• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

amin canım inşallah...içimi çok rahatlattın valla.korkunç senaryolar anlatılıyor çünkü...Allahım meleğini korusun bizede sağlıklı doğumlar nasip etsin..

canımm valla benim göbek deliği dışarı fırlamış durumda heryerden görülüyor:1::1::1::1:..dediğini yapsam görürüm yani..zannımca benim oğlumun ters olduğu böylece de kanıtlandı

kanıtlayıp ve onayladığın için tşk ederiz:42::42::42::42::42:
ben göremiyorum bakalım 32. haftada döner bebek diyorlar...göbek deliğini görür görmez doktora gideceğim:1::1::1::1::1:
aslında ben bu ters dönme olayını bilmiyordum...evanurdan sonra öğrendim.

kanıtlayıp ve onayladığın için tşk ederiz:42::42::42::42::42:
ben göremiyorum bakalım 32. haftada döner bebek diyorlar...göbek deliğini görür görmez doktora gideceğim:1::1::1::1::1:
aslında ben bu ters dönme olayını bilmiyordum...evanurdan sonra öğrendim.

rica ederiz canım...bu arada sanırım ben grip oluyorum kırgınlık var üzerimde:((( eşim ıhlamur getirdi içtim ama yok hala aynıyım...dayak yemiş gibiyim yaa:2::2::2::2:

rica ederiz canım...bu arada sanırım ben grip oluyorum kırgınlık var üzerimde:((( eşim ıhlamur getirdi içtim ama yok hala aynıyım...dayak yemiş gibiyim yaa:2::2::2::2:

cnm aman dikkat et...doğumada az kaldı direncin düşmesin..bende kızıma son ses mozart dinletiyorum kuzum korktu tekmeleri kesildi birden:1::1::1:

kızlar aranızda deneyımlı hamılelerde var
grip oluyorum sanırım
ve her hapşurusumda kasıgıma agrı gırıyor
sonra gecıyor ama korkuyorum
hapsurugumda baya kuvvetlıdır bu arada:1:

evet yaa..grip olmam inşallah dua ediyorum..mozart bende dinletiyorum sevior baya
moonlıght beethoven for baby - youtube
birde bunu çok seviyor beethoven baby music dene istersen

dur bakalım buna nasıl tepki vericek:1::1::1:

Cnm şükür rabbime bu haftama kadar gribe yakalanmadım....ama ben meyve çok tüketiyorum...özellikle nar ve ayva yiyorum gece 3-4 gibi uyanıp bile yiyorum..

bende cok mandalina portakal yıyorum hatta sularını da tuketıyorum
bulantılarım oldugu ıcın bı onları sevıyorum bu arada nar demısken
bizim topicte sıkca konusulan sorulardan biriii
narın rahimi incelltiği ve dusugede neden olabılecgıı
bu konuda ne dıyorsunuz
benımde canım en cok nar istiyor hatta yedıgım zamanlar da oluyor
aama bı yandanda krkuyorum

Son düzenleme:
aynen bir anda agrı saplanıyor ama cabuk geçiyor o zaman normaldir dimi bişey olmaz
normalde bu kadar hapşurmazdım ben istemedikçe geliyor herhalde

bende o haftalarımda korkmuştum..birkaç kişiden daha duymuştum ve rahatlamıştım...hatta bıçak gibi saplandığı için kasıklarımı alttan yukarı doğru hafif kaldırıyordum daha az kasılıyordu..

dur bakalım buna nasıl tepki vericek:1::1::1:

Cnm şükür rabbime bu haftama kadar gribe yakalanmadım....ama ben meyve çok tüketiyorum...özellikle nar ve ayva yiyorum gece 3-4 gibi uyanıp bile yiyorum..

:nazar::nazar:maşallah canım.aman yakalanma...ben sadece muz yiyebiliyorumm..bebeğe kilo da yapıyormuş:1::1::1:tombik olsun diye...gece yemek ya da meyve yiyemiyorum nedense ...ama dün gece yatmadan canım turşu istedi yedim bende yarım kavanoz kadar:27::27:

:nazar::nazar:maşallah canım.aman yakalanma...ben sadece muz yiyebiliyorumm..bebeğe kilo da yapıyormuş:1::1::1:tombik olsun diye...gece yemek ya da meyve yiyemiyorum nedense ...ama dün gece yatmadan canım turşu istedi yedim bende yarım kavanoz kadar:27::27:

muzu bende çok seviyorum ama yiyemiyorum şu sıralar...şekeri yükselttiği için...canım portakalı falan eksik etme bunlar bebeğede sanada çok faydalı...

Denizkızı cnm narı günde 1 tane falan tüketiyorum...dr birşey olmaz dedi...tabi herşeyi abartmadan yemek gerekiyor.

bende o haftalarımda korkmuştum..birkaç kişiden daha duymuştum ve rahatlamıştım...hatta bıçak gibi saplandığı için kasıklarımı alttan yukarı doğru hafif kaldırıyordum daha az kasılıyordu..

ınsan korkuyor bılmeyınce yasamayınca herseyde
acaba zarar verırmıyım dıye :)
kasıklarımı alttan yukarı dogru kaldıyorum derken canım :1:

muzu bende çok seviyorum ama yiyemiyorum şu sıralar...şekeri yükselttiği için...canım portakalı falan eksik etme bunlar bebeğede sanada çok faydalı...

Denizkızı cnm narı günde 1 tane falan tüketiyorum...dr birşey olmaz dedi...tabi herşeyi abartmadan yemek gerekiyor.

buna cok sevındımm iştee
narı cok sevıyorum cunkı hele bu araa dahada fazla

canııım sana yeni haber vereyim artık arkadaşın 60 kilo:56::56::56::56::56: toplamda 13 kilo aldım..değil 60 hayatım boyunca 50 yi bile göremem zannederdim...

ınsan korkuyor bılmeyınce yasamayınca herseyde
acaba zarar verırmıyım dıye :)
kasıklarımı alttan yukarı dogru kaldıyorum derken canım :1:

yani göbeğimin alt kısmını hapşuracağımı anladığım anda iki elimle hafif yukarı doğru kaldırıyordum...yoksa sanki allttan rahmim çıkacak gibi oluyordu...kısa zaman sonra kesilir cnm hapşırmaların:29::29:

canııım sana yeni haber vereyim artık arkadaşın 60 kilo:56::56::56::56::56: Toplamda 13 kilo aldım..değil 60 hayatım boyunca 50 yi bile göremem zannederdim...

çok seviniyorum hamileler kilo alınca kendimde kilo aldığım için:29::29::29::29:yaaa 60 kilosun harika ben hamile kalmadan önce 64 tüm:57::57::57::57:
BAK TEYZESİ KIZIM 30 A YAKLAŞTI NE MUTLU

Son düzenleme:
yani göbeğimin alt kısmını hapşuracağımı anladığım anda iki elimle hafif yukarı doğru kaldırıyordum...yoksa sanki allttan rahmim çıkacak gibi oluyordu...kısa zaman sonra kesilir cnm hapşırmaların:29::29:

sagol cnaım teşekkür ederim kusura bakma detaylı olarak anlattırdım ama anlayamadım bi an :54:

Back