- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
Benim bu bu sebepten soğudum derken aslında eleştiri amacım hiiiiç yoktu. Ben bu insanlar neden tutarsız kafasını aşalı çok oldu.Öyle de canımı ye![]()

Öyle derken birilerinin yaşantısına laf sokmuş oldum haklısın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bu bu sebepten soğudum derken aslında eleştiri amacım hiiiiç yoktu. Ben bu insanlar neden tutarsız kafasını aşalı çok oldu.Öyle de canımı ye![]()
insallah bir gün gülay güzel günler görecek bu ülke barış içinde sadece dua edebilirizHak din İslamiyettir.
Fakat şunu anlamadım. Ülkemin bu kadar sorunları varken, anneler oğlum, evlatlar babam diye tabutlara sarılırken; başörtülü balerinler bale yaparak kimin acısını dindirecek? Ben mi çok kültürsüzüm acaba????
Benim bu bu sebepten soğudum derken aslında eleştiri amacım hiiiiç yoktu. Ben bu insanlar neden tutarsız kafasını aşalı çok oldu.
Öyle derken birilerinin yaşantısına laf sokmuş oldum haklısın.
Valla ben olayı açık kapalı konusundan çıksın sanat konusuna dönsün dedimdi..hiç bir fikrim yok açıkçası bale ile ilgili sadece bir film izledim ondanda bir nane anlamadım natali portmanın oynadığı siyah kuğu![]()
Valla ben olayı açık kapalı konusundan çıksın sanat konusuna dönsün dedimdi..![]()
Bunu kendine yapma.. İntiihaaarr etme jokeeerr
anladım canımValla ben olayı açık kapalı konusundan çıksın sanat konusuna dönsün dedimdi..![]()
Böyle daha haz verici oluyor.Bunu kendine yapma.. İntiihaaarr etme jokeeerr![]()
Böyle daha haz verici oluyor.
Fare zehiri içecektim de, vazgeçtim ilaç içtim bayılmayı bekliyorum.![]()
Estafurullah.. Açık kapalı konusuda bizi aşıyor ne yazıkki.. Bazıları çok alıngan bu konularda..anladım canımsanat bizi aşar biz sıradan bir mahallede oturuyoruz
![]()
yeminle bu gün arkadaş yazmış neden dini konular tartışılamıyor diye,dedimki tartışma çıkmasa bence yönetim izin verir,herkes kavga etmeseEstafurullah.. Açık kapalı konusuda bizi aşıyor ne yazıkki.. Bazıları çok alıngan bu konularda..
Durdurdum gülüm, konuyu kapatarak.