• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılamasını yaptıranlar

Benim yoğun mu bilmiyorum ama regl düzensizliğim var
Gonal f kullanınca da çok yumurta oluyordu tedavi iptal ediliyordu
Doktorumu değiştim daha doğrusu doktorum emekli olmuş değiştirmek zorunda kaldım

Benim de var düzensizliğim. Gonal f 2 yumurta büyüttü benimkiler büyümüyor da ha deyince dirençliler çok.

Herkes güzel haberler alsın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İlk birkaç gün kasık ağrım oldu ama sonra şak diye kesildi bıçak gibi. Herhalde olmadı dedim adeti bekledim ama olmadı. Gazım ilk günden beri vardı hala var gitmedi o bir türlü.
İnşallah canım inşallah ben femera ve klomen çatlatma iğnesi kullandım 3 kez ama olmadı aşılamadan umudum yüksek bu kez gonal f ile büyüttük yumurtaları sperm sayısıda güzel çıktı yıkamadan sonraki o yüzden umudum çok yüksek inşallah olacak 🙏🏼

İnşallah canım inşallah ben femera ve klomen çatlatma iğnesi kullandım 3 kez ama olmadı aşılamadan umudum yüksek bu kez gonal f ile büyüttük yumurtaları sperm sayısıda güzel çıktı yıkamadan sonraki o yüzden umudum çok yüksek inşallah olacak 🙏🏼

Benimkilerde çok dirençli ya 3 tane 900lük gonal f kullandım 2 tane zar zor büyüttük

Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum. 😍😍😍🤲🏻

Aynen canım valla bende çok şaşırdım ilk 100le başladık 2 gün sonra 200 iki gün hep kontrole gittim bu arada sonra 600 birden ve en son 900 birden vuruldum

Çok şaşırdım çok şükür büyümüşler. Benim dozum 75ti. Doktora yükseltelim bana bişey olmaz gardaaş modundaydım. 😀😀 Kabul etmedi ama olmaz dedi. 😀

Çok şaşırdım çok şükür büyümüşler. Benim dozum 75ti. Doktora yükseltelim bana bişey olmaz gardaaş modundaydım. 😀😀 Kabul etmedi ama olmaz dedi. 😀
Bende çok şaşırdım canım hiç beklemiyodum bu kadar yüksek doz yapacağımı ilk aldığım iğne yeter sanıyodum fiyatlarda çok yüksek ilk iğneyi raporla 2 bine falan aldım ama sonraki iki tane ücretli aldım bi tanesinin fiyatı 7200 çok aşırı fazla

Benim doktorum her gün kontrole çağırdı heralde ona güvendi de bu kadar yüksek yaptırdı diye düşünüyorum

Bende çok şaşırdım canım hiç beklemiyodum bu kadar yüksek doz yapacağımı ilk aldığım iğne yeter sanıyodum fiyatlarda çok yüksek ilk iğneyi raporla 2 bine falan aldım ama sonraki iki tane ücretli aldım bi tanesinin fiyatı 7200 çok aşırı fazla

Aaaa zam mı gelmiş??? Biz son iğneyi resmen bulamadık demek ki zam gelecek diyeymiş şimdi oturdu taşlar.

Aaaa zam mı gelmiş??? Biz son iğneyi resmen bulamadık demek ki zam gelecek diyeymiş şimdi oturdu taşlar.
Bizde öyle canım iğneyi bulana kadar canımız çıktı hep özel getirttik çok zor bi süreçti gerçekten ama seninki 450lik canım ben 3 tane 900lük aldım eczane soğuk zincir olduğu ve pahalı olduğu için elinde tutmuyormuş şansa hepte nöbetçi eczanelere kaldı işimiz baya zor oldu o yüzden

Bizde öyle canım iğneyi bulana kadar canımız çıktı hep özel getirttik çok zor bi süreçti gerçekten ama seninki 450lik canım ben 3 tane 900lük aldım eczane soğuk zincir olduğu ve pahalı olduğu için elinde tutmuyormuş şansa hepte nöbetçi eczanelere kaldı işimiz baya zor oldu o yüzden

Buldunuz çok şükür ben de bulunca çok ümitlenmiştim vardır bunda da bir hayır diye. 😍😍

Back