- 25 Kasım 2023
- 490
- 1.565
- 28
- Konu Sahibi umut230686
-
Çok sevindim Allah hayırlı etsin
İyi olmaya çalışıyorum canım benimde 5.gün hala devam edince ağrılar acaba dedim pcos olduğum için arkadan gelişen yumurta olabilir mi ondan mı diyeİyiyim canım sen nasılsın? İlk günler bunlar çok normal ben aşılama olmadığım aylarda da çatlatma iğnesinden sonra bu tarz şeyler yaşamıştım 1 haftayı bulmadı ama geçti. Bir tek gaz geçmedi hala devam ediyor.
İyi olmaya çalışıyorum canım benimde 5.gün hala devam edince ağrılar acaba dedim pcos olduğum için arkadan gelişen yumurta olabilir mi ondan mı diye
Hala negatifsiniz belli ki benim niyetim tartışmak değil kimseyle burda birbirimize moral vermeye çalışıyoruz sadece tecrübelerinden faydalanıyoruzSizinle daha önce konuştuk bunu tekrar tartışmak istemiyorum hanımefendinin durumunu merak etmiştim ben. Yaptıranlara hayırlısını diliyorum
Doğru diyorsun canım çok garip gerçekten çatlama iğnesini cumartesi yapmıştım 24 saat sonra başladı belirtiler ve hiç gitmediHer şey olabilir. Bizim yumurtalarım çok dirençli zor çatlıyor da olabilir o da sancı yapıyor biraz.
Doğru diyorsun canım çok garip gerçekten çatlama iğnesini cumartesi yapmıştım 24 saat sonra başladı belirtiler ve hiç gitmedi
İlk başta sağdaydı şimdi solda canımHangi tarafta daha çok ağrın var canım?
İlk başta sağdaydı şimdi solda canım
Yaa canım kendini rahat bıraksaydın keşke test yapmak seni strese sokucakİğnenenin etkisi biliyorum ama pozitifi görmek için test yaptım bir an mutluluk bakalım nezman geçecek etkisi
Ay inşallah canımmİnşallah güzel şeylere habercidir.
Tabi ki nasip işi bu işler hiç belli olmuyor :)Amin herkese nasip olsun.
Benim bütün verilerim negatif. Kilom falan var ama Allah verince veriyor işte.
Sizin ki ne zaman cikti testte acaba.Hangi tarafta daha çok ağrın var canım?
Sizin ki ne zaman cikti testte acaba.
Benimde 8.gunum bugun. İlk defa 12.günde mi yaptiniz yoksa negatifti pozitife mi döndü?12. Gün silik bir şekilde idrar testinde çıktı. Aynı gün kan verdim 40küsür bir şey çıktı. Düzenli olarak beta takibi yaptım sonrasında.
Benimde 8.gunum bugun. İlk defa 12.günde mi yaptiniz yoksa negatifti pozitife mi döndü?
Ay hadi insallahh darisi basimiza. Benim ignenin etkisi 7.gun test yaptigimda yoktu.hala negatif.Yok daha önce de yaptım negatife döndüğünü gördüm yani iğnenin etkisi geçti sonrasında tekrardan pozitif oldu.
Ay hadi insallahh darisi basimiza. Benim ignenin etkisi 7.gun test yaptigimda yoktu.hala negatif.
Ben pazartesi olacağım inşallahteşekkür ederim siz de durumlar ne ilk aşilamada sonuç alanlar var mi
Bir sürü kağıt imzaladım kağıtlarda yazıyordu aşılamaya girmeden onceÇipli daha iyi tutma oranı fazla diyorlar kağıtta nerde yazıyordu
inşallah güzel sonuclar aliriz hepimizBen pazartesi olacağım inşallah. Takip edebilim buradan sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?