Başka çaren yok ki zaten :26:
Yok sayıp aklına getirmeyeceksin ki sinir kat sayın tavan yapmasın.
Hiç değmeyecek biri için.
Artık olan olmuş biten bitiş.Neden diye sormak da manasız geliyor bana.
Alnının akıyla kazanılmayan bir para var ortada.Resmen soygun gibi birşey.O yüzden haram tabiki.
Haram paralarla iki eli kavuşmaz eminim.Burnundan da fitil fitil gelir.
Yazık böyleleri salına salına ben adamım diye dolaşıyorlar ya ona şaşıyorum.
İşte bazen basiret bağlanması gibi bir şey oluyor insana. Kaç yaşındaydı bu adam ve ne iş yapıyordu merak ettim ?
okudukça benimde sinirlerim zıpladı..keşke hırsızlık ihbarı yapsaydınız evine aldıkları çok çabuk ispatlanırdı,kredi kartını kullandığı mağazalardaki güvenlik kamerası görüntüleri vs. sizin faydanıza olurdu paranızı söke söke alırdınız ...
Allah 2 dünyada yakasını bir araya getirmesin şerefsizin
onu düşündüm ama çok kısa süre içinde yapmadı ki, birkaç ay içinde oldu bunlar, kartının çalındığını 24 saat içinde bildirmen gerekiyor diye biliyorum.
onu düşündüm ama çok kısa süre içinde yapmadı ki, birkaç ay içinde oldu bunlar, kartının çalındığını 24 saat içinde bildirmen gerekiyor diye biliyorum.
bazı insanlar 24 saat içinde farketmeyebiliyolar bazıları borçlar mahkemelik olunca kartının çalındığını farkediyolar..mesela benimkini çalsalar bende farketmem çünkü kullanmıyorum...keşke ihbar etseydin ama iş işten geçmiş...
sana geçmiş olsun cnm bazen para kaybetmekte iyidir baksana gerçek yüzünü görmüşsünsıkma canını Allah çıkartır ondan
kimsenin ahı kimsede kalmaz
ne zaman ayrıldınız canım sen unuttun ama deıl mı olsun artık yapacak bir şey yok cana gelecegıne mala gelsın:)
O yaşlarda yapılıyor böyle hatalar niye bilmem.
Aşağı yukarı benzer hikayede bende var ama tek fark benim ki bekar.Yani boşanmış.
Cebindeki kontörünü her ay ben atardım.Borçlarını kapattım bir çok kez.Ne yüklü faturalarını ödemiştim.
Annesi bile telefon açıp para ve kontör isterdi.Ne saflıkmış gönderirdim.Sonradan sonradan aydım.Göndermedim.
Ama ne oldu ki tam bir pislikmiş ayrılırken tehditler etti bırakmak istemedi.Hatta en son şartı da verdiğim paraları geri istemezsen seni daha rahatsız etmem demişti.Bu kadarda onursuzmuş.
Ya hala akıl sır veremiyorum insan 19-20 li yaşlarda böylemi saf olur yoksa bizDe mi bişey var
Aklıma geldi yine sinirlendim.
canım 27 yaşındaydı inşaat işleri ile uğraşıyordu. en büyük hayali tekrardan üniversiteye girip inşaat mühendisliği okumaktı, ben bu konuda ona gaz verince vazgeçiyordu, yani bir şey yapmak ister onu düşünür, sen plan yapana kadar vazgeçer. yeminli mali müşavir olmayı planladı bir ara, sürekli kısa yoldan nasıl köşeyi dönerim, onları düşünüyordu.
maaşı düşük değildi aslında benimle aynı idi. yaptığı satışlardan prim alınca daha da fazla oluyordu.
bence aşkı gözümüzde çok büyütüyoruz çünkü ben 1 kişiyle çıkıp onla evlenmenin hayalini kurardım o yüzden o 1 kişi olunca doğru insan oymuş gibi düşünmüşüm sanırım, bilemiyorum:)
seninki de çok kötüymüş ya Allah cezasını versin. beni tehdit etmedi hatta ben çok hakaret ettim onlara da cevap vermedi ama bir de verseydi diyorum , ne farkeder ki o saatten sonra pislik