İlk aşılamasını yaptıranlar

İğnenenin etkisi biliyorum ama pozitifi görmek için test yaptım bir an mutluluk bakalım nezman geçecek etkisi

Eklentiler

• IMG_1428.jpeg
    98,7 KB · Görüntüleme: 38
Benimde ilk aşılama çarşamba yapıldı aşılamam bakalım zaman geçmiyor inşallah hepimiz pozitif görürürz
Bende Perşembe yaptırdım birde. Karar verdi doktor amh 0.3tup bebek oncedi deneyelim dedi. Çipli aşılama olduğunu asilana günü kağıtta öğrendim şaka gibi hiç bir bilgim yoktu

Canım nasılsın bende hala devam eden bir kasık ağrısı var özellikle oturup kalkarken çok oluyor ilişki sırasında da kasık ağrısı oluyor neden acaba
Bilmiyorum bendede oluyor bu belirtiler bende birde gaz var gebelik belirtisi bukadar erken olmaz diye düşünüyorum

Bende de pco var hem de yoğun şekilde iki tarafta da.
Merhaba bende de pco var ama doktorum pcolularda işe yaramayacağını söyledi başarı oranı çok düşük % 15-20 arası yani normal ilişki ile hamile kalma olasılığı ile aynı oran verdi. Sizin tuttu mu acaba ?

Merhabalar benim ilk aşılamam tuttu çok şükür.
Canım nasılsın benim 5.günüm oldu bugün hala kasık ağrım devam ediyor özellikle oturup kalkarken göğüs ağrısıda devam ediyor gaz şişkinlik ilişki sırasında da kasık ağrısı oldu neden acaba

Bana hiç demedi öyle bende de pcos var niye işe yaramasın ki

İyiyim canım sen nasılsın? İlk günler bunlar çok normal ben aşılama olmadığım aylarda da çatlatma iğnesinden sonra bu tarz şeyler yaşamıştım 1 haftayı bulmadı ama geçti. Bir tek gaz geçmedi hala devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…