İlk Aşkımın evli olması - ders olsun diye anlatıyorum

Biri bana böyle bir şey anlatsa aynı sizin tepkinizi verirdim
Neye güvendiğimi bilmiyorum, mantıklı bir sebebim de yok
herşeyin iyi olacağına inanmıştım

Zaten ona da ayrılırken demiştim bu senin suçun değil bunların hepsi benim suçum. Ben sana izin verdim dedim. senin gibi birini tanıyamamışım Allah beni de seni de bildiği gibi yapsın dedim.

geçmiş olsun canım adam çok karaktersizmiş sen kurtulduğuna sevin.ahın da onda kalmaz emin ol
bu yazdıklarında genç kızlara örnek olsun erkek milletine güvenmeyin gözünüzü açın kızlar

iyi de canım ama hesap kartını vermişsin aile haricinde kimseye verilmez ki bu. durumu kötüyse kötü kendine bakamayan adam ailesine hiç bakamaz gitsin önce kendi ayakları üstünde durmayı öğrensin o zaman diye düşünmeliydin ama tüüm iyi niyetlerini kuşanmışsın. Arkadaşın dediğine katılıyorum erkek dediğin gözü tok eli açık olmalı ne o öyle , senin ona değil onun sana maddi manevi jestler yapması gerekiyordu daha çok. Bu normal bi ilişkide de böyle ama ki zaten onun niyeti başkaymış fayda sağlamak istemiş pislik.

Ayrıca maddi sıkıntısı falan yokmuş onun evine ikeadan yatak pencerelerine demir parmaklık vs temel ihtiyaç değil çünkü keyfi şeyler. O kendini acındırmak için yapmış onları para harcamamak ve isteyebilmek için. Pinti taktiğidir bu param yok ayağına yatar.

çok büyük geçmiş olsun
o erkek denen varlığı da Allah'a havale ediyorum
inşallah size verdiği maddi ve manevi tüm zararların bedelini hem bu dünyada hemde öbür dünyada öder
inanılmaz sinirlendim

Yinede daha fazla zarara uğramadan kurtulmuşsunuz , geçmiş olsun..
Böyle insanlar çok , herkese ders olması gerekiyor yaşadıklarınızın..

Bende öyle bi salaklık yapmıştım , erkek arkadaşım diye ananemin bana verdiği bilekliği bozdurmuştum..Hayatımın en çok acı veren hatasıdır..

Kredi kartımı verişim onun kombisinin bozulması ile ve sıcak su ile yıkanamaması ile başladı. Kendisi araba kredisi ödediği için ve onu düzenli ödeyemediği için kredi kartı iptal olmuş onu çıkaramıyordu. Yani yine bir duygu sömürüsü. Ayda 50 tl ye bölüp kendimi sıkmayacak şekilde ödeme yapacağım diye alabilir miyim gibi izin istedi. Sonra geri alamadım ufak tefek alışveriş yapıyordu sanırım göze batmaz diye, benden yüz bulunca dediğim yüklü harcamaları yaptı ondan sonra kıyamet koptu zaten. Arada istiyordum ama vermiyordu işte şirinlik falan yapıyordu yüzsüzlük yapıyordu. Bir keresinde kesinkes kartımı ver artık diye ultimatom çektim o da buluştuğumuzda kartı evde unutmuş gibi yaptı, o zaman eve gidelim alalım dedim orası çok uzak dedi (avcılarda yaşıyor kadıköyde buluşmuştuk) sonra ben uzun süre önce yapmam gereken şeyi yapıp bankaya telefon açıp kartımı iptal ettirdim. Bir daha da vermedim zaten isteyemedi çünkü ilk baştaki salaklığım biraz olsun gitmişti.
Ben kavga etmeye çalışınca zaten taksitle alıyorum diyordu (nasıl bir mantıksa), taksit yapıyorsun da onu ben ödüyorum yani ne anladım ben taksitten, Allah’ım hatırladıkça sinirlerim tepeme çıkıyor. Aybaşı gelince benim param bitti nasıl ödeyeceğim diye ona kızıyordum o da utanıyordu (!) uygun zamanımda hepsini vereceğim diye yemin ediyordu. Böyle olmak istemiyorum ailem bana yardım etmiyor her şeyimi kendim yaptım araba kredisi ödüyorum diye bahaneler sunuyordu. Biraz sıkışırsa benimle kendini karşılaştırıyordu sen ailenle yaşıyorsun onlar sana destek oluyor hayat sana güzel gibi şeyler derdi.

canım sana da çok üzüldüm, ama şeklini hatırlıyorsan aynı bileklikten tekrar yaptırsan? en azından acın biraz dinebilir belki

teşekkür ederim arkadaşım iyi olmak çözüm değil , sevgiler bile karşılıklı olmalı bunu anladım.

Allah belasını versin yani canım sanada büyük geçmiş olsun mongonun her yanı ayrı kusur...

Keske mahkemeye verseymissiniz dolandiriciliktan , baska kizlarin basi yanmasin bari. Belki evli olma isi de hikayedir, paranizi yedikten sonra kacin gidin daha da istemeyin diye uydurmustur.

neyse canım sonuçta yol yakınken dönmüşssün gözünü karartıp cidddi bir adımda atabilirdin:)

Hep erkek parası yiyen ona hediyeler aldıran kadınları duymuştuk, valla böylesinde ilk defa duydum. Aşk insanın gözünü kör ediyor derler ya. Çok geçmiş olsun. Senin durumun farklı, evli olduğunu öğrenince ayrılmışsın ama dünkü bayan ısrarla boşanacakda vs... Şeyler söylüyordu. Bilerek ve isteyerek lades diyor.
İnşallah genç arkadaşlar ders alırlar, gözlerini açarlar.

canım sana da çok üzüldüm, ama şeklini hatırlıyorsan aynı bileklikten tekrar yaptırsan? en azından acın biraz dinebilir belki

aynısını yaptırsam bile aynı maneviyatı bulmak imkansız işte canım..
çok üzücü şeyler bunlar , herkese ders olması gereken..
Arkasından tek söylenecek Allah bildiği gibi yapsın bu insanları..

Başka çaren yok ki zaten :26:
Yok sayıp aklına getirmeyeceksin ki sinir kat sayın tavan yapmasın.
Hiç değmeyecek biri için.
Artık olan olmuş biten bitiş.Neden diye sormak da manasız geliyor bana.
Alnının akıyla kazanılmayan bir para var ortada.Resmen soygun gibi birşey.O yüzden haram tabiki.
Haram paralarla iki eli kavuşmaz eminim.Burnundan da fitil fitil gelir.
Yazık böyleleri salına salına ben adamım diye dolaşıyorlar ya ona şaşıyorum.

benim yaptığım tek akıllılık hemen anneme söylemem oldu annem hemen tepkisini koydu onla asla görüştürtmedi, sonra polis eşi bir arkadaşı vardı bir yerlerden araştırıp söylediklerinin doğru olduğunu öğrendi(evlilik konusunda, yaşadıkları adresler konusunda, ayrı yaşıyorlar birkaç aydır). ama para konusunu kimseye söylemedim. anneme söylemeseydim belki inanacaktım çünkü bana söylediği ilk gün sustum sadece birşey demedim eve gidince ağladım sonra ayrıldım, 3-4 gün ayrılmadım normal konuşmaya devam ettik hatta ben onu suçlayınca o da mecbur kaldığını evlenmek için aile baskısı yaptıklarını söyledi, dünkü arkadaş gibi inat uğruna evlendim demişti o da.
eşi hakkında hiç kötü bir söz söylemedi çok iyi biriymiş onu yıkmak istemiyormuş onun toparlanmasını bekliyormuş.

nefret ediyorum ondan

karısı ile de iletişime geçmedim belki bencillik olabilir ama boşanma aşamasında beni kanıt olarak kullanmak isteyebilirdi ama ben bunlara dahil olamazdım çünkü bilerek isteyerek bu duruma düşmedim kendimi düşünmem gerekiyor bir kariyerim ve duruşum var, ailem var çevremde bir bilinirliğim var, bir duyulsa neler olur, bunları riske atamazdım

ay ne ıgrenc bı adammışşşş öyleeee !!!!
ben ona bırak aşık olmayı ınsan yerıne bıle koymazdım oyle erkek mı olur beee

İşte bazen basiret bağlanması gibi bir şey oluyor insana. Kaç yaşındaydı bu adam ve ne iş yapıyordu merak ettim ?

bu yaşadıklarınız umarım ders olur fakat ben pek sanmıyorum "bir musibet bin nasihatten iyidir " atasözü de buna örnek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…