- 30 Ekim 2011
- 116
- 0
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.661
arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar çokönemli bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum 1 haftadır kasıklarımda batmalar başladı bazen bir kaç saniyelim kramplar giriyorduu bu gün bir an kitlendim kaldım eşimi aradım sol alt kasığımda oluyor bu durumlarr hemen dr gittikk çok telaşlandım belki başa bişi vardır geç kalmayalım die dr gittik anlattım şikayetlerimi bize evlimisiniz dedi evet dedkkorunuyormusunuz dedi hayır dedik idrarını yaparken yanma oluyor mu dedi hyr dedim. Son adet günümü sordu 5 aralık dedik 2 sebebi vardır dedi ya sık cinsel ilişkii bu ağrılara sebep olmuş olabilir yada gebelik oluşmaya başlamış olabilir dedi. Ama adetina 5 gün var dedi bi iki gün geçkiceğini düşünürsek 7 gün sonra geliyorsunn ultrasonda bakıyruzz kan tahlili yapıyoruz şşuanda bunları yapmamız çok erken adetinin geçmesi beklicezz dedii eğer adet oolursanda adetli ultrasonda yine bakıcazz dedi ben dr netten baktım arkadaşım apandiis olabilir dedi netten böyle bilgilere ulaşmanız mümkün değil apandisle durumumunun hiç alakası yok dedi... Bir arkadaşım kendisi 2 aylık hamile bende öle şeyler olmadı gbelik belirtileri değil sende apandis olabilir dedi bende evham yaptım gebelk belirtilerini unutup apandis mi die 2 gün panik oldum çok şükürr yokmuşş :) paylaşmak istedimm sizlerle byanlarr.. Bir hafta sonra gidicezz ve gebelik olsada olmasada tekrar yazıcam :)
smear testi yaptırdım gecen ay kist herhangi miyom hiç birşey yok herşey temiz çıktı
şuanda öne doğru bazen eğilirken karnım ağrıo ve karnım altı ağrıo geriye doğru gerildiğim zaman alt karınım yine ağrıo göğüslerim yanlardan dokununca ağrıo... bu durumuları yaşayan arkadaşlarım yardımcı olur musunuz?
canım benim adet günüme bir hafta kala aynı şekilde kasılma olmuştu çok can yakıyodu birden bıçak saplıyorlar gibi...ve belimde ayrılcak gibi ağrıyordu adetim gecikti ve hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah seninde kasılmaların bu yüzdendir:))))