• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Kızlar kaç ay denedikten sonra hamile kaldınız?Benim ikinci ayım daha hamilelik yok.Dua edin bana ve benim gibi bebek bekleyen herkese.Hamilelerin duaları kabul olurmuş bizede dua edin.Darısı bizimde başımıza.Bu arada maşallah sizin bebişlere Allah sağlıklı kucağınıza versin İnşallah...

amin canım..aslında ocağın ilk haftası ama sezeryan olacağı için aralık sonu olacak galiba bilemiyorum tam olarak...36. haftada konuşulur sanırım

benimde martın 24 demişti doktorum
bayramdan önce gittiğimizde 10 martta olabilir doğum dedi
bebeğin gelişimi 2 hafta önden gidiyor dedi
bakalım artık nasip kısme
t

Kızlar kaç ay denedikten sonra hamile kaldınız?Benim ikinci ayım daha hamilelik yok.Dua edin bana ve benim gibi bebek bekleyen herkese.Hamilelerin duaları kabul olurmuş bizede dua edin.Darısı bizimde başımıza.Bu arada maşallah sizin bebişlere Allah sağlıklı kucağınıza versin İnşallah...

2 yıl aradan sonra oldu canım
artık tamamen psikolojim bozulmuştu
tedaviye başlamıştık ameliyat olacağım sırada rabbim verdi hayırlısıyla
allah isteyen herkese versin inşallah gerçekten çok zor beklemek

selam canım ben 2 sene bekledim mucizemi.biraz bekletti annesini ama geldi çok şükür..dur daha senin ,iki ay olmuş hemen üzülme..Rabbim isteyen herkese nasip etsin

benimde martın 24 demişti doktorum
bayramdan önce gittiğimizde 10 martta olabilir doğum dedi
bebeğin gelişimi 2 hafta önden gidiyor dedi
bakalım artık nasip kısme
t

hmmm zamanında gelsin inşallah..sağlıkla kucağımıza alalımda başka bişeyin önemi yok

selam canım ben 2 sene bekledim mucizemi.biraz bekletti annesini ama geldi çok şükür..dur daha senin ,iki ay olmuş hemen üzülme..Rabbim isteyen herkese nasip etsin

hmmm zamanında gelsin inşallah..sağlıkla kucağımıza alalımda başka bişeyin önemi yok

amin inşallah canım hayırlısıyla gelirler sağlıklı bir şekilde

merhaba kizlar,

hayirli cumalar. Nasilsiniz iyimisiniz bugün? Ben bugün biraz daha iyiyim Allaha sükür. Havalarda sogudu ya grip yakalayiveriyor ister istemez...

dikkat edin kendinize!!! Yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler sefalar getirmisler...:emir_bebek::nazar:

iyi akşamlar kızlarr,geçtiğimiz çarşamba doktoruma gittim,ilk kez muayene ve ultrosona girdim,çok hafif kalp atışı duydu doktorum,ben duymadım çünkü daha çok yeni atışları başlamış ama doktorum ve yardımcısı duyduğunu korkmamam gerektiğini söyledi,aralık 5 te tekrar kontrole gidicem,inşşş bende duyarım bu kezzz çok heyecanlıyım :)

Back