• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

belkide...birde geçen gün aklıma ne geldi biliyomusun..bana deli diyeceksin belki biliyorum ama napıyım takıldı aklıma işte..mesela ben 2. bebeğime hamileyim diyelim..gerçi bunu zor buldum ikinci nasıl olur bilmem ama..neyse onu doğurmaya gittiğimde oğlumu nereye bırakıcam diye dülşündüm.annem benim yanımda kalır doğum olduğu için.eşimde öyle eee oğluşuma kim bakıcak.:53::53:

sen 2.bebeğini bir doğur bebeğine bakacak çok kişi bulursun ömürsün vallahi:9::9::9::9:

diyorum ya bizim durumumuz iyi değil:33::33::33:

hadi biraz hamile olduğumuzu unutalım..

evet öyle yapalım napsak kii nelerle uğraşsak ki..ben mesela beş dk sonra çıkıcam yemek yapıcam.ne yapsam diye düşünüyorum sen ne yapmayı düşünüyosun akşama
kopya çekiyim azcık:1::1:

Son düzenleme:
cnm ben karnıbahar haşlayıp kızartmayı düşünüyorum,,çorba,,,,salata...

hmmm güzel bi menü..afiyet osun..ama ben dün brokoli haşlamıştım..şimdi de karnabahar yaparsam pek hoş olmaz gaz açısından:1::1::1: en iyisi patlıcan yapayım kocama kıymalı ıyy:(( ben yemiyorum...kendime de pilav çorba falan ayarlarım.

hmmm güzel bi menü..afiyet osun..ama ben dün brokoli haşlamıştım..şimdi de karnabahar yaparsam pek hoş olmaz gaz açısından:1::1::1: en iyisi patlıcan yapayım kocama kıymalı ıyy:(( ben yemiyorum...kendime de pilav çorba falan ayarlarım.

afiyet olsun cnm kolay gelsin sana hadi bebeğini unut bende unuttum..tekme atarsa ilgilenme :1::1::1:akşam buluşuruz tekrardan:34::34:

arkadaşlar benimde ilk hamileliğim ve kendi hesaplamama göre 5 hafta 5 günlük daha doktora ğitmedim sizce gitmelimiyim. birazdaha beklememin nedeni gittiğim zman kalp atışlarınıda dinlemek istiyorum vede testleri yaptırmak . bu arada kasıklarım çok sık agrıyor problem olurmu ki .

arkadaşlar benimde ilk hamileliğim ve kendi hesaplamama göre 5 hafta 5 günlük daha doktora ğitmedim sizce gitmelimiyim. birazdaha beklememin nedeni gittiğim zman kalp atışlarınıda dinlemek istiyorum vede testleri yaptırmak . bu arada kasıklarım çok sık agrıyor problem olurmu ki .

hayırlı olsun. kan testi yaptırdınız mı? şu dönem doktora giderseniz kesenizi görebilirsiniz, kalp atışları için erken gibi. benim doktorum benden bazı testleri yaptırmamı istedi, bu haftasonu test sonuçlarıyla birlikte gideceğim ve kalp atışlarını duyacağım kısmetse :)

süper dimi dans ediyo yavrucak:))

canım değerin 10 küsürdü galiba..5 ten yukarısı hamile demek.ama değerin biraz daha yüksek olması gerekiyordu sanırım.belki geç döllenme falandır...2 günde bir kan testini yinele..yükseliyor mu diye değer...dr u da kafana takma iyi düşün iyi olsun...dua ederim senin için:49::49:

cok tesekkür ederım bugun kan testi yaptırdım 21.93 cıktı doktor cuma bıdaha kan testi yaptır ultrosonada bakarız dedı amaaaa benm calıstıgım bı doktor var oda dedıkı degerlerın cok az buyumus dıkkat et 3 gunde bu buyume az dedı noluo yanı sımdı aglıcam artık

cnm değerin çok düşük değil ama 2 günde bir kan tahlili yaptırman gerekiyor...2 ye katlaması gerekiyor değerin...bende hamile kaldığımda çok şiddetli kasık ağrısı çekmiştim adet olacakmış gibi...inş hamilesindir cnm:49::49:

canm cok tsekkür ederim bugun test yaptırdım 21.93 cıktı hamileyim sükür ama degerlerim nie düşük ne demek bu doktor bısı demedı ama baska doktor dedı yani ne anlama gelo cocugum düşücekmi dış gebelikmi buymuo engellimi olcak kızlar pskolojım cok bozuk

cok tesekkür ederım bugun kan testi yaptırdım 21.93 cıktı doktor cuma bıdaha kan testi yaptır ultrosonada bakarız dedı amaaaa benm calıstıgım bı doktor var oda dedıkı degerlerın cok az buyumus dıkkat et 3 gunde bu buyume az dedı noluo yanı sımdı aglıcam artık

canım hayırlı olsun tekrar..testi yinele sen..umudunu yitirme hemen..sen iyi ol ki meleğin de tutunsun sana...

canım bende 5 haftalık hamileyim doktora git çok önemli bu dönemler :49:

canm cok tsekkür ederim bugun test yaptırdım 21.93 cıktı hamileyim sükür ama degerlerim nie düşük ne demek bu doktor bısı demedı ama baska doktor dedı yani ne anlama gelo cocugum düşücekmi dış gebelikmi buymuo engellimi olcak kızlar pskolojım cok bozuk

cnm hamilesin ama kendine dikkat et...peki adetin kaç gün geçti??? benim adete 2 gün kala 39 çıkmıştı.

Son düzenleme:
Back