Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

hayirli olsun canim, Allah sag salimde kucagina almayi nasip etsin.. sende hosgeldin topigimize..

masallah nazar degmesin berraksu, bizden baya önde gidiyorsun... nasilsin iyimisin?? Bebiste iyi insallah...

cnm çok şükür...sende maşallah yolun yarısını bitirmişsin..iyiyim şükür...sen nslsn iyimisin

slm kızlarrrrrrr;bebeğim 8 haftalıkkken bazı kan ve idrar testleri istedi doktorum,yaptırdım TSH yani tiroid hormonum az çalışıyormuş,doktorum önlem alınmassa bebekte zeka geriliği yapıyormuş öle dedi,bende çokkk üzüldüm..hemen o gün dahiliye doktoruna gittim bir tane hap verdi kullanıyorum bebeğe herhangi bi sakıncası yokmuş..2 aralıkta tekrar gideceğim testler yapılcak yine dahiliyeden hap etki etmiş mi diye..1 hafta çok üzüldüm devamlı ağladım sonra araştıma yaptım netten ve aslında o kadar abartılıcak bişey olmadığına kanat ettim,önlemini aldık almassak problem olabilirdi..sizlerden böle bir sorun yaşayanınız var mı ????

Selam kizlar Bnm kiz uyurken yazayim dedim nasilsiniz iymisiniz bn yorgunum uykusyzum ama herseye rahmn bebegimin kokusunu
Duymak ona dokunmak butun sikintilari unutturuyor darisi sizlern basina elimden geldigi kadariyla yazmaya calisiyorum

Birde bilmiyorm yazdimmi ama suyum patlamisti dort santim aciklikla sezeryana girdim hic agrim olmadi ne su patlamasndn nede acilmadan dolayi egerki bebbegim donseydi yarim saat icerisinde norml dogum olackti local ile sezeyan oldum cok eglnceli espirelerle dolu sezeryan gercklesti gece iki otuz birde kizim oldu o gunu oglen on iki bucukdan kaltil yurudum bas donmesi ve hafif cekme oldu kasiklarimda okadar bagirsaklarimdaki gazi atmk icin bol bol yuruyus yaptim su anda ne aci ne cekme hissi var bugun sekizinci gunum evimin butun islerini yapabiliyorum bu arada dogum yaptim Bnm cizelgede duruyo ne acayip ama

Insallh herkes bebegini saglikla kucgina alir hamilelik duygusu hic bir sey bunun yaninda tamamini simdide annelik duygusu var herkesde ama kucaginizda olunca bebisiniz asil ozamn hersey gercek o duygu inaninki anlatmaya ne dilim nede beynim yeterli olmuyor darisi tum hamislere insallh dunyadaki butin canlilarin Isterim annelik duygusunu tatmalarini

maşallah canım..asya ne tatlıdır şimdi..kokusunu içine çeke çeke uyumak muhteşem olmalı..benim korkularım sezeryan sonrası ilk ayağa kalkış çok berbat diyorlar..bende azcık tırstım tabi:18::18:ama senin yazdıkların içimi rahatlattı

cnm darısı bize allah analı babalı büyütsün

Cok sagolun beeraksucum gunebkn teskur kızlar.....darısı basınıza ınsallah

gunbkn tatlım hıcde dedıklerı gıbı degıl ınan bana ben hıc ama hıc zorlanmadım cok rahattı sadece epıdural oldugum da sezeryan esnasında mıgde bulantısı yaptı bnde o anlık okadar sana en guzel tavsıyem kesınlıkle kalkarken yere bakma bır yere odaklansın gozlerın oyle kalk ıkıncısı bol bol yuru ben okadar cok yurudum kı ayaklarımın topukları agrımıstı ne gazım oldu ne de bebegıme gectı bagırsaklarımda cok guzel calıstı onemlı olan bu zaten egerkı hemen ayaga kalkmak ıstıyorsan bol bol yuru evet ılk cekme hıssı hıssı olacak sonradan gececek cok ama cok rahatlayacan allah yardımcınız olsun ınsallah hersey gonlunce olur

cnm sevindim sorunsuz doğum yapmana inşallah daha da iyi olursun...mis süt kokan kızını benim yerimede öpbizim topiğimizin ilk meleği ilk prensesi o geceleri durum nasıl cnm uyku düzeni falan???

Son düzenleme:
ben de haöileyim ilk bebeğime hatta mucize bebeğime tüp bebekle kavuştum çok zordu süreç ama önce allahımın sonra doktorum selman bayin sayesinde şimdi bebeğimi bekliyorum her gün her sabah bambaşka uyanıyorum yataktan bir de sağlıklı bir şekilde kucağıma alsam başka bir şey istemeyeceğim allah hepimizin bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşmasını nasip etsin..

cnm çok şükür...sende maşallah yolun yarısını bitirmişsin..iyiyim şükür...sen nslsn iyimisin
sagolasin canim, evet sükür baya ilerlettik haftalari . Bu hafta sorma gribe yakalandim, onunla ugrasiyorum ama iyi kötü baya gecti sayilir... sende iyisin insallah..

merhaba,
hayirli olsun canim. Allah sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah...dikkat et kendine..

merhaba canim,
duygularini cok güzel ifade etmissin, dogumundada Allaha sükür SIKINTI olmamis. Insallah Rabbim bizlerede öyle kolay sorunsuz bir dogum nasip eder. Minik kizini bizim yerimizede öp kokla...

merhaba grizzle,
senin hamileliginde hayirli olsun canim..Allah sag salim kucagina aldiginida göstersin insallah..

günebkn mrb...cnm ebeler bebeğin ters dönüp dönmediğini şu yöntemle anlıyormuş...dedim günebkn bi test edip onaylasınayağa kalkacaksın dik duracaksın göbek deliğini görebiliyormusun...görüyorsan bebeğin ters dönmüştür demekmiş..bir denesene

Son düzenleme:
amin canım inşallah...içimi çok rahatlattın valla.korkunç senaryolar anlatılıyor çünkü...Allahım meleğini korusun bizede sağlıklı doğumlar nasip etsin..

canımm valla benim göbek deliği dışarı fırlamış durumda heryerden görülüyor..dediğini yapsam görürüm yani..zannımca benim oğlumun ters olduğu böylece de kanıtlandı

Son düzenleme:
selammm arkadaşlarrr

2.5 yıllık evlıyım yaklasık 1.5 yıldır bebek calısması yapıyoruz perşembe günü reglı olmam lazımda hala olmadımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…