size tek bir şey sormak istedim şunları okuyunca.açıkçası ben deli gibi aşık da olsam karşımda benden böyle zırt bırt para isteyen bi adam olunca bi durup düşünürdüm yani.neye güvenip de verdiniz onca parayı?ayrıca da ortada hiçbişey yokken henüz daha sevgiliyken böyle pişkin pişkin devamlı para isteyen bi adama da asla saygı duyup sevgili diye gezdirmezdim de yanımda.hadi bunlar öğrencilik zamanı olsa neyse derim de siz de çalışıyosunuz karşınızdaki adam da.
iyi de canım ama hesap kartını vermişsin aile haricinde kimseye verilmez ki bu. durumu kötüyse kötü kendine bakamayan adam ailesine hiç bakamaz gitsin önce kendi ayakları üstünde durmayı öğrensin o zaman diye düşünmeliydin ama tüüm iyi niyetlerini kuşanmışsın. Arkadaşın dediğine katılıyorum erkek dediğin gözü tok eli açık olmalı ne o öyle , senin ona değil onun sana maddi manevi jestler yapması gerekiyordu daha çok. Bu normal bi ilişkide de böyle ama ki zaten onun niyeti başkaymış fayda sağlamak istemiş pislik.
Yinede daha fazla zarara uğramadan kurtulmuşsunuz , geçmiş olsun..
Böyle insanlar çok , herkese ders olması gerekiyor yaşadıklarınızın..
Bende öyle bi salaklık yapmıştım , erkek arkadaşım diye ananemin bana verdiği bilekliği bozdurmuştum..Hayatımın en çok acı veren hatasıdır..
çok büyük geçmiş olsun
o erkek denen varlığı da Allah'a havale ediyorum
inşallah size verdiği maddi ve manevi tüm zararların bedelini hem bu dünyada hemde öbür dünyada öder
inanılmaz sinirlendim
ben de kendimi anlamıyorum ki
niye hayır demedim
kavga ediyordum sonra o haklı gibi çıkıyordu sanki hep kısır döngü, paragöz gibi görünmemeye çalışıyordum bu psikoloji gerçekten anlaşılmaz bir durum. Aklımın köşesinde bu sorun vardı ama onla buluşunca da unutuyordum, bütün bu para yemelerinin dışında çok çalışkandı sürekli çalışıp daha çok kazanmak için mesai, ek iş gibi şeyler de yapıyordu, o yüzden biraz da üzülüyordum. Bananeyse.
Zaten ben bu para akışı ile ilgili çok aşırı derecede sinirlenmeye başlayınca aramız bozulur gibi oldu ben onu eskisi kadar da umursamamaya başladım ve para da vermemeye başladım o daha da çok üstüme düştü, aramız düzeldi ben ödeme yapacağına inanıyordum nerden bilebilirdim ki böyle olacağını. ödemeye yapmayacağını ben ondan ayrıldığımda net olarak söyledi ondan öncesinde kandırılıyordum. O zamanlar buraya yazsaydım gözümü açardınız ama çok uzun süre geçti.
canım sana da çok üzüldüm, ama şeklini hatırlıyorsan aynı bileklikten tekrar yaptırsan? en azından acın biraz dinebilir belki
o günleri uzun süredir düşünmüyordum ve yaşanmamış sayıyordum. şimdi bunları yazarken yine eskiye döndüm ve üzüldüm.
bu mesajın beni çok rahatlattı çünkü haksızlığa uğradığım düşüncesine dayanamıyorum çok aşırı derecede sinirleniyorum. ona bunların haram olacağını düşünerek geçmişe sünger çekmem en iyisi şu durumda
Hep erkek parası yiyen ona hediyeler aldıran kadınları duymuştuk, valla böylesinde ilk defa duydum. Aşk insanın gözünü kör ediyor derler ya. Çok geçmiş olsun. Senin durumun farklı, evli olduğunu öğrenince ayrılmışsın ama dünkü bayan ısrarla boşanacakda vs... Şeyler söylüyordu. Bilerek ve isteyerek lades diyor.
İnşallah genç arkadaşlar ders alırlar, gözlerini açarlar.