sabr edip okuyana hem tesekkür hemde masallah yani
valla nerdeyse iki haftadir dogru diuzgun yazamadim.hepinizi inanin cok merak ediyorum.ama hep okumaya calistim msj larinizi,özellikle cok güldügüm zamanlarda devam takilmak istedim.
sevgili gunebkn,bence sen bir cizgi roman cikartir,basligi
günebknin maceralari olsun
.cin alinin maceralari gibi.hmm?
valla basta biz tüm hamileler yada bebek sahipleri alacaktir.bu insanlardan model model heryere serpistirilmis diye dusunuyorum ama galiba tüm insanlarda yorum yapma meraki var.gecen yasli yabanci komsum bile beni gördü nasilosin falan arkasina senin karnin sipsivri kesin oglan olur belli demezmi.aaaaaaaaaaaaa dedim bunlardada var demek bu tür yorumlamalar falan.bakalim bir oglum gelsin bütün herkez beklemede anlasilan hahahha
valla oglusunla gezmelerede baslamissin,masallah allahim nazardan esirgesin.iyi etmissin.temiz hava iyi gelir.bizleri annelerimiz koruya koruya azcik rüzgar esse hapsirma tiksirma karin bel agrisi.aslidna tam tersi yasam sartalrina alismak gerekirmis.hatirliyorumda 15 20 derecede bile balikci yaka kazagim ve kilotlu corbim olmadan önlük giymezdim
simdi pencere önünde azcik otursam ya sirtim tutuluyor ya belim agriyo.ayakalrim buz gibi.burda herkez deri cekete gecti ben de mantodan kase cekete gectim
biz Türklerde bebek sevme hayranlik duyma evet oldu bitti var ama en azindan yigenlerim olduktan sonra ögrenmistim baskasinin bebegini severken eline yuzune degmemek gerektigini ama iste cogu anlamiyor.laf söylesen tiitz olursun ama cagimiz hastaliklar cagi.havadan nemden korumak yerine mikroplardan bakterilerden korumak en dogrusu.iyi edisyosun lafini esirgeme bizede hazirlik oluyo bu anlattiklarin simdiden.
sevgili hatice can.senin icin ne diyimki simdi.gercek diceklerimi duysan extra heycanlanirsin belki.,
en iyisi susuim.ay bende heycan yoktu korku yoktu diyorum ya zaman yaklastikca basliycalk gibi.demekki zaman daha var diyeymis rahat görünmem.Torubled almistir bebisini ama demisti hemen yazamam sürer diye.sende galiba bi süre yazamyabilirsin.insallah kendini bir an önce bebisinle gezerken bulmus olursun.dusunsene ogluusunla yol boyu yaparken of of of ne guzel dimi
bu arada testelr yapilmis.aynen dedigin gibi bendede kasintilar var ama özellikle bogazima dogru ve gögsümün uzeri.gecen gece sabaha karsi muthis bir aciyla uyandim.tam tamina sadece göbek deligim etrafinda bir agri.wc ye kamburum cika cika gittim.megerse ogun bebegim bas assagi dönmüs.cuma kontrolumuz vardi.bir öncekinde makat assagiymis ama dr bana panik yapmayim die söylememis.ama bus eferde agrilarimdan ve gelen koyu sari akintimdan nbahsettim kendisi panik yapti,.sanci ölcülüyor ya megerse benim oglum erken gelmek isteyebilirmis.sancilarin baslamis dedi kontrol etti ölctü bicti ohh neyseki hic acilma yok dedi.ogunden beri sancilarim var.
esimle son iki haftadir harala gürele bebisimin hazirlgiindayiz.carsiya git gel evde iki is yapsam yorulyuorum.valla dogru duzgun yaptigimda yok.gecen temizlik yaptik simdi heryer yine toz.anlamadim gitti.
esime kiziyorum erken erken dedin bak son aya kaldik. halim yok benden verimde gelmiyo die sinirleniyorum.ben herseyi yaparim diyor ama karar vermeiyorki.baska eslerde bölemiki ne alsak on saat dusunuyor.ne on saati.sekiz ay sürdü hatta
arastir arastoir nereye kadar.bir yatak aldik neymis ekoljik testen gecmismi yatak hava aliyomu falan.ok guzel bisede artik bekleme lüxümüz yok.cocuk aniden dogacak yatiracak yatak yok
neyse simdi herseyimiz tamam.herseyini yiakdim utuledim.dolaplarida kuruldu yerlesti.bir tek kapiya süs yapcam.hazirini bulamadim.ablam malzeme getirmis onalrla baya guzel bsieler olcak insallah.
bu arada bu aralar akintim cok geliyo dr hersey iyi dedi ama.bgn bir akintim geldi yattim oglumu dinledim az önce.acaba nisan gelmesi bumu diye.fazla geldi bana.birde sancialrim cogalinca.
hatice cancigimin dedigi gibi bu acilara o kadar alistikki katlancaz diye dogum sancisi tutarda buda gecekmi diye beklersem ya diye duusnmuyor degilim.nasil ayirt edicem valla bilmyiorum.
bu arada gecen gun kontrolde oglum resmen bana bakyiordu sanki.dr bile dedi su an bize bakiyor bak diye.aman yarabbi ne tatli dedim ama korktumda bir an hahahah.bu ultrason görüntüleri sizede bazen ilginc ürkütücü gelyiormu bende mi tuhaflik var acaba
teyzeleri olgum 33.hafta sonunda 43 cm tamtamina 2 kilo olmus.darisi tüm hamilelerin basina.hepiniz mutlu saglikli olun .öpüyoruz sizleri