Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

aynen bende öyle gidiyorum wc ye sanırım gittikçe daha da sıklaşacakiyiyiz çok çok şükür rabbime...saat 00.00 bekiyoruz kızımla haftamız doluyorda

selam kizlar, berraksu ben disari cikinca cok zorluk cekiyorum sende durum nasil yarim saat yürüsem tuvalet arayisindayim yoksa kasigima sancilar giriyoo..

selam kizlar, berraksu ben disari cikinca cok zorluk cekiyorum sende durum nasil yarim saat yürüsem tuvalet arayisindayim yoksa kasigima sancilar giriyoo..

yürüyünce bende de oluyor cnm...şükür ben çok hareketliyim ağrım olunca biraz dinlenince geçiyor.ben özellikle oturduğum yerden kalkarken çok zorlanıyyorum belim ağrıyor.

yürüyünce bende de oluyor cnm...şükür ben çok hareketliyim ağrım olunca biraz dinlenince geçiyor.ben özellikle oturduğum yerden kalkarken çok zorlanıyyorum belim ağrıyor.

canim bende 37. haftadayim ama inan daha hastane cantami hazirlamadim.. bikac eksigim var diye bugün alisverise ciktim ama nasil eve geldim ben bile sastim... havada acayip soguk hemen idrar yolumu üsüttüm.. kimseye muhtac olmamak icinde yalniz giderim dedim ama nafile.. dün doktordaydim her gittigimde rahimmi deniyo cocugun icinde bulundugu kese sert diyodu dün artik cok yumusak 2 hafta sonra kontrol icin termin al ama ozamana gelmis olabilir dedi... cok korkuyom arkadaslar...

ooo cnm maşallah senin doğumun gelmiş....çantanı hazır et cnm ne olur ne olmaz..korkma cnm rabbim bir solukta kurtarsın inş..darısı bana..ben o gün gelsin diye çok sabırsızlanıyorum

ooo cnm maşallah senin doğumun gelmiş....çantanı hazır et cnm ne olur ne olmaz..korkma cnm rabbim bir solukta kurtarsın inş..darısı bana..ben o gün gelsin diye çok sabırsızlanıyorum

evet sorma ben herkesi 40. haftada doguruyo saniyordum, ama ben 9. aydayim ayol bugün farkina vardim...amin cümlemizi insaallah...merak etme isi birakali 3 hafta oldu vakit nasil gecti anlayamadim.. sende fark edemiceksin inan... kendimi hicte hazir hissetmiyorum Allah yardimcimiz olsun artik...

bugün 30.haftama girdimdarısı bana hazır ol cnm bebeğinin cinsiyeti ne???onu kucağına alınca herşeyi unutursun merak etme

arkadaşlar bende hamileyim çoook şükür rabbime.doktor keseyi gördü 5 in haftamda 6,4 müş kesemde çok korkuyorum ya kalp atişinı duyamazsam dıye 10 gün sonra gel dedi inşallah görürüm kalp atışlarını Allahım herkese hayırlı sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin....

bende aralığın 5 de gördüm idrar testinde çift çizgiyi 6 sında kanda 287 çıktı tamam ama bugün doktor kese göremedi ben çok korkuyorum bu ne demek yardımcı olun lütfen en son adetim kasım 10 du

bende aralığın 5 de gördüm idrar testinde çift çizgiyi 6 sında kanda 287 çıktı tamam ama bugün doktor kese göremedi ben çok korkuyorum bu ne demek yardımcı olun lütfen en son adetim kasım 10 du

Biraz erken olduğu içindir canım
genelde 4. ve 5. hafta görünmüyo daha çok küçük demek ki bir hafta sonra tekrar git merak etme inşallah korkacak birşey yoktur

arkadaşlar bende dün akşam hamiş olduğumu öğrendim 1 senelik evliyim 2 ay önce çalışmalara başladık şükürler olsun bebek haberini aldık Allah olmayanlara da versin inşallah. Bugün hem emin olmak, hem de değerlere bakmak için kan testi de yaptırdık ona göre değerim 271 çıktı adet tarihinden itibaren sayarsam bugün tam 4 haftalık oldum aslında 2haftalık hamile olmam lazım bu hesap nasıl oluyor onu da bi açıklayan olursa çok iyi olur hiç anlamıyorum 271 çıkan değer sizce normal mi sizinkiler nasıl çıktı az mıdır çok mudur endişeleniyorum..netten araştırdığıma göre normal ama :26:

Selam canlarim sukurler olsunki kasintim gitti dogum sonrasi bile Boyle aci cekmemustim ayyy allh birdaha gostermz insallh insanin neresi agrirsa orasi caniymis derler ya cok dogruymus gercekdende ben ayniyim iyiyim yorgun ve uykusuzum kirkim cikmadan bu ayin ondokuzunda mevlut yapacm insallh cunku millet bekliyor kirkimin cikmasini sonrasi da Bnm icin Zor olur bu mevlut olmazsa onun hazirliklari icin Annem stars verdi artik onuda atalttim mi zaten yirmi altisida kismetse kirkimiz cikacak insallh duzene girer ozaman insallh

Berraksucum gnbkn tatloslarim hamileliginiz tadini cikartin sonrasi cok guzel ama bir okadarda yorucu butun duzen altina ustune geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…