- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #2.481
vallahi şaka maka bitti neredeyse çok az kaldı...benimde bi 10 haftam kaldı gibi tabi rabbim bilirde genelde doğmlar 37-38.haftalarda oluyor
evet güzelim bende zaten 37-38 diye hesaplıyorum ama...benim 38 hafta 28 aralık oluyor( yılbaşında gelmeye kalkmasın yavrum...en iyisi 37 de alsınlar yavrumu yeni yıla beraber girelim nasıl düşüncem ama
düşüncen iyide yazık birkaç gün için 2011 bebeği olur annesi....sonra sana kızmasın:26::26::26:
evet herkes öyle diyor ama beklemzse daha kötü ...yılbaşı akşamı ben dr umu nerden bulucam..gelirim dedi ama gelde bunu anlat bana...korkarım ben aksilik olur falan diye
yok yok birşey olmaz bekle sen bekleeee nasılsın cnm senin bebeğin çok hareketlimi???cnm maşallah benim kızım çok hareketli acaba bu haftalardan sonra mı hareketleri kısıtlanır..bakalım çarşamba dr bebeğine bakıcak ters döndümü acaba çünkü bu haftada ters dönmesi gerekiyormuş..
bebeğin hareketleri biraz azaldı.artık tekmeden ziyade kayıyor içimde.yer daraldı ya...maşallah senin prensese...valla benim oğlum hep ters teyzesi:)
senin bebek utangaç ama akıllıymış hemen pozisyonunu almış...benim kızımın başı sol kasığımda bacakları sağ tarafımda bakalım beceripte dönecek mi
benimde dediğin gibi aslında..topuğunu hissediyorum resmen sağ tarafımda.. yan duruyor yanii.her gittiğimde ters duruyordu..bu sefer yan:))döner senin kız inşallah
inşallah bakalım
bu arada ben 2 gündür uyuyabiliyorum..çok mutluyum..geceleri yarasa olmaktan kurtuldum:) oğlum nasıl olsa doğunca uyutmayacağım bu kadını şimdi biraz uyusun dedi sanırsam:))
iyi cnm dinlenebiliyorsun o zaman ..bende tv açık olursa çok rahat uyuyorum
o da iyi valla..ben 2 gündür uyuyorum ya o bile yetiyor..çok yorgun oluyorum uyuyamayınca doğal olarak..
evanur uykusuzluk çekmeye başlamış bile:))bakalım biz napıcaz
Eki Görüntüle 292405 oğlumun bebek şekeri nasıl sence?
öyle cnm çekicez mecbur uykusuzluk...doğsunlarda büyütürüz allahın izniyle..minicik kuzulara bakmaya doyamıyorum ben o uyusada uyumasada ben sürekli onu seyrederim herhalde.
çok çok tatlı bence
banada öyle geliyor uyurken bile özlermişim gibi..bi sağlıkla doğup büyüsünlerde..zaman daraldıkça iyice sabırsızlanıyorum ben ne olacak bu halim bilmem:18::18::18:
öyle cnm gün gün saymayayım diyorum kafayı yiyeceğim gibi geliyor...sen doğum yapıcaksın ben senin şimdiki haftanda olucam
evet az kaldıkça zaman sanki geçmiyormuş gibi.perşembeleri iple çeker oldum hafta dönümüm olduğu için:)
bence 2.bebeklerimizde bu kadar sabırsız olmayız...1.bebeklerimizle ilgilenirken zaman çabuk gelir geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?