- Konu Sahibi berraksuuu
- #2.661
maşallah kızına canım35-40 ları da görsün inşallah
AMİN HEPİMİZE İNŞALLAH...SENİNDE EN FAZLA 5 HAFTAN KALDI CNM DİMİ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah kızına canım35-40 ları da görsün inşallah
sagol cnaım teşekkür ederim kusura bakma detaylı olarak anlattırdım ama anlayamadım bi an
AMİN HEPİMİZE İNŞALLAH...SENİNDE EN FAZLA 5 HAFTAN KALDI CNM DİMİ
evet canım çok şükür..ama 5 hafta ben çıldırmazsam iyi valla.
Canım sen dr a hediye almayı düşünüyomusun
çiçek ve çikolata yaptıracak eşim
hmmm güzel..ben hediye de almayı düşünüyorum..kadınla artık ahbap olduk:))2 senedir benimle uğraşıyor..gece yarısı arıyorum çıtını çıkarmıyor..ne biliyim seviyorum ben dr umu..
cnm bu haftalarında durumun nasıl,,oturup kalkman,yürümen ,bebeğin hareketleri falan nasıl???şimdiden öğreneyim
valla canım ağırlaştım desem yeridir..yuvarlak oldum resmen..yürümekte zorlanıyorum..sürahi nine gibi yürüyorum..çünkü kuyruk sokumum ağrıyor..bebeğin hareketleri artık tekmeden çok kayma gibi..birde topuk ve dirsek batırması var ki oy oy oy süper..daha sert oldu birde bildiğin sarsıyor:))karnım azcık daha büyüdü çünkü montumun önünü iliklemekte zorluk yaşıyorumböyle valla canım..
hmmm...benimde hergün bi kemiğim ağrıyor...bugünde el parmaklarım ağrıyor...sanırım kalsiyum eksikliği..diş etlerim çok kanıyor fırçalarken:26::26::26:
evet ya..kemiklerim sızlıyor benimde..ellerim ağırmıyorda şişti...köfte gibi oldu parmaklarım:))geçen gün alyansımla vedalaştım..ellerim şiş sadece ayaklarım ve yüzüm değilde..
ben uzun zamandır alyans takmıyorum...cnm insan ödem topluyor gerçekten ....
Bu arada kızımın ismi kesinleşti nehir olacak allahın izniyle...sence nasıl???
evet geçecek hepsi inşallah..az önce eşimle bebeğimiz doğsun şunu yaparız bunu yaparız diye konuştuk..mutlu oluyorum valla..çok aradık ama rabbim gönderdi...annen senin için ne fedakarlıklara katlandı neler çekti derim doğsunda diyor
öyle cnm vallahi...rabbim sağsağlim nasip etsin bebişlerimizi..
çoook güzelismiyle sağlıkla doğup büyüsün inşallah nehir hanım..ben çok beğenirim nehir ismini söylemiştim galiba sana
amiin canım.bi arkadaşla konuştum bugün.bebeği 4,5 aylık olmuşş..aa iyi kurtarmış kendini falan dedim..yok 1 yaşına gelse diye bekliyorum bende diyor..hamileykende doğsun diye bekliyodum diyorhmmm dedim sadece ne diyeceğimi bilemedim.o arkadaşın ki 37+5 te plesentası ayrıldığı için sezeryanla doğdu...
evet söylemiştin ama ben bir defa daha duymak istedim
öyle cnm asıl doğunca görücez bakalım...inşallah uslu bebek olurlar