Radikal olarak yazdım fakat tam link mi atayım?@Hayyal canım tam link vermen gerekiyor
bu şekilde rahat demekki,baş örtüsü olayı nedir tam anlamıyorlar bir moda akımı kimiler içinOlmamalı böyle birşey.Olsa dahi sadece bayanlar arasında içinde olabilir.Başını örtüp millete karşı mabadı ayırırsan nerede kaldı başörtüsü ahlakı.
Hoş mesele başörtüsü değil islam ahlakına ruhuna uygun yaşama meselesi.
Başörtülü olup konserlerde 30 erkeğin elleri heryerine değiyorsa bu islamı yaşamakta sıkıntıdır.hatadır.
Müslümanım deyip nü ye san at diyorsan bu islamı anlamada sıkıntıdır.
Mesele başörtüsü de değil.Ama başıörtülüye daha çok yakışmaz.
Daha yazarım da neyseee :))
Şimdi amanda ne kadan tatlı güzel pek iyi birşey onunda hakkı diyecek arkadaşların hevesine şeyetmiyim : p
Buyrun zehirli bal renk lamlarına :))
Ben de kaldım öyle.ilginç. ama bilemiyorum. bu konuda net birşey diyemem. ama bir yerde kapanıyorsan gerçekten balede bazı sahneleri yapamazsın. kısaca no comment
bale farklı bir sanat dalı. erkekle beraber dans,onu kaldırması ,sarılması,vs.. yanii ya aç başını balerin ol yada kapan olma. yani aslında düşününce bana garip geldi. çokta doğal bakmadım bunaBen de kaldım öyle.
Yorum yapamadım.
Uyuştuk bu konuda senle :)
hala ateistmısınAlkol içerek, gıybet ederek, sürekli başkalarının hayatlarına burnunu sokarak, inandıkları yaratıcı adına konuşarak, zina yaparak inancını yaşamayı tercih edenlerin olduğu gibi bale yaparak inancını yaşamak isteyen olması da gayet normal.
Bunları anormal bulduğum zamanlarda ateist olmuştum ben de işte.İnsan alışıyor. Nor-mal.
Evet canım, ben sonradan imana gelme ihtimali olan ateistlerden deyılım.hala ateistmısın
:)eltim her hafta sonu kuran okutur,oğlu ve kızı ateist,gençlerde ateist çok neden olduğunuda bilmiyorumEvet canım, ben sonradan imana gelme ihtimali olan ateistlerden deyılım.
benim arkadaş var 42 yaşında saygı duyduğum bir hanım gerçekten kibar,makyajdan bahsettik,oda başı kapalıda makyaj yapar hızma vs takar o kadın değilmi dedi,ama beğenilmek var suslenmede kadın sadece kocasınamı süslenmeli islamdaNe yardan geçerim ne serden olayı dinde olmaz, ya dininin gerektirdiklerini yapacak ve bu hayalinden vazgeçecek ya da hayalinin uğruna inancından.... başını örtüp başka bi yerini açarsa çok tepki çeker.... nitekim yanlış, o örtüyü hakkını vererek takan onca bayana hakaret gibi bana göre...
:)eltim her hafta sonu kuran okutur,oğlu ve kızı ateist,gençlerde ateist çok neden olduğunuda bilmiyorum
Müslümanım diyenler iyi ahlaklı güzel insan olsaydı (çevremde) ben de dini hiç sorgulamadan yaşardım belki. Ama bence insanlar sorgulatıyor, bakınız bu konu. :) hadi bu konu yine en masumu. Alt tarafı bale yapıyor. Bu insanlar inanıp böyleyse ben inanmıyorum dedim.:)eltim her hafta sonu kuran okutur,oğlu ve kızı ateist,gençlerde ateist çok neden olduğunuda bilmiyorum
Benim bildiğim tesettürlü bayanlar sadece sürme çekebilir o da sadece eşi, nikah düsmeyenler ve bayanlar görecek şekilde.... şimdilerde çok değişti....benim arkadaş var 42 yaşında saygı duyduğum bir hanım gerçekten kibar,makyajdan bahsettik,oda başı kapalıda makyaj yapar hızma vs takar o kadın değilmi dedi,ama beğenilmek var suslenmede kadın sadece kocasınamı süslenmeli islamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?