- Konu Sahibi berraksuuu
- #2.601
ne kadarlık bebişin canım?
23 haftalık canım senin ne kadarlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadarlık bebişin canım?
23 haftalık canım senin ne kadarlık
33+1 olduk bizde
maşallah kızmı olacak erkek mi bizimki kız allah nasip ederse
oğlum olacak benimde kısmetse...aralık bi gelseydi diye bekliyorum...daha doğrusu aralığın sonu:))
rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
aralığın sonunda mı doğum?
amin canım..aslında ocağın ilk haftası ama sezeryan olacağı için aralık sonu olacak galiba bilemiyorum tam olarak...36. haftada konuşulur sanırım
Kızlar kaç ay denedikten sonra hamile kaldınız?Benim ikinci ayım daha hamilelik yok.Dua edin bana ve benim gibi bebek bekleyen herkese.Hamilelerin duaları kabul olurmuş bizede dua edin.Darısı bizimde başımıza.Bu arada maşallah sizin bebişlere Allah sağlıklı kucağınıza versin İnşallah...
selam canım ben 2 sene bekledim mucizemi.biraz bekletti annesini ama geldi çok şükür..dur daha senin ,iki ay olmuş hemen üzülme..Rabbim isteyen herkese nasip etsinKızlar kaç ay denedikten sonra hamile kaldınız?Benim ikinci ayım daha hamilelik yok.Dua edin bana ve benim gibi bebek bekleyen herkese.Hamilelerin duaları kabul olurmuş bizede dua edin.Darısı bizimde başımıza.Bu arada maşallah sizin bebişlere Allah sağlıklı kucağınıza versin İnşallah...
benimde martın 24 demişti doktorum
bayramdan önce gittiğimizde 10 martta olabilir doğum dedi
bebeğin gelişimi 2 hafta önden gidiyor dedi
bakalım artık nasip kısmet
selam canım ben 2 sene bekledim mucizemi.biraz bekletti annesini ama geldi çok şükür..dur daha senin ,iki ay olmuş hemen üzülme..Rabbim isteyen herkese nasip etsin
hmmm zamanında gelsin inşallah..sağlıkla kucağımıza alalımda başka bişeyin önemi yok
amin inşallah canım hayırlısıyla gelirler sağlıklı bir şekilde
Bende bugün hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum.sağlıkla dünyaya gelir inşallah...
yeni haftam hoşgeldin