- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.061
kızlar akşama görüşürüz artık ben kapatıyorum annem geliyor.canım benim o bakıyor ya bana..öptüm hepinizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar akşama görüşürüz artık ben kapatıyorum annem geliyor.canım benim o bakıyor ya bana..öptüm hepinizi.
herkese iyi geceler ve kocaman bir merhabaaaaa...dün17:41 saatinden itibaren hamile olduğumu öğrendim
çooook heyecanlı ve mutluyum....Allah ,güzel Rabbim çocuk isteyen tüm çiftlere nasip etsin(amin)....
Arkadaşlar herkeze hayırlıolsun allah sağ sağlım sağlıklı çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.bende bugün 7, haftaya girdim. Bende bulantı hafif var ama kusma falan olmadı normal mi yoksa daha erken mi benim ilk çocuğum ve çok şaşkınım sanki yokmuş gibi hissediyorum 6.haftanın başında doktora gitti. Kese 21 mm bebekte 3,8 mm di bebekte görüntü.çok garip bi duygu heycan içindeyim acaba kız mı erkek mi çok merak ediyorum bu haftanın sonunda bi kontrolum daha var.
kızlar merhaba,
cuma günü cinsiyetimiz belli oldu, bi erkek bebiş geliyo, limancım senin belli oldu mu tatlım
merhaba ton ton hamişlerbiz oğluşumla gayet iyiyiz,bugün biraz geç kaltık(babamız duymasın,sonra kızmasın bize niye erkenden kahvaltı yapılmadı diye:)aramıza yeni hamişlerde katılmış ne güzel,bayağı kalabalık olduk.muhtemel doğum tarihine göre liste yapalım mı?hem herkes kendine kim daha yakınsa bilir.böylece tecrübelerimizi daha rahat paylaşırız.ne dersiniz?fikrinizi yazarmısınız?
kızlar bu arada kakao yağı bana alerji yaptı( göbeğim kabardı ya..zaten alerjik bünyem bunu biliyorum da kakao yağında da kabarılmaz ki ama ya..ben artık o yüzden hiçbişey sürmüyorum..2-3 haftada çatlarsa çatlar artık önemli değil napalım
merhabalar kızlar bugün hastalığım 6 gün gecikti ve test yaptım çift çizgiyi gördüm yanii bende hamileyiimm sanırım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşşş..
yasasi bir bebis daha geliyor , hayirli olsun canim... hadi sag salim kucagina almakta nasip olur insallah.
hayirli olsun canim sanada. Bendede sadece bulanti oldu, bende öyle kusma falan olmadi.. herkeste kusma olacak diye birsey yok. Sen simdi sanki yokmus gibi hissediyorum diyorsun, ben halen hamis olduguma inanamiyorum.. sükür bebisim hareket ediyo anne buradayim diyor... cok degisik bir duygu bu gercekten..
hadi prens annesi, hayirli olsun...
aslinda iyi fikir öyle bir liste... ama kim yapacak ??
günaydin canim,
kakao yagi alerji yapar mi yaff? Ben sadece vücut nemlendirici kullaniyorum. catlak ne zaman olusmaya basliyor ki tam olarak acaba?
Esim hakli canim aslinda karar vermem gerekte iste, ben gibi kararsiz kadem olursa bir insan, isi baya zor oluyo . Bende birazdan doktora gidicem rapor almak icin...
Yarin oglusumu görcem teyzesi, kipir kipir findigim masallah.. senin oglus nasil, hareketleri sIKMI yine..
büyüdüler teyzesi..Rabbim sanada 30 35 haftaları göstersin inşallah..Ayyy takvimlere bakıyorumda bebişler ne kadar büyümüş, Rabbim bizede nasip etsin o güzel günleri
Slm arkadaşlar, bi kaç gündür çok hastayım, bu hafta nasipse keseyi görmeye gidicez, inşaAllah bebeğimizin kalp atışlarınıda duyarız, dua edin olurmu?
yasasi bir bebis daha geliyor , hayirli olsun canim... Hadi sag salim kucagina almakta nasip olur insallah.
Hayirli olsun canim sanada. Bendede sadece bulanti oldu, bende öyle kusma falan olmadi.. Herkeste kusma olacak diye birsey yok. Sen simdi sanki yokmus gibi hissediyorum diyorsun, ben halen hamis olduguma inanamiyorum.. Sükür bebisim hareket ediyo anne buradayim diyor... Cok degisik bir duygu bu gercekten..
Hadi prens annesi, hayirli olsun...
Aslinda iyi fikir öyle bir liste... Ama kim yapacak ??
Günaydin canim,
kakao yagi alerji yapar mi yaff? Ben sadece vücut nemlendirici kullaniyorum. Catlak ne zaman olusmaya basliyor ki tam olarak acaba?
Esim hakli canim aslinda karar vermem gerekte iste, ben gibi kararsiz kadem olursa bir insan, isi baya zor oluyo . Bende birazdan doktora gidicem rapor almak icin...
Yarin oglusumu görcem teyzesi, kipir kipir findigim masallah.. Senin oglus nasil, hareketleri sıkmı yine..
4 haftalık hamileyim test yaptım pozitif Allahım çok şükür isteyen herkese versin.........
merhabalar arkadaşlar
geçen cuma batımda 2 gün önce test yaptım 2.çizgi silikti ertesi gün kan verdim hcg 63.91 çıktı,dr randevuyu haftaya çarşambaya verdi ama ben meraktan çatlıyorum tekrar mı kan versem bir terslik yoktur inşallah bi fikir verirseniz sevinirim batdan batdan 1 gün önce bu değer normal mi???
merhaba canım benimde 2. çizgim biraz silik çıkmıştı dr kan testi yaptırmak için gittim o beni direk gel bi ultarosanla bakalım daha 1 hafta geçmişti reli olmam gereken tarihten ama bi baktık ki kese göründü allaha şükürler olsun.. bu perşembede tekrar gidicem bakalım bebişim görünecek mi?? ya da kalbini duyabilecekmiyim? şuan son sat a göre 6+2 haftalık hamileyim sende dr git bi baksın ultasonla bende kan testine hiç gerek kalmadı... hayırlısı olur inşallah
amin canım inşallah benim şu an 2 gün oldu adetim geçeli biraz erken öğrendim yani dr da randevuyu biraz geç verdi insan telaşlanıyo ister istemez inşallah sonu iyi olur senide çok tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
doğru söylüyorsun zaman bir türlü geçmiyor sanki bende perş için çok heyecanlıyım şu düşük riskli 3 aylık dönemimizi sorunsuz bir şekilde atlatırız inşallah bebeklerimizin hareketlerini hisseder kalplerini duyarız