- Konu Sahibi umut230686
-
Sizin tutmamış olabilir ama tutan çok fazla kişi var böyle boş iş diyerek insanlarında umudunu kırıyorsunuz çok yanlışhayırlı olsun aşılama boş iş, iki kere yaptırdım tutmadı
Neye dayanarak boş iş diyorsunuz anlayamadım benim 5 akrabamında ilk aşılama denemesi tuttu niye umutlarını kırıyorsunuz ki insanlarınhayırlı olsun aşılama boş iş, iki kere yaptırdım tutmadı
Benim yıkama sonrası 13 milyon spermEkledim canım sperm sonucunu seninki nasıl çıktı anlayamadım
Ne sonucu canım aşılamamı oldun sendeKızlarrr kan verdim sonuç bekliyorum yumurtam 22mm olmuş
Senin şansın baya yüksek inşallah rabbim nasip eder gebe kalırızEkledim canım sperm sonucunu seninki nasıl çıktı anlayamadım
5 milyon yetiyor diye okumuştum bende ama ileri hızlı hareketli az biraz canım evet ama hiç belli olmaz bu işler olacağı varsa her türlü oluyor bende pazartesi yaptırdım canımBenim yıkama sonrası 13 milyon sperm
İleri hızlı hareketli %33 doktorum az dedi sperm en az 20 milyon olması gerekiyormuş sen nezaman yaptın aşılamanı
İnşallah canım ama zaten bizde sorun sperm değildi pcos var bende yumurta büyütmede çok zorlandık 3 tane gonalf 900lük bitirdimSenin şansın baya yüksek inşallah rabbim nasip eder gebe kalırız
Ne sonucu canım aşılamamı oldun sende
Bende bugün oldum haber verelim olurmu belirtileri beraber takip ederiz bu yolda tek olmak istemiyorum ailemede söylemedim olumsuz olursa diye5 milyon yetiyor diye okumuştum bende ama ileri hızlı hareketli az biraz canım evet ama hiç belli olmaz bu işler olacağı varsa her türlü oluyor bende pazartesi yaptırdım canım
İnşallah canım ama zaten bizde sorun sperm değildi pcos var bende yumurta büyütmede çok zorlandık 3 tane gonalf 900lük bitirdim
Neden canımgonal f bende çok kullandım maalesef insanın psikolojisini bozuyor
Sinirlerim alt üst oldu bu ilaç yüzünden
Olur tabiki canım bende sürekli girip okuyorum burdan zatenBende bugün oldum haber verelim olurmu belirtileri beraber takip ederiz bu yolda tek olmak istemiyorum ailemede söylemedim olumsuz olursa diye
Neden canım
Spermlerin şekillerinin bozuk olması belkide çok önemli değildir canım sperm sayısı iyi hareketli yüzde 40 o da iyi bence bizde yaptırdık sperm testi ama hiç böyle şeyler yazmıyodu bu farklı sanırımMerhaba kızlar yarın sabah ben de aşılama olucam bir çocuğum var 8yasinda iki yıl önce dış gebelik geçirdim sağ tüpte ve sağ tupumun yarısı kalmışAMH 0.3
AŞILAMA için adetin 6gunu gittim karar verdik geç kalmadık mi dedim yok dedi doktor
Gonal f 4 gün 150mm kullandım dün çatlama ignesi yaptim eşimin sperm testi doktor Super dedi ama.baktik.hicte süper değil teratospermi sonuç diyor size attım.bakat misiniz birde bu ay aşılama.olmazsa tüp bebeo baslicaz artık ya nasip
Şişkinlik bende de oldu sinir stres desen hep var bilemedimBilmiyorum inan bende şişkinlik yaptı sinir stres yaptı
Dr çok normla dedi
Yorumun için tşkler cnm genelde internettr sperm şekilleri bozuk olan kimyasal gebelik ile sonuclaniyormusSpermlerin şekillerinin bozuk olması belkide çok önemli değildir canım sperm sayısı iyi hareketli yüzde 40 o da iyi bence bizde yaptırdık sperm testi ama hiç böyle şeyler yazmıyodu bu farklı sanırım
Yok hayır tekrar düşünmüyorum ben akışına bıraktım birazSebepsizdi ama aşılama yapılırken sperm sayısı az geldi tekrar aşılama düşünüyormusunuz
Hayırlı olsun canımmerhaba kizlar ben de aşilamaya başliyorum pztsi günü hayırla olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?