• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılamasını yaptıranlar

Aralık ayında kullandım ben 3bin küsürdü ve eczanedeki son iğneyi aldık 1 tane daha lazım olsa yoktu.
Evet canım maalesef öyle oluyor bulması aşırı zor 450lik 3 bin küsürse 900lük 7200 normal o zaman çatlatma iğnesini bile bulmakta zorlandık yani nasıl bi şeyse

Evet canım maalesef öyle oluyor bulması aşırı zor 450lik 3 bin küsürse 900lük 7200 normal o zaman çatlatma iğnesini bile bulmakta zorlandık yani nasıl bi şeyse

Bu durum insanı çok strese sokuyor başıma neler geldi gözümden yaş akmadı iğneyi bulamayınca ağlamıştım. ☹️ Zaten zorlu ve saçma bi süreç bu bi de şu iğne bulamama olayı insanı çok yıpratıyor. ☹️

Bu durum insanı çok strese sokuyor başıma neler geldi gözümden yaş akmadı iğneyi bulamayınca ağlamıştım. ☹️ Zaten zorlu ve saçma bi süreç bu bi de şu iğne bulamama olayı insanı çok yıpratıyor. ☹️
Kesinlikle canım aynı şeyleri bende yaşadım bi de insan duygusal oluyor bu süreçte bende öyleydim eşim çok rahat allahtan o beni hep rahatlattı

Kızlar bu ayın 6 sında gece 23.de Catlatma ignesi oldum 7 gun oldu. Meraktan ilacin etkisi gitmis mi diye gebelik testi yaptim negatif cikti.etkisi bu kadar cabuk gider mi?

Merhaba benim de bugün çatlatma iğnesi vurulalı 11 gün oldu aşılamada da 9. Gün. Sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Göğüs uçlarımda sızı var ve renkleri koyulaştı gülüp öksürürken karnımda dolgunluk var düne kadar kaşık ağrım yoğundu bugün hafifledi ama yine de var. Sizce pozitif e döner mi ilk aşılamamdı. Değerlerimiz normaldi

Bugün aşılamamı oldum ama sperm sayısı çok cıktı morelim cok bozuk çok umutluydum 13milyon en az 20 milyon olmalıymış

İnşallah canım inşallah ben femera ve klomen çatlatma iğnesi kullandım 3 kez ama olmadı aşılamadan umudum yüksek bu kez gonal f ile büyüttük yumurtaları sperm sayısıda güzel çıktı yıkamadan sonraki o yüzden umudum çok yüksek inşallah olacak
Sperm değeriniz kaçtı acaba

Merhaba umarım aşılamanız tutar gğzel haberlerle gelirsiniz buraya. 4 defa aşılama yaptırmış biri olarak sürekli yattım ben çok pimpiriklendim. Avakado olsun vitamınler progeestan vs Herseyi kullandım. Olmayınca olmuyor ama bir arkadaşım da pko vardı ilkte tuttu aşılaması. Biraz da soruna bağlı aslnda ben çok stres yapıp kafama taktım ona yordum. Özel değilse sizin sorununuz neydi acaba?
Sebepsizdi ama aşılama yapılırken sperm sayısı az geldi tekrar aşılama düşünüyormusunuz

Merhaba benim de bugün çatlatma iğnesi vurulalı 11 gün oldu aşılamada da 9. Gün. Sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Göğüs uçlarımda sızı var ve renkleri koyulaştı gülüp öksürürken karnımda dolgunluk var düne kadar kaşık ağrım yoğundu bugün hafifledi ama yine de var. Sizce pozitif e döner mi ilk aşılamamdı. Değerlerimiz normaldi
Bence dönebilir bu sayfada çok gördüm 12 günden sonra pozitife dönen

Eklentiler

• IMG_2626.jpeg
    IMG_2626.jpeg
    111,7 KB · Görüntüleme: 66
Çok erken yapmışsın canım 12.gün kan testi dedi bana doktorum sen bi de 9.gün idrar yapmışsın bence varsa da çıkmaz bu kadar sürede

Back