- Konu Sahibi berraksuuu
- #2.461
senn eşin uyudu kaldı galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senn eşin uyudu kaldı galiba
az önce geldi ben uyumaya gidiyorum sende gel az sonra dedi...çok yoruluyormuşum pc başında bende tmm dedim...giderim 5-10 dkya:))
cnm ben çıkıyorum evet insann beli ağrıyor..hadi sende dinlen öptm..
canim banda gecen hafta ogrendim hamile oldugumu... bendede bel ve karin agrisi var.doktor normal diyor.kendini fazla yorma ve arada yat biraz faydasi oluyor...ben oyle yapiyorum
benim de ilk bebişim olacak kızlar :) cok heyecanlıyım ve mutluyum:) acaba kime benzeyecek
benim de ilk bebişim olacak kızlar :) cok heyecanlıyım ve mutluyum:) acaba kime benzeyecek
kizlarrrrrr topigin ilk bebegi oldu 17.11.2011 tarihinde saat 02.31 de kizim dunyaya geldi......topigin ilk bebegiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......
dun hastaneden ciktik suyum patladi iki sntim aciklik ile sezeryana alinmak zorunda kaldim bebek ters oldugundan dolayi zaten onumdede sezeryan gozukuyordu hic aci dogum acisi cekmedim dogurdum ama bilmuiyorum dogum agrisi nedir local anestezi ile sezeryan oldum sadece ilk gunu yatakdan kalkerken cekilme hissi oldu ve bas donmesi oldu bol bol hastanede yurudum sukurler olsun ki saglikla aldim kucaagima darisi sizlere insallah elimden geldigi kadariyla girmeye caliscam opuldunuz
kizlar 14 degil 17 olacak dogum tarihi yanlislikla yazmisim bakmadim yazdigima uykusuzluk yorgunluk 17.11.11 bebegimin tarihi bu
Maşşallah bebeğimize. Rabbim bundan sonraki hayatınıda güzel etsin. Analı babalı büyütsün. Senin adına çok sevindim Evanur'cum. prensesimizin adı ney?
kizlarrrrrr topigin ilk bebegi oldu 14.11.2011 tarihinde saat 02.31 de kizim dunyaya geldi......topigin ilk bebegiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......
dun hastaneden ciktik suyum patladi iki sntim aciklik ile sezeryana alinmak zorunda kaldim bebek ters oldugundan dolayi zaten onumdede sezeryan gozukuyordu hic aci dogum acisi cekmedim dogurdum ama bilmuiyorum dogum agrisi nedir local anestezi ile sezeryan oldum sadece ilk gunu yatakdan kalkerken cekilme hissi oldu ve bas donmesi oldu bol bol hastanede yurudum sukurler olsun ki saglikla aldim kucaagima darisi sizlere insallah elimden geldigi kadariyla girmeye caliscam opuldunuz
günebkn nerelerdesin bak bilmişiz kızımız dünyaya geldi....hadi sıra sende...sonra benim kuzumda
geldim canım.süper valla..sıra bana geldi ayyy az kaldı vallaa