- 27 Eylül 2011
- 459
- 0
- 39
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.921
Bugunde kimse yok formda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim dün hata yaptim.hazir kahvelerden ictim.kalbime carpinti yapti.ölcüm nabzimi dedim.o arada duzgun ölcemedim tansiyonum 17 gördüm.bu sefer heycan yaptim.esime ulasamadim. dinlendim sonra ölctüm 14 tü.tek basima cikmayada cesaret edemedim.kahve bir tane arada icerdim.Türk kahvesi yada nespresso ama dün ictigim pratik olsun die granül kahveydi fena yapti beni.
üzüldüm bu senin simdi ilk bebisin dimi,Allahim sanada bebisinede saglik sihhat güc versin.valla aslinda özelde ilgi olur diye degil.ben cok doktor gezdim,ilk basta cok sorun yasadim.her doktor ayri bisey söyledi. onlara göre senin bebegin siradan bir durum ya malum..bu en ilgilisiydi karar verdim özelden gitcem diye.
Slm kızlaar, şuan annemdeyim, inş. bizde haftaya öğreniriz cinsiyetini, batıda imkanlar var ama doğu sıkıntı.
Doğuya gidince sanırım gecikir cinsiyeti, 12. haftada öğrenebilirmiyiz?
selam zammbak,
ben 11ci haftada ögrenmistim canim, bakarsin senin minikte erkenden gösterir cinsiyetini. Doguya mi gideceksin, tayin mi cikti yadan neden???
canim kahve konusunda dikkatli ol lütfen. Bende is yerinde iciyordum kahve, hatta sagolsun arkadas koffeinsiz kahve falan almisti, ama 1 aydir ise gitmiyorum ya, icen yoktur kesin.
Benim bu 3cü hamileligim ama Allah nasip kismet ederse insallah 1ci bebisim olacak. Daha önce malesef iki kere üzücü olay yasadik, o yüzden doktorlara insan zor güveniyor. Simdi ki doktorum hamile olmadan bana geleceksin sana takviye biseyler yazacagim dedi ve gercektende yazdiklarini kullandim. Allaha sükürler olsun bu günlere geldik... Dilerim Rabbim kucagimiza aldigimiz günleride gösterir.Canim sen ev hanimimisin, yoksa calisiyormuydun sende? Kac yildir Almanya´dasin?
slm.hafta sonu giremedim.kimsede yazamamis galiba.
Canim insallah sag salim kavusursun bebegine.bende en basinda sorun yasadim. Bir doktor dedi tesler yapmamiz lazim dedi ve direk ücretlerden bahsetti..ama ayni dotkor beni dis gebelik olabilir die hastaneye sevk etmisti.guvenmedim.baska doktor arastirdim gittim.oda insanlarin kafasini karistiriyorlar her seyi birakin gerek yok test falan dedi.folik asite bile gerek yok dedi.yani kan testi falan yapmadan kafadan sallayarak.bu sefer onada guvenemedim.
Halbuki onlarin önemsemeden söyledigi her cümle bizim icin ne kadar önemli.ama inaniyorumki iyi doktorlarda var.simdi rahatim.cok sükür.tabi ara ara hamilelige bagli sikayetelrim var.ama gelip gecici.sonucta bebisleirmiz iyi olsunda.uykusuz kalsam gündüz uyuyorum.agrim olsa yürüyüs yapyiroum bis ekidle geciyo.allahtan calismiyorum.yoksa dayanamazdim.yorgunlugum cok var cunku.on kilo aldim hamliligimin basidnan bu yana.son uc kilosu son 15 günlük tatilde oldu. Fazla kilo beni yoruyo.
Merhaba arkadaşlar
4 lü tarama testi tüm hamile hanımlara yapılan bir test midir acaba yani zorunlu testlerden biri mi
Teşekkürler
kaçıncı ayındasın bende sorun yaşadım ama geçti 3,5 benimde bende 44 kiloydum 46,100 gr.almışım normal mi bilmiyorum yememe çok dikkat ediyorum hayırlı senin cinsiyeti bellimi ben daha öğrenmedim
ben dikkat ediyorum kiloma ama tatildeydim o ara almisim.su ana kadar 27.haftamdayim 10 kilo aldim ama zaten 63.kiloydum.boyumda 1.74 falan.hani tip olarak sadece karnim buyuyo.bacaklarim kollarim ince.basende yok.
Bebisimin cinsiyetini ögrenmek icin 12.haftadan itibaren her hafta doktora gittim ama hic göstermedi.en sonunda pes ettim.gitmedim doktora.20. Hafta artik kontrolümde umutu kesmisken oglum olacagini ögrendim.yani oglusum kendi istedigi zamanda haber verid bana.
Allah sanada hayirlisiyla ögrenmek nasip etsin.kiloyu fazla takma.aslinda pek takmiyorum ama beni kisitldigi icin sikayetim.
dörtlü tarama testi bilmiyorum.ben 21.haftamdayken 30 yas üstü olmamdan dolayi birazda pimpirikli olmamdan dolayi kendi istegimle doktor yolladi.4 boyutlu ultrasonda yaklasik 50 dakika bebisimin heryerini detaylica tüm organalari inceelediler.cok sukur iyiyiz.ikimizde. öle biseymi anlamadim.
allah analı babalı büyütsün sağlıklı kucağına alırsın inşallah ben çok heycanlıyım:26:
ben 4 lü taramayı ilk defa duyyorum
İnş. öğreniriz canım, tayin nedeniyle doğudayız biz, annemlere geldim İstanbul'a, haftaya dönücez o nedenle cuma öğrenmek istiyorum...
slm.hafta sonu giremedim.kimsede yazamamis galiba.
canim insallah sag salim kavusursun bebegine.bende en basinda sorun yasadim. bir doktor dedi tesler yapmamiz lazim dedi ve direk ücretlerden bahsetti..ama ayni dotkor beni dis gebelik olabilir die hastaneye sevk etmisti.guvenmedim.baska doktor arastirdim gittim.oda insanlarin kafasini karistiriyorlar her seyi birakin gerek yok test falan dedi.folik asite bile gerek yok dedi.yani kan testi falan yapmadan kafadan sallayarak.bu sefer onada guvenemedim.
Halbuki onlarin önemsemeden söyledigi her cümle bizim icin ne kadar önemli.ama inaniyorumki iyi doktorlarda var.simdi rahatim.cok sükür.tabi ara ara hamilelige bagli sikayetelrim var.ama gelip gecici.sonucta bebisleirmiz iyi olsunda.uykusuz kalsam gündüz uyuyorum.agrim olsa yürüyüs yapyiroum bis ekidle geciyo.Allahtan calismiyorum.yoksa dayanamazdim.yorgunlugum cok var cunku.on kilo aldim hamliligimin basidnan bu yana.son uc kilosu son 15 günlük tatilde oldu. fazla kilo beni yoruyo.
ben 4 lü taramayı ilk defa duyyorum
benimde ilk hamileliğim ve pek birşey bilmiyorum, doktor 4 lü tarama testi yapıcaz dedi ama korkma herkese yapıyoruz ifadesini kullandı, acıkçası kullandıgı korkma kelimesi beni tedirgin etti
Benimde ilk hamileliğim ve pek birşey bilmiyorum, doktor 4 lü tarama testi yapıcaz dedi ama korkma herkese yapıyoruz ifadesini kullandı, acıkçası kullandıgı KORKMA kelimesi beni tedirgin etti