Selam kizlar Bnm kiz uyurken yazayim dedim nasilsiniz iymisiniz bn yorgunum uykusyzum ama herseye rahmn bebegimin kokusunu
Duymak ona dokunmak butun sikintilari unutturuyor darisi sizlern basina elimden geldigi kadariyla yazmaya calisiyorum
Birde bilmiyorm yazdimmi ama suyum patlamisti dort santim aciklikla sezeryana girdim hic agrim olmadi ne su patlamasndn nede acilmadan dolayi egerki bebbegim donseydi yarim saat icerisinde norml dogum olackti local ile sezeyan oldum cok eglnceli espirelerle dolu sezeryan gercklesti gece iki otuz birde kizim oldu o gunu oglen on iki bucukdan kaltil yurudum bas donmesi ve hafif cekme oldu kasiklarimda okadar bagirsaklarimdaki gazi atmk icin bol bol yuruyus yaptim su anda ne aci ne cekme hissi var bugun sekizinci gunum evimin butun islerini yapabiliyorum bu arada dogum yaptim Bnm cizelgede duruyo ne acayip ama
Insallh herkes bebegini saglikla kucgina alir hamilelik duygusu hic bir sey bunun yaninda tamamini simdide annelik duygusu var herkesde ama kucaginizda olunca bebisiniz asil ozamn hersey gercek o duygu inaninki anlatmaya ne dilim nede beynim yeterli olmuyor darisi tum hamislere insallh dunyadaki butin canlilarin Isterim annelik duygusunu tatmalarini