- 27 Eylül 2011
- 441
- 17
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.881
12+5 oldum zaman geçmiyor daha cinsiyetini bile öğrenemedim off offf Benim gibi olup öğrenen var mı ?
Ben 20.haftamdayım ve yeni öğrendim canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12+5 oldum zaman geçmiyor daha cinsiyetini bile öğrenemedim off offf Benim gibi olup öğrenen var mı ?
merhaba canim,
hosgeldin nasil gecti tatilin, dinlenebildin mi??
==============================
gunbkn, ervanur, berraksu
sizler nasilsiniz hanimlar??? Nasil gidiyor bebislerle hayat, uykusuzluk ve gaz sIKINTISI disinda?? Bu arada sezeryan sonrasi sikayetleriniz oldu mu, simdi nasil durumunuz??
Oglusumla bizde halen evdeyiz ama yarin kontrolümüz var sigorta doktorunda, bakalim ne diyecek - ya ise gönderecek yada uzatacak raporu... dua edinde uzatsin lütfen )))
öpüldünüz!!!!
slm canim,insallah hersey yolunda haberini almissindir.bugun iicn kontrolun oldugunu yazmissin.bende tatil dönüsü kontrol oliim dedim ama yol yorgunu gidemedim.eve geldim ortaligi temizle toz al hamlamisim.tatilim Allahtan iyi gecti.bayagi bir enerji topladim.hic bise yapmadim bol bol yurudum yuzdum.muhabebbet ettim tanimadigim insanlarla.
tabi topikteki arkadaslarin süpriz dogum hikayeleri meraklandirmadi degil beni. neyseki saglikalri yerindeymis sevindim.darisi sirayla bizlere olur insallah.2011 süprizli ve güzel yolcu ettiler.ne tuhaf degilmi
bu arada bol sans doktorun insallah uzatmistir iznini.
çok iyi bir doktor bu haftalarda bebeğin cinsiyetini görebiliyor benim özel muaynede gittiğim doktor saklıyor ama erkeğe benziyor bi çıkıntısı var demişti :)
17. Hafta kesin olarak gelişmiş ultrasonda öğrendik :) rabbim su gibi geçirsin zamanını :)
ben 20.haftamdayım ve yeni öğrendim canım.
selamm canım..gaz sorunu mu ne sorunu anlamadım..benim oğlum üç kağıtçı biraz:)) misafir varken öylece uyuyor çıtı bile çıkmıyor..ama biz bize kalınca basıyor yaygarayısarılık için kan aldırdık bizde.sanki çok sarıymış gibi geldi bana...sabahın ayazında çıktık yola( Allaha şükür iyi çıktı değerimiz takip edelim sadece dedi dr..30 ocakta da aşımız ve kalça ultrasonumuz var..yavrum gez gez bitap düştü sokaklarda..dediğin gibi uykusuzluk insanı delirtiyor bazen sıyırıyorum galiba diyorum..gece eşimi ittiriyorum kucağımda ezeceksin diyorumhalbuki yatağında yatıyor çocuk..anlayacağın delirriyorum zannımca:))misafir bi iki kişi geldi bundan sonrakiler 40 ı çıkınca gelicez dediler.çok sevindim bende tabi..
asya hanım nasıllar bu arada umarım çoooook iyidir.iyileşmiştir artık
merhaba canim,
hosgeldin nasil gecti tatilin, dinlenebildin mi??
==============================
gunbkn, ervanur, berraksu
sizler nasilsiniz hanimlar??? Nasil gidiyor bebislerle hayat, uykusuzluk ve gaz sIKINTISI disinda?? Bu arada sezeryan sonrasi sikayetleriniz oldu mu, simdi nasil durumunuz??
Oglusumla bizde halen evdeyiz ama yarin kontrolümüz var sigorta doktorunda, bakalim ne diyecek - ya ise gönderecek yada uzatacak raporu... dua edinde uzatsin lütfen )))
öpüldünüz!!!!
merhaba arkadaşlar bende ilk bebeğime hamileyim 16+6 haftalık bebeğim ve cinsiyetimizi biraz önce öğrenebildik daha :) bir prensesim olacakkkk
hadi ya 7 hafta daha mı beklicem amannnn
ÇOK SEVİNİDİM SAĞLIKLI KUACAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH
Kızlar kan değerim 157 çıktı. Sizce kaç haftalığım?
Kızlar kan değerim 157 çıktı. Sizce kaç haftalığım?
evet bitanem gaz sorunu icin tam anlamiyla gecirmiyor ama cabuk gazini atmasini sagliyor....ama varya bebekler genelde oyle biri oldugunda uyurla sanki cok uslu asi bir bebek degilmisler gibi bn kendimden biliyorum mevlut gunu benim kizim aksama kadar uyudu halbuki o aksamda sabahlamistik bak takip et bir dahakinede aynisini yapacak...sariligin yuzde cok olmasi okadar cok onemli degil muhum olan gozlerinin beyazinda olup olmamasi ona cok dikkat etmen lazim ben gun isigi ve sari ortu ile gecirdim birde sunuda unutma anne sutu veriyorsan eger cabuk gecmeyebilir bu hafta ucuncu haftamiz mamaya basladigimin iki hafta once tam anlamiyla bitti....ayyy zaten su randevulu sistemleri hic sevmiyorum cocuk oldukdan sonra cunku zamaninda gidemiyorum tam mama saati oluyior kriz zamani deli oluyorum ama ne yapayim mecbur artik...neden kalca ultrasonu sorun mu var kalcasinda...aaaaa daha dur neler goreceksin ben emzirirken okadar cok harap olmusum ki uykusuzluk falan birden uyanirdim yorganin altinda kizimi arardim cunku en buyuk korkum oydu emzirirken uyumak sonra bir bakardim yatagina oraya koymusum hatirlmamzdim bile koydugumu ama insan inanki siyiriyor uykusuzluk sinir sitres birde emzirmek cok cabuk aciktirir ve yorar cok butun enerjin biter
massalah iyi sukur simdiki huysuzluklari kramplari yuzunden cok mizmisiz asi bir bebek dr.a sordum dedim birakiyorum agliyor kucagima aliyorum susuyor dedigimde alisman lazim birakma her agladiginda alamaya bak demisti elimden geldigi kadariyla alamaya calisiyorum iki aylik olduk artik teyzesi darisi basina bak goreceksin sende cok rahatlayacaksin ama bir bucuk ay sonra ben oyle oldum ama birde bnmkisinde fitik da vardi oda cok sikti bizi neyse ama sukur gecti kendine cok iyi bak optum bebisini doya doya kokla heee birde bu aralar duygusalllasmalarin normal aglayasin varsa buldugun yerde agla yoksa depresyona girersin
Günaydın kızlar ferplex fol verdi dr.günde 1 defa içiyorum kullanan var mı bide kilo aldırırmı bilen var mı?