- Konu Sahibi umut230686
-
Evet canım maalesef öyle oluyor bulması aşırı zor 450lik 3 bin küsürse 900lük 7200 normal o zaman çatlatma iğnesini bile bulmakta zorlandık yani nasıl bi şeyseAralık ayında kullandım ben 3bin küsürdü ve eczanedeki son iğneyi aldık 1 tane daha lazım olsa yoktu.
Evet canım maalesef öyle oluyor bulması aşırı zor 450lik 3 bin küsürse 900lük 7200 normal o zaman çatlatma iğnesini bile bulmakta zorlandık yani nasıl bi şeyse
Kesinlikle canım aynı şeyleri bende yaşadım bi de insan duygusal oluyor bu süreçte bende öyleydim eşim çok rahat allahtan o beni hep rahatlattıBu durum insanı çok strese sokuyor başıma neler geldi gözümden yaş akmadı iğneyi bulamayınca ağlamıştım.Zaten zorlu ve saçma bi süreç bu bi de şu iğne bulamama olayı insanı çok yıpratıyor.
Kesinlikle canım aynı şeyleri bende yaşadım bi de insan duygusal oluyor bu süreçte bende öyleydim eşim çok rahat allahtan o beni hep rahatlattı
İnşallah canımİnşallah bu çabalarımızın sonu güzellikle biter.
Genelde 9-10 gün gider diyorlar etkisiKızlar bu ayın 6 sında gece 23.de Catlatma ignesi oldum 7 gun oldu. Meraktan ilacin etkisi gitmis mi diye gebelik testi yaptim negatif cikti.etkisi bu kadar cabuk gider mi?
Bende de erken gitmis galiba. Fena halde bel agrim var iki gundur de.Genelde 9-10 gün gider diyorlar etkisi
Sperm değeriniz kaçtı acabaİnşallah canım inşallah ben femera ve klomen çatlatma iğnesi kullandım 3 kez ama olmadı aşılamadan umudum yüksek bu kez gonal f ile büyüttük yumurtaları sperm sayısıda güzel çıktı yıkamadan sonraki o yüzden umudum çok yüksek inşallah olacak
Sebepsizdi ama aşılama yapılırken sperm sayısı az geldi tekrar aşılama düşünüyormusunuzMerhaba umarım aşılamanız tutar gğzel haberlerle gelirsiniz buraya. 4 defa aşılama yaptırmış biri olarak sürekli yattım ben çok pimpiriklendim. Avakado olsun vitamınler progeestan vs Herseyi kullandım. Olmayınca olmuyor ama bir arkadaşım da pko vardı ilkte tuttu aşılaması. Biraz da soruna bağlı aslnda ben çok stres yapıp kafama taktım ona yordum. Özel değilse sizin sorununuz neydi acaba?
Bazen vücut atabiliyor diyebiliyorum çok erken yapmışsınızKızlar bu ayın 6 sında gece 23.de Catlatma ignesi oldum 7 gun oldu. Meraktan ilacin etkisi gitmis mi diye gebelik testi yaptim negatif cikti.etkisi bu kadar cabuk gider mi?
Bence dönebilir bu sayfada çok gördüm 12 günden sonra pozitife dönenMerhaba benim de bugün çatlatma iğnesi vurulalı 11 gün oldu aşılamada da 9. Gün. Sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Göğüs uçlarımda sızı var ve renkleri koyulaştı gülüp öksürürken karnımda dolgunluk var düne kadar kaşık ağrım yoğundu bugün hafifledi ama yine de var. Sizce pozitif e döner mi ilk aşılamamdı. Değerlerimiz normaldi
Ekledim canım sperm sonucunu seninki nasıl çıktı anlayamadımSperm değeriniz kaçtı acaba
Çok erken yapmışsın canım 12.gün kan testi dedi bana doktorum sen bi de 9.gün idrar yapmışsın bence varsa da çıkmaz bu kadar süredeMerhaba benim de bugün çatlatma iğnesi vurulalı 11 gün oldu aşılamada da 9. Gün. Sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Göğüs uçlarımda sızı var ve renkleri koyulaştı gülüp öksürürken karnımda dolgunluk var düne kadar kaşık ağrım yoğundu bugün hafifledi ama yine de var. Sizce pozitif e döner mi ilk aşılamamdı. Değerlerimiz normaldi
İnşallah bi umutÇok erken yapmışsın canım 12.gün kan testi dedi bana doktorum sen bi de 9.gün idrar yapmışsın bence varsa da çıkmaz bu kadar sürede
Ah keşkeBence dönebilir bu sayfada çok gördüm 12 günden sonra pozitife dönen
hayırlı olsun aşılama boş iş, iki kere yaptırdım tutmadıİlk aşılama ile hamile kalan varmı yarın aşılamam olucak ne yapmam gerekiyor tutması için aşılaması tutanlar yardım edebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?