- Konu Sahibi berraksuuu
- #2.441
merhaba inş. hepiniz hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı inş. RABBİM en kısa zamanda bana ve isteyen herkese nasip eder hamileliği
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamladım çok şükür...tek eksik oğluşum kaldı. o da zamanında gelince inşallah.çherbişey tamam olacak..sende naptın kuzum limitleri zorlamışsın
inan yaptığımız pek bişi yok ama böle oluyor anlamadım:1
bebeğine birşey alucaktın adı aklıma gelmedi onun fiyatını sorucaktım...bir de çilkolata ısmarladın mı fiyat ne??
merhaba inş. hepiniz hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı inş. RABBİM en kısa zamanda bana ve isteyen herkese nasip eder hamileliği
portbebe alacaktım..alamadım tek o kaldı ama annem alıcak onu fiyatı 45-50 falandır herhalde...bebek şekeri yaptırıyorum...50 adet tanesi 1,60...
amin canım..Rabbim sanada nasip etsin..bende çok bekeldim.bilirim zorluğunu..dualarım sen ve bebiş isteyenlerle her zaman
portbebe evet bende alıcam ondan evet o fiyatlara...maşallah artık uyumuyorsun
öyle oldu valla..aslında hiç uyumuyorum da bugün yatasımda yok:)) ama eşim birazdan seslenir hadiiiii gelmiyomusun diye
benim kızım ayvayı çok seviyor maşallah hem seninle yazışıyorum hem ayva yiyorum kıpır kıpır dönüyor maşallah..babamız 5 kilo ayva almış gene 2 gün dayanmıyor kızımla bana...midem rahatsız olduğu için iyide geliyor..
afiyet olsun bol bol ye o zaman..prenses mutlu oluyorsa..ben ayvayı pek sevmem..bu aralar çikolataya takıldım..çikolata yiyen annelerin bebekleri mutlu olurlar güleç yüzlü olurlar diyor bi yerde..bende diyorum sanırım oğlum kahkaha atarak doğacak
cnm biliyorsun benm şeker sınırda çıktığı için çok dikkat ediyorum yememeye çalışıyorum...ama yasaklar insanı cezbeder derler yaaa bugün eşimle markete gittik gözüm hep baklavalardaydı...ama eşim almadı dayanamaz yerim diye((evet dayanamaz yerdim)))
ayy haklsın..bende kolaya dayanamıyorum...eşimin bardağından bi yudum içiyorum nefsim körelsin diye..oohhh diyorum nasıl bişey bu kola
ayın 20si olmuş maşallah kasım ayınıda bitirmek üzereyiz..
evet evet aralıkta bitsin noooooluuur...yatcaz kalkcaz sabah olcak derdiik küçükken..:))şimdi yatcaz kalkcaz yatcaz kalcaz.........aralıkta bitçek inaşllahhhhh
inşallahhhhhhh sağlıcakla inşallah
amiin canım..bende kar meselesine takıldım canım.. ya çok kar bastırırsa ben doğurunca diyorum:26::26:
tek doğuralımda cnm...kar da bereketidir deriz
cnm ben bi 15 gün sonra gidicem kan idrar kontrolü yaptıracağım...sen git cnm senn utangaç ne yapıyor bakalım:1
senin dediğin portbebe böyle birşey değil mi cnmEki Görüntüle 291547