• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

aaa yooo almadım..sen aldın mı..evde var bi tane aslında hastanede yatmıştım bu kist operasyonu için olursa onu götüreyim

evanur hoşgeldiiiiinnnnnn

cnm benim geceliğim çok süslü onun altına sıradan bi terlik giyemem o aklıma geldi...birde bebeğine bol bol ağız mendilide götür bebekler çok kusabilir

çok Şükür rabbime hamileyim:49: tarifsiz bir duygu çok mutlu ve çok heyecanlıyım rabbim tüm isteyenlere nasip eder inŞ.....

papatyacim,
hayirli ugurlu olsun insallah sag salimde kucagina almak nasip olur.

benim de ilk bebişim olacak kızlar :) cok heyecanlıyım ve mutluyum:) acaba kime benzeyecek

zuzumazlum,
seninde hamisligin hayirli ugurlu olsun....

kizlarrrrrr topigin ilk bebegi oldu 14.11.2011 tarihinde saat 02.31 de kizim dunyaya geldi......topigin ilk bebegiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......

dun hastaneden ciktik suyum patladi iki sntim aciklik ile sezeryana alinmak zorunda kaldim bebek ters oldugundan dolayi zaten onumdede sezeryan gozukuyordu hic aci dogum acisi cekmedim dogurdum ama bilmuiyorum dogum agrisi nedir local anestezi ile sezeryan oldum sadece ilk gunu yatakdan kalkerken cekilme hissi oldu ve bas donmesi oldu bol bol hastanede yurudum sukurler olsun ki saglikla aldim kucaagima darisi sizlere insallah elimden geldigi kadariyla girmeye caliscam opuldunuz:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Evanurrrr, hayirli olsun canim... Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin minik Asya´yi. Cok sevindim senin adina... darisi bizim basimiza artik.

canım bende 5 haftalık hamileyim doktora git çok önemli bu dönemler :49:

peri,
seninde hayirli olsun canim hamisligin.. dinlenmeýe calis bol bol... selamlar

cnm benim geceliğim çok süslü onun altına sıradan bi terlik giyemem o aklıma geldi...birde bebeğine bol bol ağız mendilide götür bebekler çok kusabilir

evet sen altına herşey giyemezsin garip durur..ağız mendili aklımda çantamı bu hafta hazırlayacağım kısmetse.annem gelsinde onu bekliyorum...o tecrübeli ne de olsa..

selam kızlar bende hamileyim bugün muayenedeydi,m ve 18+3 olmuşuz ve cinsiyetininde kız olduğunu öğrendim,ama ben bebeğime isim olarak 2 isim arasında öyle kararsızımki:26:bir fikirde siz verirmisiniz bana rica etsem (ayşegül yada yasemin)bu iki isim arasında öyle kararsızım ki eşime soruyorum o tamamen bana bırakıyo:26:

selam kızlar bende hamileyim bugün muayenedeydi,m ve 18+3 olmuşuz ve cinsiyetininde kız olduğunu öğrendim,ama ben bebeğime isim olarak 2 isim arasında öyle kararsızımki:26:bir fikirde siz verirmisiniz bana rica etsem (ayşegül yada yasemin)bu iki isim arasında öyle kararsızım ki eşime soruyorum o tamamen bana bırakıyo:26:
hayırlı olsun öncelikle Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ben ayşegülü beğendim.sadece fikir tabi..soyisimle uyuma da bak ama bence

Back