarliyorum inaninki kasiga donunmeye baslarmaya calisdilca dahada vakt olmuyor simdi sukur iyi baska mamaya gectik iyi simdulik ama sonra nasil olur bilmiyorum yorgunum uykusuzluk eskisi Gobi olmasada asiri derecede yinede uykusuzum bunada sukur

Berraksucum cok kotu soguk alginligi bebeklerin bilmiyorum nezamn basladi ama yaklasik ongun sonra gecer bnmkide oyle olmustu resmen sadece bezle folasiyordu atesi hep yuksekti sonrasi dada banyoya sokmakdan karin agrilarmiz cok olmustu atesine dikkat et yeter ben kulakdan olcen termometrede almistim birde makatdan olaninada kulakdan olcenink biryasindan sonra buyudugu de buykken maktdan olcenini bebekkn kullndm tam ic atesi olcen bebekkn makatdan olanini atesine dikkat et yeter cok gecmis olSun insallh bir an once iylesirsiniz

Cok sagolunkizlar mérak ettiginiz icin sevinmedim désem yalan olur buduruma allh biliyorya dusundunuz diye sevindim hâticecim Az kalmis doguma ayyyy simdi se deli heyecan nasildir tek nefesde insallh

Kendinize iyi bakin kocamn optum bebislerinizi ve sizi

hepinize iyi haftalar kızlar,
haftasonu doktor randevumuz güzel geçti, oğlum 1.5 kilo olmuş, yani kocaman adam olmuş, tabi ben çok kilo aldım, ona dikkat etmem lazım artık, önüme gelen herşeyi yemeyi bırakmalıyım, öpüyorum hepinizi ve kuzucuklarınızı

Hamiş arkadaşlar 21 haftalık hamileyim geceleri sol kalçama özellikle, ağrılar giriyo kramplar giriyo hiç uyyamıyorum karnımda batmalar oluyo lavaboya girdiğimde bi anda batma oluyo çocuğu sıkışrıyormuyumdur çok korkuyorum korkular başladı ezermiyim acaba diye biyerine bişey olur mu diye gece yatarken bi sağıma bi soluma yatıyorum karnımın üzerine yatarsam diye uykumları kaçıyo kabuslar görüyorum sizde yaşadınız mı bişey olur mu geçen hafta idrar tahlili ve kan tahlili yaptırdım doktora söyledim ama haftaya çıkıcak sonuçlar bazen acaba bacağını elini falan ezmişmiyimdir diyorum mümkün mü böyle bişey ?

Hamiş arkadaşlar 21 haftalık hamileyim geceleri sol kalçama özellikle, ağrılar giriyo kramplar giriyo hiç uyyamıyorum karnımda batmalar oluyo lavaboya girdiğimde bi anda batma oluyo çocuğu sıkışrıyormuyumdur çok korkuyorum korkular başladı ezermiyim acaba diye biyerine bişey olur mu diye gece yatarken bi sağıma bi soluma yatıyorum karnımın üzerine yatarsam diye uykumları kaçıyo kabuslar görüyorum sizde yaşadınız mı bişey olur mu geçen hafta idrar tahlili ve kan tahlili yaptırdım doktora söyledim ama haftaya çıkıcak sonuçlar bazen acaba bacağını elini falan ezmişmiyimdir diyorum mümkün mü böyle bişey ?

mrb cnm benim şu an 39 haftalık oldu o korkuları bende uzun zamandır yaşıyorum özellikle lavaboda eziyormuyum diye kaç kere doktora sordum birşey olmaz korkma dedi gece yatarkende sol tarafta kafası sağ tarafta da ayakları var hissediyorum acaba eziyormuyum diye sürekli sağa sola dönmekten uyuyamıyorum.Yani sadece sende olan bir korku değil kontrollerimde çok şükür bişey çıkmadı.

mrb cnm benim şu an 39 haftalık oldu o korkuları bende uzun zamandır yaşıyorum özellikle lavaboda eziyormuyum diye kaç kere doktora sordum birşey olmaz korkma dedi gece yatarkende sol tarafta kafası sağ tarafta da ayakları var hissediyorum acaba eziyormuyum diye sürekli sağa sola dönmekten uyuyamıyorum.yani sadece sende olan bir korku değil kontrollerimde çok şükür bişey çıkmadı.

normal dimi bunlar çok korkuyorum :2:

?

slm canim hatirlamazmiyim :) nasilsin ?nasil gecti hamileligin haberlesemez olduk!?topik dagildi .herkez bir baska yerde dertlesiyor.angella sürekli görüsoyrum.bi ara seni merak ettik naapti diye.senin saatlerde bize baya bir ters zamandi.
saka maka cok az kaldi senin icin zaman .o ilk haftalarda nasil gececk diyorduk ama sonuna geldik sag salim cok sukur.bende senin gibi normal dogum dusunuyorum,tabi oglusum süpriz yapmazsa .36.hafta randevu yapilcak .daha önce olmuyormus.benimde kasilmalar basladi.ama henuz acilmam yokmus.sende acilma olduguna göre her an hazirlikli bekliyosundur artik.uyuyabilyiormusun bari geceleri uyabilyiormusun?
simdi hatice cani senin ve angeli bekliycem.siraya girdik bakalim.ama ne heycan dimi.
kendine ve bebisine iyi bak.

canim valla kendi nazarlarim disinda guzeldi hamilelik.. :) ne zamn iyiyim desem hasta oldum :)ben zaten kalphastasiydim iki kez kalp ritim yuksekliginden hastanede yattim 170lere cikti kalbim, bi anda duzeldi sonra kendi kendine.. Suan bise yok ve normal dogum olcak kalp sorun yapmiyo iste. Saat cok ters evet, koptuk gittik. İki haftadir ayni saatte hasta oluyorum. Bi anlik bi bulanti ve saatlerce kusma, kiz cok kasiliyo bu kadar kusmaya. Dogurdum dogurcam kusmalar basladi :) yalniz allah yardim rtsin bulanti kusma yasayanlara ne zormus ben hic yasamamistim.sanirim iki haftadir hava guzel diye deniz kenarina gidiyoruz usutuyorum sanirim.. Heyecan fena, hatta bu geçe dogurcam sandim kiz cok rahatsiz oldu cunku, benimde her sali kontrolum vr, bebek ne kadar kac kilo bilmiyorum 3,5 aydir gormedim ultrason zararli diye gostermiyolar burda merakta ediyorum ya cok kiloluysa cunku 20 kilo aldim o kdar da kilolu gozukmuyorum bu kilo nerdeee :)) uyku ile aram super, sadece tuvalet olayi illet sendede oyledir. Angel i gormustum bi ara simdi nerde acaba? Senin nasil gidiyo kac gunun var? Biz son 8 yaptik bakalim hadi hayirlisi :)))

sende bebisine ve iyi bk canim guzel haberlerini bekliyorum :)))

Son düzenleme:
n
canim ya insallah iyisinizdir ikinizde,cok merak ettim.iki gecedir bende uyuyamiyorum ama hep dua ediyorum Allahim sizi korusun.neyse ki doktor kontrolundesiniz.ama iste kolay degil minicik yavru mikroplarla cebellesiyorken anneninde hem hasta olmasi hem yorgun olmasi :KK50: üst üste gelmis.:nazar:

geçmiş olsun :KK43: ikinizde biran evvel iğileşin

selam kızlar nasılsınız bakalım.ben iyiym ama oğluşum hala ishal:KK43:((
akşam acile gittik yine aynı seyi dediler.boool boool emzir bişey yok geçer.kan olmadığı sürece korkma.ilaçlarını ver.bitti.
ama devam ediyor napıyım ki bilemedimm.birde oğlumdan kan aldılar akşam susuz kalmışmı diye kanda ki bi orana bakılıyormuş.elini öyle sıkmışlar ki mosmor:KK14::KK14::KK14:hatta elinin içi bile mor kan çıksın diye bastırmış parmaklarının izi çıkmış:KK43:
delirecek gibiyim, aklım yerinde değil sanki, resmen psikolojim bozuldu..oğlumun geçmeyen ishali ve elinin morarması,zamansız gelen sinir misafirler,sanki hepsi üst üste geliyor.eşim yardım ediyor ama bi yere kadar o da işe gidince ben yine kalıyorum sorunlarımla..neden böyle oldum anlayamadım.depresyona mı giriyorum nedir.neyse çok ajitasyon yapmayayım:)Allahım beterlerinden korusun yavrumu yavrularımızı..hepinizi öpüyorum

imza;psikopata bağlamış bir anne:KK1::KK1::KK1:

Selam kizlar nezamndan beri yazamadim mama yaramadi buyudukce karin sisligi kabiz yapti haftalardan beri mizmizliklri cokdu uyudugu zamn meyve purelerini sebzelerini ayarliyorum inaninki kasiga donunmeye baslarmaya calisdilca dahada vakt olmuyor simdi sukur iyi baska mamaya gectik iyi simdulik ama sonra nasil olur bilmiyorum yorgunum uykusuzluk eskisi Gobi olmasada asiri derecede yinede uykusuzum bunada sukur

Berraksucum cok kotu soguk alginligi bebeklerin bilmiyorum nezamn basladi ama yaklasik ongun sonra gecer bnmkide oyle olmustu resmen sadece bezle folasiyordu atesi hep yuksekti sonrasi dada banyoya sokmakdan karin agrilarmiz cok olmustu atesine dikkat et yeter ben kulakdan olcen termometrede almistim birde makatdan olaninada kulakdan olcenink biryasindan sonra buyudugu de buykken maktdan olcenini bebekkn kullndm tam ic atesi olcen bebekkn makatdan olanini atesine dikkat et yeter cok gecmis olSun insallh bir an once iylesirsiniz

Cok sagolunkizlar mérak ettiginiz icin sevinmedim désem yalan olur buduruma allh biliyorya dusundunuz diye sevindim hâticecim Az kalmis doguma ayyyy simdi se deli heyecan nasildir tek nefesde insallh

akşam acile gittik yine aynı seyi dediler.boool boool emzir bişey yok geçer.kan olmadığı sürece korkma.ilaçlarını ver.bitti.
ama devam ediyor napıyım ki bilemedimm.birde oğlumdan kan aldılar akşam susuz kalmışmı diye kanda ki bi orana bakılıyormuş.elini öyle sıkmışlar ki mosmor:KK14::KK14::KK14:hatta elinin içi bile mor kan çıksın diye bastırmış parmaklarının izi çıkmış:KK43:
delirecek gibiyim, aklım yerinde değil sanki, resmen psikolojim bozuldu..oğlumun geçmeyen ishali ve elinin morarması,zamansız gelen sinir misafirler,sanki hepsi üst üste geliyor.eşim yardım ediyor ama bi yere kadar o da işe gidince ben yine kalıyorum sorunlarımla..neden böyle oldum anlayamadım.depresyona mı giriyorum nedir.neyse çok ajitasyon yapmayayım:)Allahım beterlerinden korusun yavrumu yavrularımızı..hepinizi öpüyorum

evet canim bunada sukur.siz bebislerinizle iyi olunda nasil olsa baglanir arada böyle yazarsiniz ne var ne yok.hem insan,hem arkadas olarak hemde cok yakinda anne adayi olarak, yasadikalriniz gercekten hem ilgilendiriyor hemde merak ettiriyor.
günebkncim sen iyi bir annesin cok belli .evladin icin uzuluyosun.ugrasiyosun.birde bunalrin yaninda baska islerle ugrasmak yormustur.her normal insanin yasiycagi gibi.yine iyiisn ben senden daha tahammülsüzüm.heralde kapiyi acmam gelene gibime geliyor :KK9: Allahim bebislerinize acil sifa versin.:nazar::nazar::nazar::nazar: nazarlardan korusun...

evet canim bunada sukur.siz bebislerinizle iyi olunda nasil olsa baglanir arada böyle yazarsiniz ne var ne yok.hem insan,hem arkadas olarak hemde cok yakinda anne adayi olarak, yasadikalriniz gercekten hem ilgilendiriyor hemde merak ettiriyor.
günebkncim sen iyi bir annesin cok belli .evladin icin uzuluyosun.ugrasiyosun.birde bunalrin yaninda baska islerle ugrasmak yormustur.her normal insanin yasiycagi gibi.yine iyiisn ben senden daha tahammülsüzüm.heralde kapiyi acmam gelene gibime geliyor :KK9: Allahim bebislerinize acil sifa versin.:nazar::nazar::nazar::nazar: nazarlardan korusun...

canim ayni korkular bendede var halen.simdi bebegim o kadar buyuduku artik neresi ayagi kolu omzu hissediyorum ve yan yattigimda acaba bise olurmu korkusuyla uykuya daldim dalacam geciyor zaman.zaten uyusam agrilardan uyaniyorum.doktorum sirt üstü yatma yeter fark etmez ne tarafina yatarsan yat dedi.önemli olans enin rahat etmen diyor.bebege hic bsie olmaz.o suyun icinde gayet rahat ve konforlu diyor.
senin gibi galiba 19 haftalardaydim agrilarim baslamisti.cek-up tan gectim ve bende magnezyum eksikligi cikmisti.cok sebze yerim ama genelde sebzeleri pismis yemekten dolayi magnezyum alimi yetersizmis.aldigim su dan falan olanlarda tabiki yetmiyormus. duzenli hapimi almaya basladim,ayak kramplarim ve kalca batmam gecti derecesindeydi ama son haftalarda yine basladi.galiba oglum buuyudukce yetersiz geliyor ...

kendine ve bebisine iyi bak.merak etme ayni kaygilar hepimizde var.klio konusuda napican herkezin fiziki yapisi farkli.bende 15-16 kilo almisim nerdeyse.bana fazla geliyodu ama doktorum gayet iyisin dedi.cokda minyon sayilmam.önemli olan bebegin saglikli olmasi.hicde takma kafana,sagligin yerinde olsunda:nazar::KK49:

kızlar bende 24 haftalık hamileyim bebeğim kız olacak inş tarif edilmez bir mutluluk var içimde alllah dileyen herkese nasip etsin inş

Sanirim dogumu en yakin olan benim topikte.. Ay cok kotu fenayim bazen dusununce..aslinda bi an once gelsin istiyorum ama napim elimde degil korkuyorum epiduralden de vazgectim simdilik, o an ne olur bilemem de..sabah randevum var yani bana gore 8 saat sonra. Bakalim doktor bise dicek mi? Allah herkese hayirli dogum nasip etsin...

Günebkncim sen iyi bir annesin cok belli .evladin icin uzuluyosun.ugrasiyosun.birde bunalrin yaninda baska islerle ugrasmak yormustur.her normal insanin yasiycagi gibi.yine iyiisn ben senden daha tahammülsüzüm.heralde kapiyi acmam gelene gibime geliyor :KK9: Allahim bebislerinize acil sifa versin.:nazar::nazar::nazar::nazar: Nazarlardan korusun...

Canim ayni korkular bendede var halen.simdi bebegim o kadar buyuduku artik neresi ayagi kolu omzu hissediyorum ve yan yattigimda acaba bise olurmu korkusuyla uykuya daldim dalacam geciyor zaman.zaten uyusam agrilardan uyaniyorum.doktorum sirt üstü yatma yeter fark etmez ne tarafina yatarsan yat dedi.önemli olans enin rahat etmen diyor.bebege hic bsie olmaz.o suyun icinde gayet rahat ve konforlu diyor.
Senin gibi galiba 19 haftalardaydim agrilarim baslamisti.cek-up tan gectim ve bende magnezyum eksikligi cikmisti.cok sebze yerim ama genelde sebzeleri pismis yemekten dolayi magnezyum alimi yetersizmis.aldigim su dan falan olanlarda tabiki yetmiyormus. Duzenli hapimi almaya basladim,ayak kramplarim ve kalca batmam gecti derecesindeydi ama son haftalarda yine basladi.galiba oglum buuyudukce yetersiz geliyor ...

Kendine ve bebisine iyi bak.merak etme ayni kaygilar hepimizde var.klio konusuda napican herkezin fiziki yapisi farkli.bende 15-16 kilo almisim nerdeyse.bana fazla geliyodu ama doktorum gayet iyisin dedi.cokda minyon sayilmam.önemli olan bebegin saglikli olmasi.hicde takma kafana,sagligin yerinde olsunda:nazar::KK49:

çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz.belki bende magnezyum eksikliği olabilir yememe dikkat ediyorum ama bu ağrılar çok fazla hiç uykum yok gece

kızlar bende 24 haftalık hamileyim bebeğim kız olacak inş tarif edilmez bir mutluluk var içimde alllah dileyen herkese nasip etsin inş

allah analı babalı büyütsün :) hiç belirtileri oldumu kızla ilgili doktor bana kıza benziyo dedi 16 haftalıkken şimdi 22 haftalı haftaya ayrıntılı taramam var onda belli olur mu.karnın şekli kilo şeklin yada aşermeden falan

merhaba canim,
cok gecmis olsun oglusuna ve sana, insallah bugün daha iyisinizdir. Bizi sorarsan teyzesi, oglusumla heyecanli bekleyis sürüyor.. saka maka 6 gün kaldi, bende heyecan korku sevinc vs karisik duygular var... tahmin edebiliyorsundur kesin...

Onun disinda kasik agrilarim artti gibi sanki, bol bol dinlenmeye calisiyorum. Sagolsun annemde gelip yardim etmeye calisiyor. Onun disinda pek bi degisiklik yok :-).

Seni ve Tuna beyi kocaman öpüyorum...Allaha emanet olun.

Evanurcum,
sizede gecmis olsun canim ya, sükür dogru mamayi bulmussunuz. Topikte göremeyince insan merak ediyor... sizleri unuturmuyum hic ya... heee yaa doguma cok az kaldi, beni anlarsin kesin sende, günebkn da... o tecrübeyi yasadiginiz icin...
Insallah canim, sag salim dogumu atlatip bir an önce ayaklanabiliriz... lütfen dualarinizi eksik etmeyin... pazar hastaneye yaticam, pazarteside dogum olacak..

Kendinize iyi bakin canim, Asya´yida öpüyorum senide..

hepinize iyi haftalar kızlar,
haftasonu doktor randevumuz güzel geçti, oğlum 1.5 kilo olmuş, yani kocaman adam olmuş, tabi ben çok kilo aldım, ona dikkat etmem lazım artık, önüme gelen herşeyi yemeyi bırakmalıyım, öpüyorum hepinizi ve kuzucuklarınızı

merhaba ekincik,
doktor randevun güzel gecmis, masallah oglusunada..ona iyi bakmissin annesiii... kac ile hamile kaldin ve simdi kac kilodasin???

Kendine ve bebise iyi bak...

canim ayni korkular bendede var halen.simdi bebegim o kadar buyuduku artik neresi ayagi kolu omzu hissediyorum ve yan yattigimda acaba bise olurmu korkusuyla uykuya daldim dalacam geciyor zaman.zaten uyusam agrilardan uyaniyorum.doktorum sirt üstü yatma yeter fark etmez ne tarafina yatarsan yat dedi.önemli olans enin rahat etmen diyor.bebege hic bsie olmaz.o suyun icinde gayet rahat ve konforlu diyor.
senin gibi galiba 19 haftalardaydim agrilarim baslamisti.cek-up tan gectim ve bende magnezyum eksikligi cikmisti.cok sebze yerim ama genelde sebzeleri pismis yemekten dolayi magnezyum alimi yetersizmis.aldigim su dan falan olanlarda tabiki yetmiyormus. duzenli hapimi almaya basladim,ayak kramplarim ve kalca batmam gecti derecesindeydi ama son haftalarda yine basladi.galiba oglum buuyudukce yetersiz geliyor ...

kendine ve bebisine iyi bak.merak etme ayni kaygilar hepimizde var.klio konusuda napican herkezin fiziki yapisi farkli.bende 15-16 kilo almisim nerdeyse.bana fazla geliyodu ama doktorum gayet iyisin dedi.cokda minyon sayilmam.önemli olan bebegin saglikli olmasi.hicde takma kafana,sagligin yerinde olsunda:nazar::KK49:
canım teşekkür ederim iyi bi annesin sen dediğin için sevindim böyle düşünmene:KK16:
merhaba canim,
cok gecmis olsun oglusuna ve sana, insallah bugün daha iyisinizdir. Bizi sorarsan teyzesi, oglusumla heyecanli bekleyis sürüyor.. saka maka 6 gün kaldi, bende heyecan korku sevinc vs karisik duygular var... tahmin edebiliyorsundur kesin...

Onun disinda kasik agrilarim artti gibi sanki, bol bol dinlenmeye calisiyorum. Sagolsun annemde gelip yardim etmeye calisiyor. Onun disinda pek bi degisiklik yok :-).

Seni ve Tuna beyi kocaman öpüyorum...Allaha emanet olun.

Evanurcum,
sizede gecmis olsun canim ya, sükür dogru mamayi bulmussunuz. Topikte göremeyince insan merak ediyor... sizleri unuturmuyum hic ya... heee yaa doguma cok az kaldi, beni anlarsin kesin sende, günebkn da... o tecrübeyi yasadiginiz icin...
Insallah canim, sag salim dogumu atlatip bir an önce ayaklanabiliriz... lütfen dualarinizi eksik etmeyin... pazar hastaneye yaticam, pazarteside dogum olacak..

Kendinize iyi bakin canim, Asya´yida öpüyorum senide..

merhaba ekincik,
doktor randevun güzel gecmis, masallah oglusunada..ona iyi bakmissin annesiii... kac ile hamile kaldin ve simdi kac kilodasin???

Kendine ve bebise iyi bak...

sağol canım.daha iyiyiz şükür..senin evet az kaldı.heyecan dorukta:)
kasık ağrının artması normal..birde benim doğumdan bi kaç gün önce yani sancılanmadan bi kaç gün önce alt tarafımda çok fazla baskı olmuştu.afedersin çıkacak gibiydi resmen sonra sancılandım zaten.aman dikkat et...öptük seni:KK16:

canım teşekkür ederim iyi bi annesin sen dediğin için sevindim böyle düşünmene:KK16:

sağol canım.daha iyiyiz şükür..senin evet az kaldı.heyecan dorukta:)
kasık ağrının artması normal..birde benim doğumdan bi kaç gün önce yani sancılanmadan bi kaç gün önce alt tarafımda çok fazla baskı olmuştu.afedersin çıkacak gibiydi resmen sonra sancılandım zaten.aman dikkat et...öptük seni:KK16:

tekrar merhaba canim,
ikinizde cok daha iyisinizdir insallah. Doktorda normal dedi o agrilara, cünkü kafasi asagida duruyor. Ben senin yazdigin belirtilere dikkat edeyim o zaman canim ya... Gündüz iyi kötü idare ediyorum ama geceleri zor oluyor yatakta dönmek, kalkmak falan...

Bu arada Tuna kac aylik oldu annesi???

[B .!.:
diars[/B];23662317]
?

diars cim valla kendi nazarlarim disinda guzeldi hamilelik.. :) ne zamn iyiyim desem hasta oldum :)ben zaten kalphastasiydim iki kez kalp ritim yuksekliginden hastanede yattim 170lere cikti kalbim, bi anda duzeldi sonra kendi kendine.. Suan bise yok ve normal dogum olcak kalp sorun yapmiyo iste. Saat cok ters evet, koptuk gittik. İki haftadir ayni saatte hasta oluyorum. Bi anlik bi bulanti ve saatlerce kusma, kiz cok kasiliyo bu kadar kusmaya. Dogurdum dogurcam kusmalar basladi :) yalniz allah yardim rtsin bulanti kusma yasayanlara ne zormus ben hic yasamamistim.sanirim iki haftadir hava guzel diye deniz kenarina gidiyoruz usutuyorum sanirim.. Heyecan fena, hatta bu geçe dogurcam sandim kiz cok rahatsiz oldu cunku, benimde her sali kontrolum vr, bebek ne kadar kac kilo bilmiyorum 3,5 aydir gormedim ultrason zararli diye gostermiyolar burda merakta ediyorum ya cok kiloluysa cunku 20 kilo aldim o kdar da kilolu gozukmuyorum bu kilo nerdeee :)) uyku ile aram super, sadece tuvalet olayi illet sendede oyledir. Angel i gormustum bi ara simdi nerde acaba? Senin nasil gidiyo kac gunun var? Biz son 8 yaptik bakalim hadi hayirlisi :)))

sende bebisine ve iyi bk canim guzel haberlerini bekliyorum :)))

selam canim.gecen gun msj yazdima ma klasik galiba bende.duzgun gönderemmeiism.herneyse
iyisin insallah.heycan dorukta yani.topikde hatice can arkadasimiz var.galiba onla ayni gun dogum yapyirsunuz.oda pazartesiye insallah.amanin topik kardesligi haaaa.
nasil agrilarin arttimi.bana daha boir ay var.her gece uykualrim kaciyor.bu gecede uyuyamadim kalk yat kalk yat wc deydi derken en sonunda hortladim bak kalktim gezdim biseler yedim.oturuyorum simdi.Allahtan bu site var ya dertlesmeye arkadaslarim olmus.ama görüsmeyeli senin hamilelik baya bir stresli gecmis galiba.Allahim korumus seni.ben bilmiyodum kalp rahatsizligi yasadigini bak.
benimde yasdan dolayi 30 ustuyum diye cok stresli gecti.psikolhik olarak yiprandim sonradan rahatladim ama ilk aylarim baya bir merak korku doluydu.aman iste gereksizmis.Allahim insallah sag salim kavusturur bebislerimize.

bu arada bence son zamanlarda dikkat et.fazlada sahil takilma derim ben.denizde buyumus biri olarak, havasi carpar vallahi iyi bilirim eisntisini.o yuzden dikkatli ol.birde bas agrisi yaparki hic sorma.ben merak ettim.acilma olmasi duurmunda gunluk hayat devam ediyor ynai.gecen benim doktor acilma var diye korktuydu ama baktiki yokmus rahatladi.sayet acilma olursa hislerin degisiyormu daha mi bir yuk biniyor acaba hamileye.
ilginc olan bu ultrason olaylari amerikadan gelme sanirim ama en az kendilerimi kullaniyor yani.valla ben her iki haftada girdim nerdeyse.besinci aydan beri.oglusum fotolari simdiden karsmda bana bakiyor cercevelerde.görmemisin hali iste.ben özelden gidiyorum doktora .burdada normal ultrason muaynesi doguma kadar hamile icin uc kez.sebebide pahaliya mal olmasi.bir zarrai oldugu duusnulmuyor.ne ilginc.cogu ülkenin gelenekleri usulleri farkli.duymustum hollandadada uc aydan önce bakmiyorlar ultrasona.dis gebelikse yada baska turlu sorunsa dusunsene uc aydan önce ögrenemiyosun.Allah korusun yani.bizim türkiyemizde bazi konualr,dusunceler baya bir gelismis yani avrupaya göre aslinda.
neyse minicik bir kiz bekliyosun.ah ne guzel.Allahim senide sag salim kavustursun.dogum hikayeni mutlaka firsta bbulup yazki merak ederim.birde normal dusunuyormussun.umarim habardar edebilirsin.msj im geldiginde 6 guunmu kalmis olcak.wawww süper heycan verici

hatice cancigim.iyimisin?bebiskonla iyimisin.bak nerdeyse ayni gün dogum yapcagin arkadasim.günler kaldi ya.böyle sizi beklerken ruyamda kendimi dogumhanede gördüm ruyamda valla.haydi hayirlisi canim ya.kendinize bakin mucxxx

Son düzenleme:
X