Bu arada sizin nasıl çevreniz var bilemiyorum ama gerçekten bunları okuyunca ben çok şanslı olduğumu hissediyorum.
Kendim kapalıyım. En yakın arkadaşlarımdan biri yanımda süper mini şortunu giyer kol kola gezeriz.
Gece hayatı var içkisini de içer, inançlı ve böyle yaşıyor, benim yaşantıma saygı duyuyor.
Birbirimizin canı ciğeri gibiyiz.
Her çeşit arkadaşım vardır benim bu şartlarda.
Bir kez dini konularda çatışmadık, birbirimizi kırmadık.
Yolluymuş bilmem neymiş ne çirkin laflar.
Çok şükür hayatımda gerçekten güzel insanlar var.
K.çı akılsız başı ile değil kalbi ile bakan düzgün insanlar var..
bence anlaşabilirsiniz yanlış anlaşılma olmuş olabilir,burada çok kültürlü herkesimden arkadaş var tartışmamayı bir öğrensekYani ben konu bu olduğu için bunu örnek gösterdim. Ayetlerle ilgili bir konu olsa o zaman onlarla ilgili sebeplerimden bahsederdim. Ben çevremdeki üç insanın yaşantısına bakarak inancını değiştirecek kadar sığ bir insan değilim. : D Bunun altında yatan manevi sosyal çevresel vs dünya kadar sebep vardır. Kimse gelip bana bu bu dediğine dayanarak ateist olman yanlış diyemez, kimin ne haddine.
Bana böyle gelen insana başka türlü de konuşurum da kimsenin maneviyatına laf söylemeden gideyim banlanırken de.
maalesef çevrem oyle değil office kızkardeşimin yaşadığı çevrede çok ayrım var burada herkes birbirini yargılıyor,açık kapalı şu partili bu partili sunni alevi kurt vsşanslı bir azınlıksın, ama aynı zamanda çevren de senin gibi birine sahip oldukları için şanslı azınlıktanlar.. umarım kıymetini bilirler :)
Herkes haddini bilse ben de saldırganlaşmam. Çok hassasım inanç konusunda.bence anlaşabilirsiniz yanlış anlaşılma olmuş olabilir,burada çok kültürlü herkesimden arkadaş var tartışmamayı bir öğrensek
bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor ama anlaşılabileceğine eminim birbirimize çok şey katabiliriz aslındaHerkes haddini bilse ben de saldırganlaşmam. Çok hassasım inanç konusunda.
Maneviyatıma hassasiyet gösterilmeyince çok sinirleniyorum.
şanslı bir azınlıksın, ama aynı zamanda çevren de senin gibi birine sahip oldukları için şanslı azınlıktanlar.. umarım kıymetini bilirler :)
hiç bir fikrim yok açıkçası bale ile ilgili sadece bir film izledim ondanda bir nane anlamadım natali portmanın oynadığı siyah kuğuOlayın açık balerin, kapalı balerininden ziyade, sanatsal balerin sanatsal olmayan balerin kısmı ile ilgilenmek en iyisi
Sanatın yumurtamı tavuktan çıkar, tavukmu yumurtadan çıkar tarzı sorusu söz konusu.. soru:
Sanat sanat içinmidir? Sanat insan içinmidir ?
Hadi entel muhabbete
Tabii ki arkadaş bana çok şey katabilir, onun her türlü yönüne saygım sonsuz. Ancak inançlı birinin inançsız birine inançsız olurken neye göre olup olmaması konusunda fikir vermesi kadar saçma bir şey yok. Ben Nasıl ki ona inançlı olma konusundaki dayanakları hakkında yol göstermiyorsam...bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor ama anlaşılabileceğine eminim birbirimize çok şey katabiliriz aslında
Yani ben konu bu olduğu için bunu örnek gösterdim. Ayetlerle ilgili bir konu olsa o zaman onlarla ilgili sebeplerimden bahsederdim.
nomunomuchua
Ben çevremdeki üç insanın yaşantısına bakarak inancını değiştirecek kadar sığ bir insan değilim. : D Bunun altında yatan manevi sosyal çevresel vs dünya kadar sebep vardır. Kimse gelip bana bu bu dediğine dayanarak ateist olman yanlış diyemez, kimin ne haddine.
Bana böyle gelen insana başka türlü de konuşurum da kimsenin maneviyatına laf söylemeden gideyim banlanırken de.
ben genç kızken dinimi değiştiricem demiştim ne alakaysa,halbuki dinler özüne bakıldığında aynı,kardeşlik barış vsNerden söyledim ateistim diye ya. İlla ki biri atlayıp engin bilgileriyle eğitmeye çalışıyor. Ateistlere azıcık hassasiyet!
sakin güzel güzel tartışıyoruz hepimiz yetişkiniz,daha bu gün mutahasıb arkadaşım dini konular niye tartışılmıyor yazmış ozelden bununla ilgili konuştuk
Haklısın.Bakın ben sizin ateist olmanızla ilgilenmiyorum.
Bir insanın sadece kalp güzelliği ile ilgilenirim ben.
Engin bilgilerim yok, eksiklerim de çok.
Allah tamamlamayı nasip etsin.
Kolay kolay dini konularda yorum bile yapmam.
Ama asıl siz güya inanıyorlar yaşamlara bak diyerek insanların maneviyatına laf söylediniz.
Ardından da ben böyle soğudum işte falan dediniz.
Yani sözde inananlar olarak gördüğünüz topluluğun maneviyatını eleştiren, saldıran ilk sizsiniz.
İnanır ama inançlarına harfiyen uyamaz, bu sizi ilgilendirmez.
Sizin inanmamanızın kimseyi ilgilendirmediği gibi.
Şimdi burada konuyu hiç saptırmayın bence.
Hata ettiğini kabul etmek de bir erdemdir çünkü.
Cryptic çok tatlısın yaben genç kızken dinimi değiştiricem demiştim ne alakaysa,halbuki dinler özüne bakıldığında aynı,kardeşlik barış vs
ben genç kızken dinimi değiştiricem demiştim ne alakaysa,halbuki dinler özüne bakıldığında aynı,kardeşlik barış vs
o senin iyi niyetli olusun canımCryptic çok tatlısın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?