• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

hmmm güzel..ben hediye de almayı düşünüyorum..kadınla artık ahbap olduk:))2 senedir benimle uğraşıyor..gece yarısı arıyorum çıtını çıkarmıyor..ne biliyim seviyorum ben dr umu..

cnm bu haftalarında durumun nasıl,,oturup kalkman,yürümen ,bebeğin hareketleri falan nasıl???şimdiden öğreneyim:34::34:

cnm bu haftalarında durumun nasıl,,oturup kalkman,yürümen ,bebeğin hareketleri falan nasıl???şimdiden öğreneyim:34::34:

valla canım ağırlaştım desem yeridir..yuvarlak oldum resmen..yürümekte zorlanıyorum..sürahi nine gibi yürüyorum..çünkü kuyruk sokumum ağrıyor..bebeğin hareketleri artık tekmeden çok kayma gibi..birde topuk ve dirsek batırması var ki oy oy oy süper..daha sert oldu birde bildiğin sarsıyor:))karnım azcık daha büyüdü çünkü montumun önünü iliklemekte zorluk yaşıyorum:1::1:böyle valla canım..

valla canım ağırlaştım desem yeridir..yuvarlak oldum resmen..yürümekte zorlanıyorum..sürahi nine gibi yürüyorum..çünkü kuyruk sokumum ağrıyor..bebeğin hareketleri artık tekmeden çok kayma gibi..birde topuk ve dirsek batırması var ki oy oy oy süper..daha sert oldu birde bildiğin sarsıyor:))karnım azcık daha büyüdü çünkü montumun önünü iliklemekte zorluk yaşıyorum:1::1:böyle valla canım..

hmmm...benimde hergün bi kemiğim ağrıyor...bugünde el parmaklarım ağrıyor...sanırım kalsiyum eksikliği..diş etlerim çok kanıyor fırçalarken:26::26::26:

canım sağol sanırım gerçekten faydası oldu dediğin şekilde
belkide psikolojık olarak bilmiyorum ama daha iyi
bu arada ha bire hapşurup duruyorum su anda :50:

hmmm...benimde hergün bi kemiğim ağrıyor...bugünde el parmaklarım ağrıyor...sanırım kalsiyum eksikliği..diş etlerim çok kanıyor fırçalarken:26::26::26:

evet ya..kemiklerim sızlıyor benimde..ellerim ağırmıyorda şişti...köfte gibi oldu parmaklarım:))geçen gün alyansımla vedalaştım..ellerim şiş sadece ayaklarım ve yüzüm değilde..

ben uzun zamandır alyans takmıyorum...cnm insan ödem topluyor gerçekten ....

evet geçecek hepsi inşallah..az önce eşimle bebeğimiz doğsun şunu yaparız bunu yaparız diye konuştuk..mutlu oluyorum valla..çok aradık ama Rabbim gönderdi...annen senin için ne fedakarlıklara katlandı neler çekti derim doğsunda diyor:1:

evet geçecek hepsi inşallah..az önce eşimle bebeğimiz doğsun şunu yaparız bunu yaparız diye konuştuk..mutlu oluyorum valla..çok aradık ama rabbim gönderdi...annen senin için ne fedakarlıklara katlandı neler çekti derim doğsunda diyor:1:

öyle cnm vallahi...rabbim sağsağlim nasip etsin bebişlerimizi..

öyle cnm vallahi...rabbim sağsağlim nasip etsin bebişlerimizi..

amiin canım.bi arkadaşla konuştum bugün.bebeği 4,5 aylık olmuşş..aa iyi kurtarmış kendini falan dedim..yok 1 yaşına gelse diye bekliyorum bende diyor..hamileykende doğsun diye bekliyodum diyor:1::1:hmmm dedim sadece ne diyeceğimi bilemedim.o arkadaşın ki 37+5 te plesentası ayrıldığı için sezeryanla doğdu...

amiin canım.bi arkadaşla konuştum bugün.bebeği 4,5 aylık olmuşş..aa iyi kurtarmış kendini falan dedim..yok 1 yaşına gelse diye bekliyorum bende diyor..hamileykende doğsun diye bekliyodum diyor:1::1:hmmm dedim sadece ne diyeceğimi bilemedim.o arkadaşın ki 37+5 te plesentası ayrıldığı için sezeryanla doğdu...

öyle cnm asıl doğunca görücez bakalım...inşallah uslu bebek olurlar

Back