• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

hosgeldin ugurlumelek,
yok aramiza girmedin :-), insallah canim sende sag salim alirsin kucagina bebegini. Sükür bir sIKINTIM yok, seninde yoktur insallah.. Sen kacinci haftadasin su an, normal mi yoksa sezeryan mi olacak belli mi senin dogum?

tesekkur ederım ben 25+5 teyım oglusum olacak ınsallah ben normal ıstıyorum tabı bırazcık korksamda ama yasadıgım yerde duyumlarıma gore doktorlar hep sezeryan taraftarıymıs ondan aklım cok karısık doktoruma cok guvenıyorum cok ıyı anlasıyoruz ne zaman bu konuyu acsam daha erken bunu bız degıl oglumuz belırleyecek dıyo ama ne olursa olsun ınsallah saglıkla kucagımıza geldıgı o anı goruruz en onemlısı bu

arkadaşlar bir sorum olacak..adet gecikmeniz olmadan önce akıntınız var mıydı?benim sarımsı sünen tarzda ymrta akı gibi akıntım var da...adetime 5 gün var.merak ettim

günebkn hastaneden bir gelse:31::31::31::31:

geldim geldim:)
azıcık yorulmuştum da dinlendim..oğluşum 2 kilo olmuş teyzesi...herşey normal çok şükür..kasılmalarım için nst ye girdim bi sorun çıkmadı.ama yürüyüşü yorulmayı tamamen yasakladı...ve 36 haftayı bi görsek çok rahatlayacağım dedi...ben tabi tırstım..sanırım ocak ayını beklemeyecek bilmiyorum ama bana öyle geliyor..yorulmamam yürüyüş yapmamam gerektiğini üstüne basa basa söyledi..hastanede doğum yapmıştı biri..pembe pembe süslemişler odayı bayıldııım...oğlum için olanlarına da baktım mavi süsleyecekler o zaman da..saten örtülü beşikler var onları inceledim:))hemşire senin içinde yaparız inşallah dedi..ben neredeyse ağlayacaktım

Son düzenleme:
geldim geldim:)
azıcık yorulmuştum da dinlendim..oğluşum 2 kilo olmuş teyzesi...herşey normal çok şükür..kasılmalarım için nst ye girdim bi sorun çıkmadı.ama yürüyüşü yorulmayı tamamen yasakladı...ve 36 haftayı bi görsek çok rahatlayacağım dedi...ben tabi tırstım..sanırım ocak ayını beklemeyecek bilmiyorum ama bana öyle geliyor..yorulmamam yürüyüş yapmamam gerektiğini üstüne basa basa söyledi..hastanede doğum yapmıştı biri..pembe pembe süslemişler odayı bayıldııım...oğlum için olanlarına da baktım mavi süsleyecekler o zaman da..saten örtülü beşikler var onları inceledim:))hemşire senin içinde yaparız inşallah dedi..ben neredeyse ağlayacaktım

ooooo maşallah:nazar::nazar::nazar:bekler annesi bekler...sen zorda kalmadıkça kalkma bol bol dinlen..nst de sorun çıkmadıysa 1 haftan normal geçer demektir...geriye kalıyor2 haftan ondadasorun çıkmaz allahın izniyle...ayyy zamanımız kalmamış bizim:1::1::1::1:kendimede pay çkarıyorum..

ooooo maşallah:nazar::nazar::nazar:bekler annesi bekler...sen zorda kalmadıkça kalkma bol bol dinlen..nst de sorun çıkmadıysa 1 haftan normal geçer demektir...geriye kalıyor2 haftan ondadasorun çıkmaz allahın izniyle...ayyy zamanımız kalmamış bizim:1::1::1::1:kendimede pay çkarıyorum..

yatıyorum bende canım..çok yorulmuşum bugün gittim ya..2 hafta sonra randevum var yine..35 haftadan sonra her hafta çağrırım dedi...seninde az kaldı 7 aylık oldun..:nazar:

.Kızlar benimde ilk gebeliğım inşallah. Şuan 3+5 haftalığım. Haftaya dr a gideceğim ne diyecek acaba. Ilk gebelik dr muayene Tecrübelerinizi paylasın kızlar. Çok heyecanlıyım sat 28

cnm kusura bakma geç gördüm...şükür 7.ayımdayım...evet evanurun kızı çok tatlı maşallah..
canım bugün nst ye girdim ya bizim oğlan hiç oynamıyo..girene kadar kıpır kıpırdı..sonra biraz oynadı Allahtan.inat olacak bizimki sanırsam:1:
.Kızlar benimde ilk gebeliğım inşallah. Şuan 3+5 haftalığım. Haftaya dr a gideceğim ne diyecek acaba. Ilk gebelik dr muayene Tecrübelerinizi paylasın kızlar. Çok heyecanlıyım sat 28

hayırlı olsun..ultrasona girersin gidince kese görülecek mi diye..daha sonra kalp atışları için gidersin tatlı bi telaş başladı yani senin için:)

canım bugün nst ye girdim ya bizim oğlan hiç oynamıyo..girene kadar kıpır kıpırdı..sonra biraz oynadı Allahtan.inat olacak bizimki sanırsam:1:

hayırlı olsun..ultrasona girersin gidince kese görülecek mi diye..daha sonra kalp atışları için gidersin tatlı bi telaş başladı yani senin için:)

canım ilk kaç haftalık kalp atışını duyabiliriz. Düşündükçe içim heyecandan pir pir oldu

Back